2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bi daha okumak istemiyorum senden gelen böyle mesajlari tanidigim en fit guzel alimli ve bakimli kadinlardansin bi anlik duygu gecisine veriyorum bu halini

Yilin anasi ödülü nostaa arkadaşlarrr.. helal olsun nosum yemin ederim ki zoru başarmak seninki rabbim yardimcin olsun gücüne güc kqtsin insallah

Günaydınnnnnnm
Dün akşam eşim geldi.. Bugn miniği ona teslim edip önce bime, ardından enerjimi full temizliğe adayacam sanırım
Valla bebekti süt sağmaydı işti derken evi anca yüzeysel temizliebiliorm
Eşim gelince derine iniorum ancak

Ben yapamıyorum ama yapabilen anayiğitler için 4-6 ay ideal uyku düzeni okuduğum bir yerde şöyle belirtilmiş

6.30 / 7.00 - Güne başlama
7:00 süt saati
9.00 - Sabah uykusu (45-60 dk)
10:30 süt
11:30 süt
12.00 Öğlen uykusu (1.5 -2 saat)
14:30 süt
16:00 uyku (15-45 dk)
17:00 süt
18:15 banyo - süt
19:00 /19:15 gece uykusu

Ben bim e gittim . 1 pijama takımı, bir de ikili kollu zıbın aldım. Çok kaliteli değiller ama günlük kullanım için ideal

Günaydın neler aldin
Oooo neler almadm
Hemen foto ekliyorum

Valla ben hiçççç yapamam çalıştğm için zaten

Ben bim e gittim . 1 pijama takımı, bir de ikili kollu zıbın aldım. Çok kaliteli değiller ama günlük kullanım için ideal
Valla zıbınları dofinin cnm ben bütün zıbınları ordan aldm cok memnunum yumuşacık kalıor
Pijama takımı dediğin hangisi bilmiorm ama denemedm

Bim ganimetleri
Kendime tartı aldm zayıflayacam
Pijama takımı aldm kendime kızlar yumuşacık giydim cokta rahat
Diğerleri kızın
Biberob, bere, yelek, 2li üst, 2li alt kumaşları cok iyi, patik, zıbın aldım

Eklentiler

• IMG_20211029_095706.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 70
Valla zıbınları dofinin cnm ben bütün zıbınları ordan aldm cok memnunum yumuşacık kalıor
Pijama takımı dediğin hangisi bilmiorm ama denemedm
Yuvarlak içine aldıklarımı aldım canım

Eklentiler

• 0CC70D10-7A32-4179-A9A8-C6C4D49C897E.jpeg
    472,7 KB · Görüntüleme: 70
KEŞKe video atılsaydı buraya ya eşime hamileyim şakası yaptım iki dk öteki dünyaya gidip selam verip geri geldiçok komikti yaa bide sonunda kendine gelip aa his ediyorlar demi anne karnında canım çocuğum senin gelmene sevindim ama herşey çok pahalı dedi

Yaaaa çok güzelll bende gidecektim ama misafirim geliyor ani çıkamadım hazırlık yaptım mama sandalyesi gelecekti özellikle onun için gidecektim yaa 150 tl mi ne öyle bişeydi

Yuvarlak içine aldıklarımı aldım canım
Pijama takımını hiç denemedim ama çıtçıtlı badileri dofinin ben hep aldm yine aldm cok memnunum
Yaaaa çok güzelll bende gidecektim ama misafirim geliyor ani çıkamadım hazırlık yaptım mama sandalyesi gelecekti özellikle onun için gidecektim yaa 150 tl mi ne öyle bişeydi
Bence mama sandalyesi bitmez kuzum bakaran daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…