enişte kendi kaşınmışBenim kıza babası sürekli daddy falan dediği için babasına dede diyor yavrum arada baba diyor
Hak etti şimdi de niye bana dede diyor diye mızırdanıyorenişte kendi kaşınmış
ikincisi inşallah baba diecek deHak etti şimdi de niye bana dede diyor diye mızırdanıyor
Ablası ne derse o da onu derikincisi inşallah baba diecek de
ay evet artık abla olacakAblası ne derse o da onu der
İlk zamanlar zor olacak muhtemelen biraz kıskanacak bebeği ama bebiş 6 7 aylık olunca ablasını izler diye düşünüyorumay evet artık abla olacak
ama herşeyi daha kolay olur
birbirlerine baka baka
ne güzel ya
bebek yapasım geldi
Sen hamilelikte de şimdiye kadar bizden 2 3 kat daha çok yoruldun haklısın yaniCesaretinize hayranım
Duse kalka bu günlere gelmişken evde bir yenidogan olması fikri tüylerimi diken diken ediyor
evet cnm.. çünkü bebeğime annem bakıyor.. eşimde şehir dışında çalışıyorİlk zamanlar zor olacak muhtemelen biraz kıskanacak bebeği ama bebiş 6 7 aylık olunca ablasını izler diye düşünüyorumSeneye düşünüyorsun sen demi canım transferi
tek cock olsaydı seninkiler diken diken olmaz isterdin nosumCesaretinize hayranım
Duse kalka bu günlere gelmişken evde bir yenidogan olması fikri tüylerimi diken diken ediyor
Düzenini sağladıktan sonra yeni bebek düşünmek daha mantıklı canım gönlüne göre olur inşallahevet cnm.. çünkü bebeğime annem bakıyor.. eşimde şehir dışında çalışıyor
seneye eşim geçiş yapacak yanımda olur
hemde annem daha rahat olur benm için diyor
yoksa sanırım bu sene hoppa derdim
tek cock olsaydı seninkiler diken diken olmaz isterdin nosum
ama tabi tuzun kuru
bir taşta iki kuş
senki 3.ü isteyen nossun kendine gel
İnşallah cnm saolDüzenini sağladıktan sonra yeni bebek düşünmek daha mantıklı canım gönlüne göre olur inşallah
Tutar canım inşallah bi de oğluşun olur sağlıklaİnşallah cnm saol
tutacağıda meçhul zaten ama inşallah tutar :)
10 sene sonra bi tane daha gelebilir yaniiiiSen hamilelikte de şimdiye kadar bizden 2 3 kat daha çok yoruldun haklısın yaniben de bi 10 sene ara vermek istiyorum
10 sene sonra da peş peşe 2 tane ben çok çocuk istiyorum ben uslanmam dkfkgl10 sene sonra bi tane daha gelebilir yaniiii
O zamanlar doğum izindeydim şimdi kim bakacak diye düşünüyorumevet cnm.. çünkü bebeğime annem bakıyor.. eşimde şehir dışında çalışıyor
seneye eşim geçiş yapacak yanımda olur
hemde annem daha rahat olur benm için diyor
yoksa sanırım bu sene hoppa derdim
tek cock olsaydı seninkiler diken diken olmaz isterdin nosum
ama tabi tuzun kuru
bir taşta iki kuş
senki 3.ü isteyen nossun kendine gel
Hadi o zaman da ikiz olsun tek seferde aradan çıkart10 sene sonra da peş peşe 2 tane ben çok çocuk istiyorum ben uslanmam dkfkgl
Ailede var bi bana çıkmıyor gerçekten ilk bebek tek olunca bi üzülmüştümHadi o zaman da ikiz olsun tek seferde aradan çıkart