- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 29
Inşallah ben keseyi. Gördüm carsamba kalp atışı için gidicem inşallahSuanlik yapabileceğimiz bir şey yok bekleyeceğim Çarşamba inşallah kese görünür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah ben keseyi. Gördüm carsamba kalp atışı için gidicem inşallahSuanlik yapabileceğimiz bir şey yok bekleyeceğim Çarşamba inşallah kese görünür
Rabbim gönlüne göre versin insallah hersey yolunda gider hepimiz icinHayırlı akşamlar kızlar yarın sabah randevum var dua edin Allah yar ve yardımcım olsun ilk randevum
Mümin mümine duası kabul olurmuş Allah kucagimizi boş bırakmasın
6+1 inşallah bakalım herseyin hayırlısı
Amin allah hayırlı güzel haberlerle dönmenizi nasip etsinHayırlı akşamlar kızlar yarın sabah randevum var dua edin Allah yar ve yardımcım olsun ilk randevum
Mümin mümine duası kabul olurmuş Allah kucagimizi boş bırakmasın
6+1 inşallah bakalım herseyin hayırlısı
Ne kadarlik oldunuz cnmKızlar iyi akşamlar yazamadım bir türlü bu gün kontrolüm vardı çok şükür kalp atışını duyduk her şey yolunda dedi doktor içime su serpildi darısı hepinizin başına inşallah
Bn carsamba gitcem ins o zmn 6+2olcakYarın listeyi duzenliycem hanımlar , masallah git gide artıyor sayımız:) Bu hafta kimler doktora gidiyor
Hemde nasılBel ağrılarınız oluyormu kızlar
Carsamba kac hafta kac gunluk olcaksn cnm bnde gidicm carsamba ins duyariz kalp atslariniInşallah ben keseyi. Gördüm carsamba kalp atışı için gidicem inşallah
Evet cnm bu aralar bende varBel ağrılarınız oluyormu kızlar
Benimde çok oluyorHemde nasıl
5+4 oluyor canım . Amin insallah duyarız hepimiz o güzel mucizeyi senin kaç hafta kaç gün oluyorCarsamba kac hafta kac gunluk olcaksn cnm bnde gidicm carsamba ins duyariz kalp atslarini
Bnm bugun tam 6+0 cnm dr gittin mi hic5+4 oluyor canım . Amin insallah duyarız hepimiz o güzel mucizeyi senin kaç hafta kaç gün oluyor
Evet gittim canim sat a göre benim 6 +2 ama doktor ultrasonla baktı ona görede bu gün tam 5+2Bnm bugun tam 6+0 cnm dr gittin mi hic
Iyiyim. Sen nasılsın canımKizlar gunaydin nasilsiniz
Bnde iiim tsk edrm cnmIyiyim. Sen nasılsın canım
Bnm ultrasona gore 6+0 cnm ztn temizime kalmisim bn adtimle bebegmin arasi yok ztn adet tarihim degisiyordu ama ortalama 26 gunde adet oluyrdumEvet gittim canim sat a göre benim 6 +2 ama doktor ultrasonla baktı ona görede bu gün tam 5+2
Kese boyutun kacti cnm ultrasonda yaziyor muEvet gittim canim sat a göre benim 6 +2 ama doktor ultrasonla baktı ona görede bu gün tam 5+2