2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
2 tane rota aşı markası var rotarixin ilk dozu ilk 4 ayda yapılmış olmalı bence hemen yaptır
Ya aklım karıştı iki farklı çocuk doktoru da yapma geçti dedi sağlık ocağı yap dedi ne yapıcam ben ya

Ya aklım karıştı iki farklı çocuk doktoru da yapma geçti dedi sağlık ocağı yap dedi ne yapıcam ben ya
Rotarix eskiden ilk 14 hafta yapılmalıymış sonradan bu ilk 4 aya çıkmış o eski bilgi demişti doktor ben sorunca. 4 ayın bitmeden yaptır bence. Rota çok yaygın bir hastalık ve aşırı zor geçiyor yeğenim aşılı olmasına rağmen 1 yaşında zor atlattı Allah tüm yavrularımızı korusun

Naptın canım çocuklar nasip ise basladinmi nasıl geçti ilk gunun
Selam canim . Büyük iyi de küçük hala cok öksürüyor ise de gittim sabah bırakmak çok zor oldu . Sonra git gel yaptım sürekli eve . En son eve geldim aldım tekrar hastaneye getirdim artık antibiyotik başlayalım riske atmayalım dedi dr. Bu kadar küçükken antibiyotik kullanmak da hiç hoşuma gitmiyor ama faydası için başladık bakalım. Burnu açılmıyor ya nasıl bir şey sürekli serum fizyolojik sıkıyorum çekiyorum. Yok olmuyor

Canim cok haklısın ben de önceki deneyimlerimden süt sagma fobim oluşmuş. O makinenin sesi böyle beni sinir ediyor . Sağ boş boş ondan sonra paketle makinenin parçalarını dezenfekte et . Böyle yazınca aman sen de bundan mı üşeniyorsun denir belki ama bir kaç aydan sonra gerçekten insan beziyor. Sırf sevmediğimden sagmadim ben de . Hic bir şey senin psikolojik sağlığından önemli değil. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap . Annelik hep vicdan yaptırıyor insana . Benim ikinci çocuğum hala öyle . Ama ikinci de daha iyi anladım ki anne rahat mutlu olacak ki çocuklarını da mutlu edebilsin

Yaaaa o zaman sağlık ocağını dinliyim bana 5 7 dedi

Rabbim yardımcın olsun gerçekten cook Ama cook mucade verdin sonuna kadar gittin tebrik ediyorim seni vicdanin rahat olsun bence
Gerçekten vicdanım rahat olsunmu bilmiyorumki
Azaldıkça üzilüorum, sağdıkça tükeniyorum ama yinede o son 1 damlayo bile verecem
Umarım hasta olmayız oda bende

Kızlar karınca yumurtası yağını duydunuzmu tüyler için zararı varmi acaba bebekler icin ???
O neymiş gıııı ilk duyuyom valla ben

Canım yıkamadan kullanabileceğin kremler denesen belki bir süre daha sağmaya devam edebilirsin. Art de huile var mesela eczacımız çok önermişti bunu Masmix
Cnm masmix hiç denemedim o kdar krem denedimki tek iyi gelen hametan oldu onu kullandığımdan beri yara olmuyor en azndan.. Sızlama ve ağrı oluyor.. Ama kanama olmuor en azndan
Başka krem kullanmaya korkuorm hazıe iyi gidioken
Ama tükendim sanırım

Üzülme kuzum hiiçç sütü olmayan var çok şükür sütümüz var mama da kullanıyormusun canım
Çok şükür cnm
Allah hç sütü olmayanada sabır versn
Elbet beterin beteri var
Ama anlamadığım nokta şu
Bir bebek sütü bu kdar sevipte neden emmez?
Hemşireler danışmanlar.. Çalmadık kapı bırakmadım.. Yok olmadı emmedi
Evet cnm takviye kullanıorum ek olarak mama

Allah yardımcın olsun
Araba düzelince böyle olmayacak ama demi?
Kıyamam ya düzelmedimi daha
Geçmiş olsun cnm

Benim bir noktadan sonra ellerim alıştı biliormusun tüm bu saydıklarını yapmaya.. Ama kışın zor olacak havalar soğuyor
Emzirme sütyeniylede olacak iş değil herkes direk emzirme sütyeni kullanmıormusunnnnnnnn diyor.. Yahu salak değilim ya.. Elbette kullandım ama bi noktadan sonra onunla olnuyır mecbur elbiseleri sıyırıosun ee havalar soğuyunca ne olacak? Bem üşütürsem sütten bebeğede geçecek..
Göğüslerimin sızlaması cabası
Artk uyurken göğüslerimin ağrısına ağlayarak uyanıorum..
O makina sesi zaten artk beynimi oynatıır
Bide damla damla akması? Allahım
Elbette şükür sütüm oldu içirebildim içirebiliyorum ama ben tükendim
Sağmayıda bırakamıorum süt varken nasıl bırakırım vicdan yapıorum bırakamam yapamam
Ama zaten azaldıda

Günaydınnnnnnnnn
Süt sağıp hazırlanıp işe gitmeye çalıaşacak olan anne uyanır uyanmaz şok yaşadı
Bebem sırtına kadar kaka yapmış ben şok

Günaydınnnnnnnnn
Süt sağıp hazırlanıp işe gitmeye çalıaşacak olan anne uyanır uyanmaz şok yaşadı
Bebem sırtına kadar kaka yapmış ben şok
Günaydın canım aklıma geldi de şu çocuk doktoru İskenderun’da yaşıyor emzirme danışmanı aynı zamanda belki sizin durumunuza çare olabilir diye paylaşmak istedim.

Araba dun tamir oldu Arabasiz yarım saat once çıkarken arabayla 10 dakika önce çıkıyorum evden . Bir de ogle arasi 1 saat zaten arabasiz gelmem mümkün değil. Cok korktum zaturreye çevirecek diye daha çok küçük. Cok şükür ciğerler cok inmemiş Bundan sonra toparlar hemen inşallah

bizim derdimize çare olamayan doktorumuz

inşallah cnm.. dikkat edin sıkı giydirin

Ay hadi ya süt sağmak çok zor gerçekten seni çok iyi anlıyorum 5. Aydan sonra memeye düşen bebekler duyuyorum inşallah senin de öyle olur canım
ara sıra hala deniyorum ama asla.. diliyle itiyor artık
aştı kendini

Sanırım çoğu kişi ek gıdaya 4.ayı geçince başlayacak . Ben 180.günden sonra başlamayı düşünüyorum
valla ben başlamam o kadar erken ya korkuyorum

Ben de 180 gibi başlamayı düşünüyorum ek gıdaya kızlar:) Makarnavitma ınstagram hesabına bakın özellikle çalışan anneler , o kadar güzel ek gıdalar var ki gözünüz arkada kalmaz kim bakıyorsa bebeğe hemen hazırlar yedirir , kayseri de bir firma ben hemen 6 ay çorbalarını alacağım gidip

Dün 4 ay aşısı oldu benim kuzum da teyzeleri gece ateşimiz vard i şurup verdim üstünü çıkardım kol altına falan bez koydum 2 gibi anca uyudu ilk kez bi asi bu kadar ateş yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…