Ben kendimi hiç tebrik etmiyorum.
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım gerçekten bakmayın güldüğüme.
Millet doğumhaneden çıkıp avm avm geziyor ben tuvalete gidemiyorum.
Ibrahim tatlısesin kaşları benimkiler gibi değildir. Bıyık da aynı.
Bugün oturdum ağladım. Bebekler ağladı ben ağladım. Kendimi o kadar çirkin ve pis hissediyorum ki.
Bi daha okumak istemiyorum senden gelen böyle mesajlari tanidigim en fit guzel alimli ve bakimli kadinlardansin bi anlik duygu gecisine veriyorum bu halini
Ikisini birden kucağıma alıp zipliyorum 4 saat falan.
Bir saat neden sürekli ağladiklarini soruyorum. Ağlayarak cevap veriyorlar.
3 saat beslenme- alt değiştirme
Maksimum 6 saat uyku(3 gece 3 gündüz)
8 saat uyutmaya çalışmak
2 saat de düşen emdikleri geri ağızlarına koymak
Benim 24 saatim böyle geçiyor
Tuvalet yok, yemek yok, uyku yok
Günaydınnnnnnm
Dün akşam eşim geldi.. Bugn miniği ona teslim edip önce bime, ardından enerjimi full temizliğe adayacam sanırım
Valla bebekti süt sağmaydı işti derken evi anca yüzeysel temizliebiliorm
Eşim gelince derine iniorum ancak
Günaydınnnnnnm
Dün akşam eşim geldi.. Bugn miniği ona teslim edip önce bime, ardından enerjimi full temizliğe adayacam sanırım
Ben yapamıyorum ama yapabilen anayiğitler için 4-6 ay ideal uyku düzeni okuduğum bir yerde şöyle belirtilmiş
6.30 / 7.00 - Güne başlama
7:00 süt saati
9.00 - Sabah uykusu (45-60 dk)
10:30 süt
11:30 süt
12.00 Öğlen uykusu (1.5 -2 saat)
14:30 süt
16:00 uyku (15-45 dk)
17:00 süt
18:15 banyo - süt
19:00 /19:15 gece uykusu
Günaydınnnnnnm
Ben yapamıyorum ama yapabilen anayiğitler için 4-6 ay ideal uyku düzeni okuduğum bir yerde şöyle belirtilmiş
6.30 / 7.00 - Güne başlama
7:00 süt saati
9.00 - Sabah uykusu (45-60 dk)
10:30 süt
11:30 süt
12.00 Öğlen uykusu (1.5 -2 saat)
14:30 süt
16:00 uyku (15-45 dk)
17:00 süt
18:15 banyo - süt
19:00 /19:15 gece uykusu
Aynen söyleme az korku salsın eşini ama onlara gore ne var olsun ikinciisde diyor hamileyken hep.derdik arasi fazla olmasin hemen ikinciyi yapalim diyorduk sonra 40 iken nöbetleşe bakıyorduk esim.bazenn daha ikinci var diyordu boğasımm geliyordu nengunlerdi be coo zordu yaa şimdi bebisimizi tanıdık coo sukur
KEŞKe video atılsaydı buraya ya eşime hamileyim şakası yaptım iki dk öteki dünyaya gidip selam verip geri geldiçok komikti yaa bide sonunda kendine gelip aa his ediyorlar demi anne karnında canım çocuğum senin gelmene sevindim ama herşey çok pahalı dedi
Yaaaa çok güzelll bende gidecektim ama misafirim geliyor ani çıkamadım hazırlık yaptım mama sandalyesi gelecekti özellikle onun için gidecektim yaa 150 tl mi ne öyle bişeydi
Yaaaa çok güzelll bende gidecektim ama misafirim geliyor ani çıkamadım hazırlık yaptım mama sandalyesi gelecekti özellikle onun için gidecektim yaa 150 tl mi ne öyle bişeydi