2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar selamlar. Aile hekimi bana folbiol yazmış ama gebelikte takviye 0.4 mg yeterli yaziyo nette. bu 5 mg yani 12 katı fazla yani yutmasammi bilemedim

Kızlar selamlar. Aile hekimi bana folbiol yazmış ama gebelikte takviye 0.4 mg yeterli yaziyo nette. bu 5 mg yani 12 katı fazla yani yutmasammi bilemedim
Kuzum ben onu 2 günde bir içiyorum ne olur ne olmaz diye ve yarımiçiyorum ben de fazla diye okumustum

Kuzum daha çok çok yeni o zaman sen pazartesi tekrar baktır bence
Öyle yapıcam artık... Umarım güzrl bir değer görürüm.
Kızlar biraz kafamiz dağilsin.Bebişlerin cinsiyetleri için takvimlere baktiniz mı?bnm ilk bsbişimde çin taktivimi tufmustu.şimdi
rus takvimi kız
Çin takvimi erkek çıkıyor hadi hayirlısı bakalim,sizlerde bakinda bakalim kim hangi takvim tutacak :)
Benim ikisi de erkek çıkıyor.. Bakalım gebeliğim devam ederse görelim inş.
Göbeğim daha belli değil benim ama bhcg hızlı artarsada kız diyorlar bende ondan şüphelendim :KK49:
Benim kızımda evde idrar testinde pozitifi görüp doktora gidince direk kese görmüştük beta bilmiyorum ama oğlumdA adetten 2 gün önce 830 çıkmıştı beta. Adetten 2 gün sonrAda direk karından kese görülmüştü.

Kızlar hamileyim 🌸 bat 8 kasımdı 9 da olabilirdi geçtiğimiz ay şaşmıştı 1 gün çünkü kesintili. Sizce bu değer normal mi ? Doğru düzgün sevinemedim. 25 ekim yumurtlama günündeki ilişkiyle kaldım. Sat 12 ekim. Döngüm 26

Eklentiler

• FEAA37F1-5ECD-43A1-82A1-8316795FE98C.jpeg
    FEAA37F1-5ECD-43A1-82A1-8316795FE98C.jpeg
    102,2 KB · Görüntüleme: 91
Canım cin takviminde adetin baslangıc gününü mü baz alıyorsun yoksa ilişki gününe göre mi? Cünkü adetimin baslangıcı 29 eylül ama ilişkinin yumurtlaamanın olduğu dönem ekim ikisinde farklı cıkıyor🙈
SATın ilk günü.hayirlısi olsun inşallah
Merhaba sen eskişehirdeymişsin acaba hangi doktora gidiyorsun
Evt eskişehirdeyim.Ben Batikent ümite gidiyorum.Abdurrahman Akçay a.kesinlikld işinin ehli bnm eşim cok pimpiriklidir onu bile sakinlestirmeyi başardı.sonra makat geliş normal dogum yaptirdi bana.ben cok eskiden taniyorum kendisini.doktorlugu cok çok iyi.ama tavsiye üzerine giden jir arkadaşim begenmemisti.çok soguk geldi bana dedi ve değistirdi dr u nu.biraz bi dr dan ne bekledigine bagli.gereksiz ilac vermez tahlil test yaptırmaz.az oz konusur.sen kime gidiyorsun?

Dediğin gibi fazla o miktar. Ben hemşireyim. Kullanımı doktordan doktora değişiyor. Bi doktor hafta iki gün al dedi. Bu gebelik için gittiğim doktor ise bi tableti dörde böl. Çeyreğini her gün iç dedi. Herşeyin fazlası zarar unutmayalım 😊

Kızlar hamileyim 🌸 bat 8 kasımdı 9 da olabilirdi geçtiğimiz ay şaşmıştı 1 gün çünkü kesintili. Sizce bu değer normal mi ? Doğru düzgün sevinemedim. 25 ekim yumurtlama günündeki ilişkiyle kaldım. Sat 12 ekim. Döngüm 26
Gebelik var cnm ama 1 haftalık olabilir bekle 2 gün sonra yine kan ver

