Ben uyguladım canım direk doktor direk başla dedi kuraldan bile bahsetmedi sanki böyle çok geç kalmışım gibide şaşırınca afalladım bian bende ebeye söyledim nasıl başlayayım diye oda valla ben ebeyim ama çocuklarım 40 ı öıktı başladım tattırmaya ek gıdaya nezaman geçtim bilmiyorum arada kaynadı dedi içimden söylene söylene döndüm
Teşekkür ederiz teyzesii
Bunu toplu olarak yaziim dedim kaselerim normalde sofrada sosluk olarak kullanıyorum sebzemde şöyle yaptım patatesi haşladım yumuşak patatesten 1 çay kaşığı aldım karnıbahardanda ufak bi parça kabak 1 dilim en üst taraftan daha küçük olsun diye yani aslında korkuyorum bugün akrabam vardı koyduğum havucu gördü mesela bune ben bukadarı havuçtan sayıp eline bile vermezdim değil mamadan sayayım diyr dalga geçti onun tadımları bile benim koyduğumdan fazla oluyomuşmuş
neyse ben kendi cahil taktiğimle dedim bugün patates havuç ertesi gün kabakta ekle dün bişi olmadıysa bugün olursa kabaktan bil gibi düşündüm
arı mama verdim ama ona pişmanım çünki o bayadı belkide 10 kaşık yemiştir kaşıklarımızda silikon uçlulardan
Ama durcam tabi artık iyi oldu sorduğum şimdi en iyisi interbetten araştıriim bizim ebeden falan iş çıkmıcak çünki o kesin
yoğurdunuda kendi mamasından 2 ölçekli süt hazırladım ondan yapmıştım en masum o geliyor şimdi gözüme inşallah kabız falan olmaz gerçi yedirdimya 3 kere kaka yapıyo yediğinden beri demek fazla geldiğinden