- 30 Ocak 2016
- 79
- 43
Hahahha tamam teşekkür ederim bizim günler aynı zaten bakalımHiç merak etme, çok çabuk anlıyorsun. Korkun yersiz. Beni hatırla dedikleri ne kadar doğruymuş diceksin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahha tamam teşekkür ederim bizim günler aynı zaten bakalımHiç merak etme, çok çabuk anlıyorsun. Korkun yersiz. Beni hatırla dedikleri ne kadar doğruymuş diceksin.
ins güzel haberlerle gel canım kaçta randevunSaol cnm benm..
Kızımı görünce geçer belki bugn görüş günümüz
En son suyu azdı... İnşallah hadi doğuma demez
Sutunuz henuz gelmediyse ki cok normal sagma deneyin ama oncelikle surekli emzirin. Saate bskmaksizin bebeginizin midesi cok cok minik illaki yeterli olani alacaktir. Mama en en en son care olsun. Biberonl verdiyseniz bebeginiz memeyi slmak istemeyebilir. Kolay gelsin saglikla sihhatle buyusun insaallah bebis
Benim de sutum yetmiyor kilo alimi yavas yavrumunÇocuk doktoru mamayı şart koştu bize benim de sütüm var ama yeterli gelmiyor benimki de bir uyandı mı 4-5 saat uyumuyor emerken çok oyalanıyor emmesi 1 saati geçiyor ben de 9 kilo verdim beslenmemde sorun yok şükür doktor süt arttırıcı toz verdi onu da içiyorum ama hala yeterli değil tek taraftan 70-80 cc bekliyor doktor
Evet oluyor canım benimkilerde öyleydi bol su iç evin icinde yürü birte uzan yükselti koy altına iyi oluyor benim öyle gecti 1 haftayı geçmiştirKızlar pazar günü doğum yaptım bugün ayaklarım davul gibi şişti hamileyken bile bu kadar şiş değildi var mı böyle birşey yaşayan?
Benim bir hafta geçti 37 haftalığı bitireli ama hiç geleceği yok napacagiz biz bu çocuklari doğum izni böyle bitecekmi neeaynı durumdayiz canım nerdeyse takvimden gün karalayacgm
Ayy sen niye burdasıncıların kafasına kürekle vurasm gelio ha bide normal mi sezeryan mıcılar var sana ne kardeş sen mi doğurcan nasıl olacaksa olacak
hamile ve agresifim bana bi ellemeyin yahu
Satissss yokkkkkkk sırayla bekleyeceksinSaol cnm benm..
Kızlar benim sütümde yetmiyor ama son iki üçgün yaptıgım seyi anlatim çünkü ben neler içip yedim bu iki gün kadar artmadı emzirmeden önce 3 su bardagı yada 2 su bardağı su iciyorum emzirdikten sonra da 2 yada 3 içiyorum her emmeye sütüm oluyor cok şükür sert gögüste süt olur demek degilmis gögsünüz içi su dolu balon gibi yumuşak oluyormuş süt olunca gercektende öyle oluyorlar hatta dün aşı yapıldı agladı bi ögün emziremedim değiyorum diye o yüzden mama verdim diger emmeye gögüslerim tas gibi oldu iyice emzirdim yumuşayıncaya kadar her ikisini mutlaka 2 saatte bi emzirinBenim de sutum yetmiyor kilo alimi yavas yavrumun
Sagip biberonla veriyorum ama 20-30cc anca cikiyor. Yarin dr kontrolumuz var muhtemelen mama baslicak. Size doktorunuz hangi mamayi onerdi? Gunde kac kere kac cc veriyorsunuz? Gaz kabizlik veya baska bi sorun oldu mu?
Canım çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün inşallah minik Arden nasıl geçti doğum spinal mi oldunKızlar bazen girip okuyorum yazdıklarınızı katılamıyorum bebekten
Bebeğinizin erken doğması için lütfen bir çaba harcamayın. Onun vakti zamanı belli.. İlk çocuğumu normal istedim diye 42 haftayı doldurdum şimdi ki 37+6 aralarında dağlar kadar fark var
Hayırlı olsun bebeğiniz çok geçmiş olsun size de sağlıkla büyütürsünüz inşallahBir girdim 47 bildirim kızlar hepinizden tek tek Allah razı olsun doğuracaklar en güzel en sağlıklı şekilde bebeklerine kavuşsunlar. Doğuranlara Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bol bol sütümüz gazsız gecelerimiz olsun. Çok birikmiş biraz okudum Sezaryen olacaklar ben depend hiç kullanamadım resmen elimde patladı kaldılar öyle. Hasta bezi diye bir şey var özellikle sonda çıktıktan sonra ilk kanamalarda kalkamadım eşim aldı altımı. Cırt cırtlı hasta bezi çok daha konforlu oldu. Hasta bezinide bir buçuk gün kullandım zaten üç dört tane yeterli oldu. Çünkü dikişi kapatma dediler hava alsın pişik olur dediler. Külot giyiyorum bir kat katliyorum Normal gece pedi kullanıyorum üzerine elbise efil efil takılıyorum evde. Bebek içinde gerçekten çok sıcak yavrum kıpkırmızı olmuştu hastanede şimdi evdeyiz ince müslin ince tulum giydiriyorum yavrum rahatladı üşür diyenlere hiç inanmayın. Süt konusundada emiyor ama Süt geliyor mu bilemiyorum kayınvalidem geliyorl yoksa kaka yapmaz dedi. Heralde geliyor ki cok cok emiyor hatta canım yanıyor bazen. Birde merak ediyorum bilenler lütfen aydınlatsın "elektrikli süt pompası" ile ne zaman sağılabilir şuan pompaya süt hiç birikmiyor bir damla bile. Ağlayacağım boşuna mı aldık bu pompayı?
