2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ikiz gibi büyürlerdi kız ne güzel 🤣
Geçenlerde arkadaşım geldi birkaç günlüğüne. 3 yaşında kızı var. Benim oğlanla o kadar iyi anlaştılar ki. Biraz daha kalsalardı benim oğlan konuşmayı sökecekti 🤣🤣 sabah uyanınca direkt onların uyuduğu odaya gidip kapıyı yumrukluyordu. Ben ikisini mutfağa alıyordum, oynuyorlardı, yiyeceklerini-oyuncaklarını paylaşıyorlardı.Şimdi iyi ki ikinciye hamile kalmışım diyorum, kimseye ihtiyaçları olmayacak, beraber arkadaş gibi büyüyecekler inşallah 🙏🏻

Canım anneler önemli, dinle anneni 😁 ben de sırf bebeme burda bakacak biri yok diye geliyorum Hatay a , yoksa burda keyfimiz de düzenimiz de yerindeydi
çalıştığım için dinlemek zorundayım :KK70:
bakıcıydı kreşti felan uğraşmak yerine bedeveye nenesi baksın mis gibi
aralarında 3 yaşa yakın olur ideal :KK76:
Oyy hareketli mi kizin
evet cnm çok hareketli

evet cnm çok hareketli
Aynen canım uğraşma , kreş yaşı bana göre 3 yaş. 3 yaşına geleni kreşe göndereceğim ben 😁 atıcam evden 🤣 gitsin hayatı öğrensinler

evet cnm çok hareketli
Masallah benim kizda oyle ya iki dk oturmuyor gunduz bazı gunler hic uyumuyor uyusada gerci fark etmiyor ya en uzun uykusu 15 dk

Aynen canım uğraşma , kreş yaşı bana göre 3 yaş. 3 yaşına geleni kreşe göndereceğim ben 😁 atıcam evden 🤣 gitsin hayatı öğrensinler
3 yaştada vermiecem bi sürü bebe var çevrede oynasın işte :KK70:
kalsın anasınıfına kadar nenesiyle
otursunlar oturdukları yerde :KK76:
Masallah benim kizda oyle ya iki dk oturmuyor gunduz bazı gunler hic uyumuyor uyusada gerci fark etmiyor ya en uzun uykusu 15 dk
sevda senin kıza kardeş lazım :KK70:

Nasıl olmuş tatlış anneler 🥰
72B1365A-DAC6-4475-A216-2E16C91967A2.jpeg

Nasılsınız kızlar Nası gidiyor ben resmen yandım bittim 😂 Aybüke hanım canı isteyince 4 5 adım atıyor istemeyince ağlıyor elimden tutun diye , bebiş de 6 aylık oldu tam sınava girdim artık rahatım dedim sınav iptal oldu 😂 bi de 3-4 gün hastaneyle uğraştım kafam Allak bullak sizde ne var ne yok hanımlar

Nasılsınız kızlar Nası gidiyor ben resmen yandım bittim 😂 Aybüke hanım canı isteyince 4 5 adım atıyor istemeyince ağlıyor elimden tutun diye , bebiş de 6 aylık oldu tam sınava girdim artık rahatım dedim sınav iptal oldu 😂 bi de 3-4 gün hastaneyle uğraştım kafam Allak bullak sizde ne var ne yok hanımlar
Hayırdır canım iyi misiniz
Allah gönlüne göre versin şınav konusunda da
Vardır bi hayır
Bu zamanlar zor evet bebenin 24 saat peşinde gezmek gerekiyor eğil kalk kucakla derken hamileyken çekilecek dert değil
Ben 3.cocugu yaparsam kızlarımı evlendirip onlar hamileyken yaparım kardeşlerine de baksınlar kendi çocuklarıyla beraber🤣

Hayırdır canım iyi misiniz
Allah gönlüne göre versin şınav konusunda da
Vardır bi hayır
Bu zamanlar zor evet bebenin 24 saat peşinde gezmek gerekiyor eğil kalk kucakla derken hamileyken çekilecek dert değil
Ben 3.cocugu yaparsam kızlarımı evlendirip onlar hamileyken yaparım kardeşlerine de baksınlar kendi çocuklarıyla beraber🤣
Canım bizde kan uyuşmazlığı vardı onunla ilgili bi sorun çıktı Ama şükür halloldu kendi doktorum baya korkuttu beni ben de başka doktorlardan görüş aldım içim rahatladı doktor değiştim 😂
Gerçekten zorlanmaya başladım karnım büyüdükçe bi yandan da zaten rezilim iyice çekeyim sonra 10 sene çocuk yok diyorum 😂
İkizler çok daha zordur eminim çok mantıklı kardeşlerine baksınlar biraz da borçlarını ödesinler 😂

Selam kızlar ara ara okuyorum yazdıklarınızı ama çok yazamıyorum. Herkes iyi gibi görünüyor😍 Tekrardan hamiş olanlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🙏🏻 Bana o kadar uzak ki tekrar cocuk hamilelik düşüncesi bebeğim doğduğunda kolik dedik 3 aya gecer dedik kolik falan değilmiş benimkinin huyu böyle huysuz 14 aylık oldu hala kucakcı sürekli kucagımda gezmek istiyor💆🏻‍♀️ ondan yani cocuk defteri kapalı benim için😂

Kızlar nasılsınız,bebişler nasıl?Benim kızce hasta :KK43: ishal ve kusma var hiç bişey yemiyo sadece beni emiyo.emdiğide ishal olarak çıkıyo.napıcağımı şaşırdım.önerilerinizi bekliyorum:110:

X