Canım bebeğini emmesi için zorluyormusun ?Kızlar covid aşısı olan varmı doğumdan sonra?
Bem yarın olacam ama biliosn bebek emmiyor.. Sağıp veriorm..
Yarın sağıp dökeym mi.. İçireyim mi arada kaldım..
Ayy hadi bakalım hakımızda hayırlısıBen de yarın olacağım. Aynen emzirebilirsiniz diyorlar . Ben emzirecegim . Hem antikor bebege de geçiyormuş o şekilde
Zorluyorum cnm... Ama banamısın demiyor.. Hala tık yokCanım bebeğini emmesi için zorluyormusun ?
Ben emmiyordu her gün zorluyordum artık çok şükür alıştı emiyorsende pes etme emer inşallah çünkü makinayla bir süre sonra kesiliyor süt
İnşallah emer ya ağzına alıyorda ama emmiyorsa umut var demektir benim oğlum öyleydi ağzına alıyordu ama çok ağlıyor emiyordu sonra bir gün yüne zorladım ağladı kendi kendime keşke bi mucize olsa kendi kendine emsen dedim ertesi gün yine denemek için aldım hiç ağlamadan aldı memeyi yarım saat emdi ben tabi şok sonra uyudu bi yarım saat sonra tekrar emzirdim ve hep aldı tabi doymuyoruz extra mama da kullanıyoruz inşallah senin içinde bir mucize olurAyy hadi bakalım hakımızda hayırlısı
Zorluyorum cnm... Ama banamısın demiyor.. Hala tık yok
Yk cnm memeye yaklaştığo anda yaygara koparıor. Malesef...İnşallah emer ya ağzına alıyorda ama emmiyorsa umut var demektir benim oğlum öyleydi ağzına alıyordu ama çok ağlıyor emiyordu sonra bir gün yüne zorladım ağladı kendi kendime keşke bi mucize olsa kendi kendine emsen dedim ertesi gün yine denemek için aldım hiç ağlamadan aldı memeyi yarım saat emdi ben tabi şok sonra uyudu bi yarım saat sonra tekrar emzirdim ve hep aldı tabi doymuyoruz extra mama da kullanıyoruz inşallah senin içinde bir mucize olur
Aşı oldum geldimBen aldm randevu yarına ama iptalmi etsem diye kafamda deli sorular
Banada haber verirmsn bakalm ne diyecekler
Bende cuma günü olayım diyorum ama karar da veremedim. Çok ağrı yaparsa diye korkuyorum.Aşı oldum geldim
Biontech oldum doktorum fark etmez demişti. Orda da sordum emzirmeme engel mi diye hemşireler emzirebilirsin dediler
Ağrı yapsın da ben halsizlik falan yapar diye çok korkuyorum. Ağrıyla idare edilir bir sekildeBende cuma günü olayım diyorum ama karar da veremedim. Çok ağrı yaparsa diye korkuyorum.
Bol bol antikorun olsunAşı oldum geldim
Biontech oldum doktorum fark etmez demişti. Orda da sordum emzirmeme engel mi diye hemşireler emzirebilirsin dediler
Evet canım biontech.İlkinde bir şey hissetmedim ama ikinci dozu bir gün boyunca yatak döşek yatırdı.Ben ilk günden beri kullandğm için elim alıştı.. Hatta geçen gün bitmiş farketmemişim ıslak mendille sildim hiç içüme sinmedi, eşime aldırdım üstünden bidaha geçtm
Alışıyor insan el alışıyor
Biontechmi oldn cnm
Bende ağrıdan çocuğu kucağıma almakta zorlanirim diye çekiniyorum. Halsizlikte kötü tabii.. o yüzden cuma olacağım 2 gün eşim evde olacak o ilgilenir cocuklarlaAğrı yapsın da ben halsizlik falan yapar diye çok korkuyorum. Ağrıyla idare edilir bir sekilde
Hayırlı olsn cnmAşı oldum geldim
Oyy cok geçmiş olsnEvet canım biontech.İlkinde bir şey hissetmedim ama ikinci dozu bir gün boyunca yatak döşek yatırdı.
Aşının üzerinden 8 saat geçti kolumda hiç ağrı yok. Bacağım ağrıyorBende ağrıdan çocuğu kucağıma almakta zorlanirim diye çekiniyorum. Halsizlikte kötü tabii.. o yüzden cuma olacağım 2 gün eşim evde olacak o ilgilenir cocuklarla
Hayırlı olsun inşallah yan etkisiz atlatırızHayırlı olsn cnm
Bemde aldm yarına randevu
Oyy cok geçmiş olsn
Bizim boyumuza kilomuza baş çevresi ölçüsüne baktı kalbini dinledi gözlerine ve kulaklarına baktı rota virüs aşısını anlattı ve erkek bebek olduğu için her gidişimizde sünnet yaptırmanızı tavsiye ederim dediKızlar... Bebeğinizi her ay doktor kontrolüne götürüyormusunuz?
Mesela bizden büyük minnoş anneleri..
2.ay kontrolünde neye bakıyorlar?
Tahlik felan yapmıolarmıBizim boyumuza kilomuza baş çevresi ölçüsüne baktı kalbini dinledi gözlerine ve kulaklarına baktı rota virüs aşısını anlattı ve erkek bebek olduğu için her gidişimizde sünnet yaptırmanızı tavsiye ederim dedi
bi sikayetin yoksa yapmiyolar canim. Bazi sikayetlerde de gerek gormeyebiliyolar tahliliTahlik felan yapmıolarmı
O zaman ilk ay kontrolü gibi demi cnmbi sikayetin yoksa yapmiyolar canim. Bazi sikayetlerde de gerek gormeyebiliyolar tahlili
Evet ilk ay gibi canim ama kilosu boyu gelişimi iyi mi bunlara bakiyorlar sen git yine deO zaman ilk ay kontrolü gibi demi cnm
Ay ben yinede götüreyim içim rahat etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?