2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar bebeklerinizi kaçta yatırıyorsunuz?Ben başından beri 8 gibi yatırıyorum.Tabi sabaha kadar kesintisiz uyumuyor ama sabah 7 gibi de uyanıyor.Malum yaşlılar da sürekli geç yatır geç kalksın diyor.Doktorumuz bile 9 buçukta yatır diyor ama öyle nasıl gün geçer?2 saatte bir uykusu geliyor gündüz.Geç kalkar mı?Ama nerde gördüysem hep kaçta yatarsa yatsın bebekler güne erken başlıyor diyor.Uyku hormonu da akşam 8 de falan salgılanıyormuş.Akşamları dinlenmiş oluyorum ama bazen sabah uykusu da istiyorum.
Benimki de akşam 8 gibi yatıp sabah 6bucuk 7 gibi kalkıyor. 2 yada 3 kere emmek icin uyanıyor. Bende işe gitmek için 7de kalkıyorum zaten o yüzden bu düzen iyi oluyor bizim için. Gelişimi için de 8 gibi uyuması iyi olur. Biraz büyüyünce de erken uyumaya alışmasinin faydasını görüyorsun😊

Benden başka kimsede uzun süre durmuyor ki biberonla da emmiyor, emzik de tutmuyor, sadece emerek uyuyor o yüzden mecburen yapışık yaşıyoruz. Yoksa babası da onunla zaman geçirmekten keyif alıyor
Ama canım şöyle düşün evde emmeden 1 saat durabilir ki ben emzirip çıkıyorum gelir gelmez tekrar emziriyorum eşim de mama vermiyor gidip gelmem tam 1.5- 2 saat sürüyor ama zaten ona da yeni acıkmış oluyor.

Hap olanı var bi de yetişkinler için yan etki olarak süt salgılanmasını arttırıyormuş. Sezeryandan sonra genelde kullandırılıyor da ileriki dönemde kullanan oldu mu merak ettim
Benim arkadaşım kendisi anestezi uzmanı o derdi sütün azaldı mı motilium a yükleniyorum fışkırıyo diye

Günaydınnnn kızlar 🎈🎈🎈
Ek gıda hazırlıklarım başladı :KK70:

Wee babynin mama kaşığını aldm 2li ucu silikon olan.. Cok iyi açtm baktm yeterli gördüm
Cam rende aldm
Mama tabağı için erken ama yinede araştırma yaptm, ya tabak kase ayrı ayrı yada yan yana olan 2 bölme ve cok derin gelmedi beğenemedm en sonunda e bebekte dolanırken e bebeğin baby plus markasının mama setini gördm şuan indirimde açtm baktm beğendim 3 bölmesi var ve diğerlerine göre derinlik 1 tık daha iyi, kaçırmak istemedim illaki lazım olacak ki ben BLW yapacak olanlardanım
Kaşık saklama kutusu aldm wee babynşn büyük olanı var üstü şeffaf olan
Bütin markaları sığar diğerleri küçük sığmıyor

Kızlar oğlum 380 g almış geçen ay. Doktor mama başlattı. Bence sütüm var ama oğlum sadece uyurken emiyor alerjiden meme reddi yaşıyoruz. Mama nasıl hazırlayacağım günde 150 verecekmişim. Bir de mama verince sütüm iyice azalmaz mı? Alerji mamalarının tadı da çok kötüymüş

Kızlar oğlum 380 g almış geçen ay. Doktor mama başlattı. Bence sütüm var ama oğlum sadece uyurken emiyor alerjiden meme reddi yaşıyoruz. Mama nasıl hazırlayacağım günde 150 verecekmişim. Bir de mama verince sütüm iyice azalmaz mı? Alerji mamalarının tadı da çok kötüymüş
Suyu kaynatıp biraz soğutacaksın. 5 ölçek mama koyacaksın. Biz de alerji maması kullanıyoruz alışıyorlar

Aynen cnm glnin söylediii gibi
5 kaşık mama.. Mama kaşığıyla..
Ilık su 150ye kdar.. İyice çalkala..
Köpüğe dikkat et.. Cok köpük gaz yapar bebekte

Birebir aynı durumdayız benim kızımda 200 gr almış. Diyete başladım. Doktorun yasak listesi sonucunda yiyecek bişi kalmadı resmen.Ben deli gibi sağmaya başladım. Benimde sütüm azalmıştı bebiş emmediği için. Şimdi deli gibi sağıyorum. Ama inanılmaz yoruldum. Hem fiziken hem ruhen.

Birebir aynı durumdayız benim kızımda 200 gr almış. Diyete başladım. Doktorun yasak listesi sonucunda yiyecek bişi kalmadı resmen.Ben deli gibi sağmaya başladım. Benimde sütüm azalmıştı bebiş emmediği için. Şimdi deli gibi sağıyorum. Ama inanılmaz yoruldum. Hem fiziken hem ruhen.
Ben de emziriyorum sonra sağıyorum ama pek bir şey gelmiyor nasıl gelecek. Ben de çok üzüldüm üzülmek de iyice negatif etkiliyor çok yoruldum

4 aydır ağzıma süt ürünü sürmedim sürsem kan geliyor hemen zaten aşırı huzursuzluk oluyor. Yine bu kadar kilo aldırmışım ama yorgunluktan da sütüm kalmadı çok azaldı

X