Tamam canim bekliyorumÖzelden yazayım canım yasaksa falan ban yemeyek bi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim bekliyorumÖzelden yazayım canım yasaksa falan ban yemeyek bi de
Resmen başladım ama fiilen başladım dahaAaaaa hayirlisi olsun hakkinda sen basladin mi göreve
Kizlara kim bakacak baslayinca bakicimiResmen başladım ama fiilen başladım daha
Bakıcı bulmaya çalışıyoruz canim olmazsa kreşe vercem yaKizlara kim bakacak baslayinca bakicimi
Ben dogum yaptığım gunden beri calisiyorim canim zaten hic ara veremedim yogun is almıyorum sadeceBakıcı bulmaya çalışıyoruz canim olmazsa kreşe vercem ya
Bezli bebek alan yerler var bizim orda çocuk sayıları da az genelinde
Nasip bakalım hayırlısı olsun
Sen naptin başladın mı ise tamamen
Aynı bende öyleyimEk gıdayı bile kesti sürekli memede eşim şehir dışında çalışıyo tırlatmak üzereyim ne ev işi dişimi fırçalasam ona şükür
Bende bu yöntemi denicem yarın canım bakalımBizde oyleyiz canim ben isi biraz cozdum eline temiz bir bez veriyorum oyuna çevirdik işleri bazen dolaplara sürüyor bazen yerlere o sekilde oda oda yapıyoruz supurge cekerken oda tutuyor mutlu oluyor onada gorev vermemden
Bizimki de babaya düşkünlük yok hiç durmuyor babada canım ya sadece benTamam canım deniyim bakayım
Selam canım aynısı biz de anne ve babaya çok düşkün ikimiz de oturup oynayalım istiyor en azından babasıyla oynarken iş yaparım diyorum olmuyor çoğu zaman üçümüz oynuyoruz
Ahh diş cook zor azı dişler çıkacak heralde
iyiyiz cnm diş dönemleri ve çok hareketli yoruyor
sanırım teyzesi.. yanları bazen zorluyorAhh diş cook zor azı dişler çıkacak heralde
D3ne canim ozellikle bulasik makinasinin dugmesine basmaya bayiliyorlar cocuklarBende bu yöntemi denicem yarın canım bakalım
Gunaydin ben buralardayimgünaydın genç anneler
nerdesiniz yahu
sevda hamile kalGunaydin ben buralardayim
Tamamsevda hamile kal
annem kızın 2 yaşından önce yaparsan kendine bakacak birini bulursn dioGunaydin kizlar
Bal0ncuk sen de buzluktan al bebeyi bak ara açılıyor 2 yas sendromunda doğurursan fena olur