- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
bence eşin antakyaya gelsinBaktım baktım
Bana o kadsr çok yer açılmış ki hangisini yazacağımı bilemiyorum şu an
Açık 2 okul var 7-8 tane de muhtemel boşalacak
Benim cikmaz bu sene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence eşin antakyaya gelsinBaktım baktım
Benim cikmaz bu sene
Canım benim de pek umudum yok gibi. Ama eşim bu sene il emri verirler diyor. Tek umudumuz il emrine atanmak.Baktım baktım
Benim cikmaz bu sene
gçmiş olsun cnmiyi günler hanimlar gece saat 2.30 sularinda kucuk tuvalete kalktim isim bitmeye yakin hafiften baslayan sanci (gittikce artan) ile kanama geldi bu dk basi tuvalete gittigimde tekrarlandı. gece boyu uyumadigimdan uyuyakaldim wc ye gittigimde hafif agri ve az kana oldu basina gelen oldu mu doktora ogleden sonra gidecegim artik
dr bizde d vitamini kesti cnm 1 yaş kontrolünde1 yaşından sonra devir 3 kullanımı nasıl olmalı doktor tavsiyesiyle mi verilmeli yoksa devam edeniniz var mi günde 1 püf veriyordum
sagol canimgçmiş olsun cnm
dr bizde d vitamini kesti cnm 1 yaş kontrolünde
ben hastaliklari atlatamiyorum ki gecen aylarda kum doktum bu ay enfeksiyon oldumeee yokmu bebe yapan
enfeksiyonmu yapmş kanamaben hastaliklari atlatamiyorum ki gecen aylarda kum doktum bu ay enfeksiyon oldum
evet canim ya cok korktum amaenfeksiyonmu yapmş kanama
enfeksiyon kötü yaevet canim ya cok korktum ama
Bizde öyle bir durum yok malesef eşim tam günCanım benim de pek umudum yok gibi. Ama eşim bu sene il emri verirler diyor. Tek umudumuz il emrine atanmak.
Neden dersen ; dün okul müdürlerini aradım, birkaç tanesi size gelmez bizim okul, sizden yüksek puanlı olup arayanlar oldu dedi. Diğerleri olumlu konuştu ama okullarda genelde 1-2 muhtemel boşalacak var. Son olarak ben de uzak köyler harici tüm okulları yazacağım kim ne derse desin ; umut fakirin ekmeği eşim sabahçı, ben öğleci olursam bebeğe eşimle dönüşümlü bakacağız. Ama ben tam gün olursam 5 saat bakabilecek bir bakıcıya ihtiyacımız olacak
Ben de 12 tercih yaptım. Hakkımızda hayırlısı olsun canımBizde öyle bir durum yok malesef eşim tam gün
Ama olsa da emanet edemezdim
Yemek yaparken iki dakika bak diyorum 30 saniye sonra ikisi de paçama yapışıyor kucak için ağlıyor eşim bey ilerde telefonla oynuyor
Evde kocamla yalnız kalsalar 1 saat sonra acillerden toplarım bebeleri
Ben 6 tane tercih yaptım bugün ama gelecek gibi değil bakalım
Hayırlısı olsun hakkımızda
benm arkadaşım iskenderunda antakyayı yazmış nosBizde öyle bir durum yok malesef eşim tam gün
Ama olsa da emanet edemezdim
Yemek yaparken iki dakika bak diyorum 30 saniye sonra ikisi de paçama yapışıyor kucak için ağlıyor eşim bey ilerde telefonla oynuyor
Evde kocamla yalnız kalsalar 1 saat sonra acillerden toplarım bebeleri
Ben 6 tane tercih yaptım bugün ama gelecek gibi değil bakalım
Hayırlısı olsun hakkımızda
Eş durumundan mı yazmışbenm arkadaşım iskenderunda antakyayı yazmış nos
siz suyunuzla mutlu olun
türkçeci kuzumEş durumundan mı yazmış
Hangi okulda olduğunu biliyor musun
Senin arkadaşına antakya gelirse bana iskenderun gelme ihtimali artar
Branş sormak hiç aklıma gelmedi neden ingilizceci değil yıkıldımtürkçeci kuzum
kız sevdağğğğğğğğğğğğğbenim kızım siyasetci kime isi duserse ona annem babam annnem dedecim diyor bitek teyzem bide canim der seslenirken oyle tatli diyor ki canimi hizlica