- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 45
Aynen bayram muhabbetine kimsecikler yokHerkes Bayram telasinda heraldeBenim test yarin, heycanliyim baya… Yarin test olacak arkadaslar akli dengeler yerinde mii? Benimki gel gitli valla
Hepimize bol şans arkadaşımAynen bayram muhabbetine kimsecikler yokBenimde test yarın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hayırlı müjdeli güzel haberler olsunda bayramımızı yasayalım
Ben de yarin test yaptiracaklar adina heyecanlıyım. Hepinizin sonuçlarıni bekliyor olacağım. Ertesi gün de ben teste gideceğimHerkes Bayram telasinda heraldeBenim test yarin, heycanliyim baya… Yarin test olacak arkadaslar akli dengeler yerinde mii? Benimki gel gitli valla
Amin benHepimize bol şans arkadaşım
Senin içinde en hayırlı haberler olur inşallahBen de yarin test yaptiracaklar adina heyecanlıyım. Hepinizin sonuçlarıni bekliyor olacağım. Ertesi gün de ben teste gideceğim
Amanda aman bebisimiz de ben burdayım demiş Maşallah sübhanallah gözün aydın canımBenimde yarın kan testim,ama ben bu sabah dayanamadım idrarda baktım böyle çıktı kızlar
Amanda aman bebisimiz de ben burdayım demiş Maşallah sübhanallah gözün aydın canımBenimde yarın kan testim,ama ben bu sabah dayanamadım idrarda baktım böyle çıktı kızlar
Bayram şekeri bunlar bayram sekeriıii
Yaaa teşekkür ederim inşallah güzel ilerler,amin hepinizinkini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinAmanda aman bebisimiz de ben burdayım demiş Maşallah sübhanallah gözün aydın canımAllah kucağına almayı nasip etsin insallah
Bayram şekeri bunlar bayram sekeriıii
AminnnnnnYaaa teşekkür ederim inşallah güzel ilerler,amin hepinizinkini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Yaaaaaa Harika görünüyor
Aminnnnnn
His olarak birşeyler var mı? Hafif ağrı yada benzeri birşeyler??Yaaa teşekkür ederim inşallah güzel ilerler,amin hepinizinkini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun.belirtiletiniz nelerdir.bizede bilgi verirseniz sevinirimYaaa teşekkür ederim inşallah güzel ilerler,amin hepinizinkini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Allah sağlıkla ve hayırlısı ile dünyaya gelmesini nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim L lelu cicek
Aslında 3gundur belirtim var sol kasıkta ve karın ortasında ağrı adet agrisi gibi,meme hassasiyeti transfer zamanı da vardı o belirtiden sayilirmi bilmiyrm ama oda son 3gundur çoğaldı dokunamiyorum ateşi yüzüme vuruyor o derece,kızlar bide acayip uykum geliyor,bu ağrılar gün içinde arada yokluyor sürekli değil,belirtiler böyle bende,toplu cvp olsun kizcelerim
Bende yaptırcam sonucu burdan haberleselimBugün benim gibi test yaptıracak arkadaşlar hayırlı haberler alalım inşallahvarmı yaptiripta sonuç alanlar
KızlarBugün benim gibi test yaptıracak arkadaşlar hayırlı haberler alalım inşallahvarmı yaptiripta sonuç alanlar