- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 45
Teşekkür ederimBen de nasılsınız diye merak etmiştim... İyi hadi gözünüz aydın. Ne olmuş olabilir acaba insan merak ediyor. Sıcak duş, evde temizlik mi yaptınız ya da ne bileyim ilaç saatlerinde atladiginiz bir şey oldu mu? Neden olmuş olabilir ki
Ama dunki biraz çizgisi azalmış dün daha nettiAticam birazdan fitil attım kalkamıyorum suanbirazdan aticam
Aticam birazdan fitil attım kalkamıyorum suanbirazdan aticam
Ben fitili attım yine kanamam başladı fitilimi yapiyo anlamadım yaAticam birazdan fitil attım kalkamıyorum suanbirazdan aticam
Kesildi tekrar sanırım fitil yapiyo kanamayı böyle yaşıyan varmı acabaBen fitili attım yine kanamam başladı fitilimi yapiyo anlamadım ya
Canım içerde aktif bir kan sızıntısı varsa fitil tetikliyordur ama sakın fitilini kullanmayı bırakma,moralini bozmadan devam et yarın tekrar kan vericeksin zaten inşallah artacakKesildi tekrar sanırım fitil yapiyo kanamayı böyle yaşıyan varmı acaba
Galiba öyle bişey ama bu kez artmadı şimdilik en azindan gun icinde bakalim nasil illerliycekCanım içerde aktif bir kan sızıntısı varsa fitil tetikliyordur ama sakın fitilini kullanmayı bırakma,moralini bozmadan devam et yarın tekrar kan vericeksin zaten inşallah artacak
Merhaba. Test yaptin mi tekrarEvet bazılarında silik gözüküyor o yüzden deniyim şansımı dedim yarın 6. Günüm bide o zman denicem bakalım
Aticam birazdan fitil attım kalkamıyorum suanbirazdan aticam
Selam daha çok erken test için 6.gün diyorsunuz acele etmeyin az daha bekleyin 10.gün deneyinMerhaba maalesef yine negatif
Halla halla benim paylaşımlar karıştı foto size değildi kusura bakma yanlış oldu canimBrccck sana attım sanıyodum resmi atamamışım şimdi oldu galiba
Selam daha çok erken test için 6.gün diyorsunuz acele etmeyin az daha bekleyin 10.gün deneyinhakkınızda hayırlısı olsun insallah
Ne desem bilemedim. Insaallah test günü güzel haberler alırsın.Zten elimde testte kalmadı kan testi gününü beklicem perşembe gününe kadar böyle daha çok üzülüyorum
Çok iyi maşallah koyulasmis bakBrccck sana attım sanıyodum resmi atamamışım şimdi oldu galiba
Selam daha çok erken test için 6.gün diyorsunuz acele etmeyin az daha bekleyin 10.gün deneyinhakkınızda hayırlısı olsun insallah
YesssssssBenimle birlikte 21temmuz tahlil gününe 2gun kalanlar napiyosunuz heyecan doruktami
Canım az önce cevaplar karıştıÇok iyi maşallah koyulasmis bak
Bugün 6. Günün değil mi? Daha çok erken moralini bozma lütfen kaçıncı gün embriyosuyduZten elimde testte kalmadı kan testi gününü beklicem perşembe gününe kadar böyle daha çok üzülüyorum
Saol kuzum aslında dünkü bugün silinmiş hafif.bugunkude daha koyu görünüyo o yüzden.aslinda aynı derecede ikisi niye artmiyo anlamadımÇok iyi maşallah koyulasmis bak
5. Gün embriyosu 2 tane konuldu ilk deneme heycanıma yenik düşüyorumBugün 6. Günün değil mi? Daha çok erken moralini bozma lütfen kaçıncı gün embriyosuydu