SATın ilk günü.hayirlısi olsun inşallah

Evt eskişehirdeyim.Ben Batikent ümite gidiyorum.Abdurrahman Akçay a.kesinlikld işinin ehli bnm eşim cok pimpiriklidir onu bile sakinlestirmeyi başardı.sonra makat geliş normal dogum yaptirdi bana.ben cok eskiden taniyorum kendisini.doktorlugu cok çok iyi.ama tavsiye üzerine giden jir arkadaşim begenmemisti.çok soguk geldi bana dedi ve değistirdi dr u nu.biraz bi dr dan ne bekledigine bagli.gereksiz ilac vermez tahlil test yaptırmaz.az oz konusur.sen kime gidiyorsun?
Ben batıkent ümitte perihan hanımla kızımın gelişimini takip edip doğum yapmıştım. Doktorumdan gayet memnundum ama anodolu hastanesine geçti. Şuan yine ona gitmeyi düşünüyorum ama hastane çok eski yaa. Gerçi zaten doğumu bursada yapmak zorunda kalabilirim ama kontrollere anodoluya gidicem inşallah. Ümit hastanesi harikaydı tahliller dahil ücret aynıydı. Nst ye girdiğimde ayaklarıma masaj falan yapıyorlardı.😂

SATın ilk günü.hayirlısi olsun inşallah Evt eskişehirdeyim.Ben Batikent ümite gidiyorum.Abdurrahman Akçay a.kesinlikld işinin ehli bnm eşim cok pimpiriklidir onu bile sakinlestirmeyi başardı.sonra makat geliş normal dogum yaptirdi bana.ben cok eskiden taniyorum kendisini.doktorlugu cok çok iyi.ama tavsiye üzerine giden jir arkadaşim begenmemisti.çok soguk geldi bana dedi ve değistirdi dr u nu.biraz bi dr dan ne bekledigine bagli.gereksiz ilac vermez tahlil test yaptırmaz.az oz konusur.sen kime gidiyorsun?
O zaman benimki çin takvimine görede rus takvimine görede kız cıkıyor:KK49:

Herkese merhabaa🌺 son adetimin başladığı ilk gün 8 Ekim Bat 5 kasımdı Regl olmadım akşamında idrar testi yaptım direkt pozitif oldu sabahında yine yaptım yine anında pozitif oldu. Bugün sabah ta doktora gittim ultrasonda göremedi (zaten henüz küçük) sonra vajinal ultrasonla baktı Orda da kese var ama göremedim bişi dedi. Kan verdim sonucum güzel çıktı diye düşünüyorum. 2 gün sonra yine kan vericem perşembe günü de tekrar bakıcak ultrasonla 🤗🌺

Eklentiler

• Screenshot_20201107_112709_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201107_112709_com.android.chrome.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 76
Herkese merhabaa🌺 son adetimin başladığı ilk gün 8 Ekim Bat 5 kasımdı Regl olmadım akşamında idrar testi yaptım direkt pozitif oldu sabahında yine yaptım yine anında pozitif oldu. Bugün sabah ta doktora gittim ultrasonda göremedi (zaten henüz küçük) sonra vajinal ultrasonla baktı Orda da kese var ama göremedim bişi dedi. Kan verdim sonucum güzel çıktı diye düşünüyorum. 2 gün sonra yine kan vericem perşembe günü de tekrar bakıcak ultrasonla 🤗🌺
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına alırsın inşallah🙏🏻🥰

kzlrgn05 kzlrgn05 canım beni de listeye ekleyebilirsin🙏🏻
Sat: 13 ekim
2. Çocuk
İstanbul
Bdt yi doktor kontrolünden sonra söylerim🌸

X