- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
42 ye kadar yolu varHadi bakalım zaten son 10 günüm kaldı bı şekilde doğacak bu çocuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
42 ye kadar yolu varHadi bakalım zaten son 10 günüm kaldı bı şekilde doğacak bu çocuk
Okudun mu sende arastirdin mi hicOnu da deneyelim kız
Ooo 42 ye kadar kalirsa bizim bebisler masallah 5 kiloyu gecer bende de gobek ortadan ikiye ayrilir42 ye kadar yolu var
Duş aldınız mı?Benimde belimde bir ağrı başladı son 3-4 saattir. Ama girip çıkan bir ağrı değil. Kesintisiz ağrıyor. Ayağa kalkınca da şiddetleniyor. Bahsettiğiniz belde sancı böyle başlıyor olabilir mi
Canım benim doktorum gebelikte adaçayı zararlı kullanmanı önermem demişti bilgin olsun istersen bi doktoruna danışAdacayi icmek dogumu tetikliyormus diger forumda okudum kiz denesek mi
Benim en çok duyduğum işe yarıyor denilen yöntem yere eğilerek yerleri silmek. Yerleri sildikten sonra 1-2 güne doğurdum diyen çok duydum asıl onu denemek lazımOkudun mu sende arastirdin mi hic
Sanki fıtık olmuşum gibi ağrıyor devamlı doğuracağım diye tribe giriyorum artık,umarım böyle tek çılgın ben değilimdirDuş aldınız mı?
Belden karna vuruyor mu ağrılar?
Anlattığınız göre normal bel ağrısı, karnımız büyüdü, bütün yük önde o yüzden bellimi daha da Fazla taşımak zorunda.
Merak etme, doğum sancısını kaçırmak mümkün değil. Anlıyorsun zaten farklı olduğunu.Sanki fıtık olmuşum gibi ağrıyor devamlı doğuracağım diye tribe giriyorum artık,umarım böyle tek çılgın ben değilimdir
Sagol canimCanım benim doktorum gebelikte adaçayı zararlı kullanmanı önermem demişti bilgin olsun istersen bi doktoruna danış
Sancı gelince anlarım herhalde dimi anlamam diye çok korkuyorumYalancı sancılar duş alınca yada dinlenince geçiyor. Adet sancısı gibi diye bilirim. Aşağı tarafta kasılmalar. Normal dogum sancıları belde başlıyor karna doğru ilerliyor ve sancılar sıklasiyor. Düzenli bir şekilde ve araları sancıların kisaliyor.. İnşallah anlata bilmisimdir
Deneyelim canimBenim en çok duyduğum işe yarıyor denilen yöntem yere eğilerek yerleri silmek. Yerleri sildikten sonra 1-2 güne doğurdum diyen çok duydum asıl onu denemek lazım
Canım 11 kg ı nasıl verdin yaa. Ben 83 ile doğuma girdim kızım 3010 gr doğdu ve ben şuan 80 kg çıkıyorum3200 doğduk 3180 e düşmüştü bir haftalıkken simdi 15 gunluk 3300 mama vermiyorum iki saate emiyor sütüm var bikac gündür uyanıklık süresi arttı biraz sinirli bir bebek damarı tutarsa 5 saat uyanık uyutabilene askolsun 11 kg verdim kaldı 6 kg guzelde besleniyorum
Bacım biri yazmıştı hemşireler hasta bezi bağladı onlar gidince depend giydim diye. Bana da aynısı oldu. Bir de benim doğumda da sonrasında da çok yoğun kanamam oldu düşün. Hasta bezi kayıyor alta geçiriyor hiç rahat edemedim hem depend dikişleri de sardı hareket etmek de daha rahat olduHasta bezi diyorlsr kuzum
Aklım karştı ama depent aldm o yeter artk yetmezse yapacak bişi yk
Aynı bende öyle yapıyorum canım ince zıbın üstüne ince tulum bir kat müslinm bazen gece penye battaniye o kadarEvin sıcaklığı 27 derece ve çok nem var bebeleri bu durumda nasıl giydirmek gerekir ben uzun kollu body çorap üzerine ince müslin örtüyorum.
Benim de öyle. Pazartesi doğum yaptım ayaklarıma inanamıyorum şuan. Dünden beri öyle bi sistiki.Ameliyat hemşiresi birine sorduk.Normaldir dedi.Sezaryenden sonra olabiliyormusKızlar pazar günü doğum yaptım bugün ayaklarım davul gibi şişti hamileyken bile bu kadar şiş değildi var mı böyle birşey yaşayan?