Yaa çoook sevindim bak en az bir tanesinin tuttuğunu biliyoruz şuanda Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSonuç
44.01 ne demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa çoook sevindim bak en az bir tanesinin tuttuğunu biliyoruz şuanda Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSonuç
44.01 ne demek
2 gün sonraki tekrar bize özel bir durum değil. Erken teşhis gebelikler de hepsinde istiyorlar beta nın en az 2 katı şeklinde artış göstermesi gerekiyor ki dış gebelik vs olmasın diye.Iki gün sonra asıl test günüm mecbur yaptiricam ilk konuştuğumuzda düşük çıkarsa 2gun sonra tekrar yaptırmak gerekecek dedi
Allah razı olsun kanamam da bi kesilse devam ettikçe benim yüreğim ağzımda Rabbim yardımcımız olsun hepimizinYaa çoook sevindim bak en az bir tanesinin tuttuğunu biliyoruz şuanda Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kanamam kesilse Allahın izniyle bebeklerim bırakmasa beni2 gün sonraki tekrar bize özel bir durum değil. Erken teşhis gebelikler de hepsinde istiyorlar beta nın en az 2 katı şeklinde artış göstermesi gerekiyor ki dış gebelik vs olmasın diye.
Canım gözün aydın olsun Insaallah. Bu kadarını görmek bile mucize. Biraz yüzün gülsün. Bebeğin seninle çok şükür. Insaallah kanaman da geçer, sağlıkla devam etsinTesekkurderim
Amin canım ya amin kesilmediği sürece endişem devam ister istemezCanım gözün aydın olsun Insaallah. Bu kadarını görmek bile mucize. Biraz yüzün gülsün. Bebeğin seninle çok şükür. Insaallah kanaman da geçer, sağlıkla devam etsin
Dur bakalim. Hemen ümitsizliğe kapılma. Allah büyük. Bu zorlukta geçecek insaallahAmin canım ya amin kesilmediği sürece endişem devam ister istemez
Senin test günün geldi mi. Ya da başka test yaptin mi2 gün sonraki tekrar bize özel bir durum değil. Erken teşhis gebelikler de hepsinde istiyorlar beta nın en az 2 katı şeklinde artış göstermesi gerekiyor ki dış gebelik vs olmasın diye.
e çKızlar 1saat oldu kanamam yok
Yerleşme kanamasıydı büyük ihtimalle sağlıkla doğsunlar inşallah
e çbilmiyorum ki insallah
@brcck kanamam saat 22 den beri yok cok sukurTek kanaman olmasında geçer iki gün dediğin nedir ki rica ederim ne demek her zaman burdayım canım
Ah çok sevindim bende sana yazicaktim naptın diye@brcck kanamam saat 22 den beri yok cok sukur
Cok sukur RanbimeSabah tekrar test yapicam evde inşallah gebelik devam ediyordurAh çok sevindim bende sana yazicaktim naptın diye
Günaydın arkadaşlar az önce testimi yaptım evde bugün 10.gün dünkü kanama dan sonra endiseliyim ama hala 2.çizgim silik bu işte bi tuhaflık var ama ne
Ben de nasılsınız diye merak etmiştim... İyi hadi gözünüz aydın. Ne olmuş olabilir acaba insan merak ediyor. Sıcak duş, evde temizlik mi yaptınız ya da ne bileyim ilaç saatlerinde atladiginiz bir şey oldu mu? Neden olmuş olabilir kiGünaydın arkadaşlar az önce testimi yaptım evde bugün 10.gün dünkü kanama dan sonra endiseliyim ama hala 2.çizgim silik bu işte bi tuhaflık var ama ne
Aticam birazdan fitil attım kalkamıyorum suanbirazdan aticamGünaydın, evet ikinci çizgi yine çıkmış 3
Gün embriyosu ancak bu kadar çıkar dünkü testinde duruyor mu onuda bi atsana tekrar