2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kac haftalik dedi gebelik kese boyutu cnm bnde 5+4 gittigimde 16.1mm idi doktor cok iii dedi ama arastrdgma gore daha dusuk olanlar var bn neden yüksek demistim bk seninde ayniymis
Yani mesela 5 haftalik gebe olanlarin mi ortalama 16 mm cikyo yoksa ikiz falan mi anlamdm ikiz olsa doktor bilirdi galiba ama arastrfgm kadaryla daha dusuk olanlar var

Kac haftalik dedi gebelik kese boyutu cnm bnde 5+4 gittigimde 16.1mm idi doktor cok iii dedi ama arastrdgma gore daha dusuk olanlar var bn neden yüksek demistim bk seninde ayniymis
Ben bugün tam 6+1 ama ultrason 5 +0 çıktı karnimdan baktı çok güzel dedi bir sıkıntı yok dedi ölçüp biçti eve gelince baktım ultrason kağıdına öğle yazıyor şimdi iyi mi oluyor anlamadim

Gunaydin herkese. Her gun 1 haslanmis yumurta yiyordum korkunc bicimde alerji oldum.. yumurtaya alternatif ne yiyebiliriz acaba. 2 gundur mahvetti alerji beni her yerim sisti. Doktor onemli degil, ara ver gecer dedi ilac falan gerek yokmus boyle durumlarda.

Günaydın kızlar sağlık ocağı ondan geldim ilk defa kan verdim çarşamba kan sonuçları çıkacak merakla bekliyorum inşallah güzel haberler alırım .

Bi bnm nasil olduysa adet tarihime goreyle ultrason tarihi cok yakin birbirine galiba adetten 2 gun sonraki iliskide hamile kaldim

Bi bnm nasil olduysa adet tarihime goreyle ultrason tarihi cok yakin birbirine galiba adetten 2 gun sonraki iliskide hamile kaldim
Olabilir canım bizde adet bittikten bır gün sonra ve bir de gün aşırı olmak üzere toplam 3 kez ilişki yasamı sız bu ay hamıleym cok şükür hikmetinden sual olunmaz, önceki aylarda görev gibi kendimizi paralardık

X