Hahahah canim ya cok güldüm Allah da seni güldürsünKızlar esim bana moto moto diyor ama bence ben gloria yım
Unuttum yazmayı gece emzirdigimiz zaman birsey yiyip yapmıyoruz ben 1 litrelik sisem var onu yanıma alıyorum emzirmeden önce yarısı emzirdikten sonra kalanı içiyorumKızlar benim sütümde yetmiyor ama son iki üçgün yaptıgım seyi anlatim çünkü ben neler içip yedim bu iki gün kadar artmadı emzirmeden önce 3 su bardagı yada 2 su bardağı su iciyorum emzirdikten sonra da 2 yada 3 içiyorum her emmeye sütüm oluyor cok şükür sert gögüste süt olur demek degilmis gögsünüz içi su dolu balon gibi yumuşak oluyormuş süt olunca gercektende öyle oluyorlar hatta dün aşı yapıldı agladı bi ögün emziremedim değiyorum diye o yüzden mama verdim diger emmeye gögüslerim tas gibi oldu iyice emzirdim yumuşayıncaya kadar her ikisini mutlaka 2 saatte bi emzirin
Benden önce doğurursan valla küserimSaol cnm benm..
Bence sen tüm evdeki halıları önce bi girgirla, sonra kalan yerleri makine ile al sonra da yerleri sil bence garanti dogurursun canimBenim en çok duyduğum işe yarıyor denilen yöntem yere eğilerek yerleri silmek. Yerleri sildikten sonra 1-2 güne doğurdum diyen çok duydum asıl onu denemek lazım
Ben de gün sayiyorum. Pazartesiye kadar calisicam salı rapor getiricem inşallah. Artık eve gitmek istiyorum, uzanma ihtiyacı duyuyorum. ama bu son hafta geçmek bilmiyor beni gören bide şey saniyor, 24. Haftalik idari izne mi ayrilacaksin diyor hee diyom. Ne 24 u burdan direkt doğuma...Isyerinde son 3 gün. Resmen 37 tamamlamak için direniyorum . Karnım varil gibi ayaklarım pide gibi her gören sen hala çalışıyor musun niye çalışıyorsun diyor . İçimden keyfimden diyorum dışımdan bebekle daha fazla zaman geçirmek için diyorum ☺
12de cnmins güzel haberlerle gel canım kaçta randevun
Ben beklerimde o beklermi bilmiormSatissss yokkkkkkk sırayla bekleyeceksin
Bende kendimle küserimBenden önce doğurursan valla küserim
Cnmmm hayırlısı ile kucağına al inşallahBizimde günümüz belli oldu kızlar 14 temmuzda geliyor oğlum
Kız ben o dediklerini hamile olmasam bile yapamam su an nasıl yapayımBence sen tüm evdeki halıları önce bi girgirla, sonra kalan yerleri makine ile al sonra da yerleri sil bence garanti dogurursun canim
İki gündür aşırı sırt ağrım ve kasılmalarım var sadece sancı eksik belki o da gelir umudumuzu kesmeyelimBende kendimle küserim
Sen doğurmadan olmaz
Ama senş beklersekte 42 haftayı bulcaz
Hayırlısı haber verNstde ilk defa ufak sancılarm çıktı
Bebeğinde suyu eh son azalmştı
Az sonra muayneye girdiğimde
Hadi doğuma demez demi
Oda bende çıktı eksikleri tamamlıormKız ben o dediklerini hamile olmasam bile yapamam su an nasıl yapayım
İki gündür aşırı sırt ağrım ve kasılmalarım var sadece sancı eksik belki o da gelir umudumuzu kesmeyelim
Doğurmam demi ya... Güldüğüme bakmayn tırsıormHayırlısı haber ver
Canim insallah deneyecegim mutlakaUnuttum yazmayı gece emzirdigimiz zaman birsey yiyip yapmıyoruz ben 1 litrelik sisem var onu yanıma alıyorum emzirmeden önce yarısı emzirdikten sonra kalanı içiyorum