Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma gününe doğum için randevumu vermişti zaten canım.2.gebelik benim bu.ilkide sezaryen olunca ikinciyide sezaryen olarak alacak doktorum.ssvd istiyordum ama özel ekipdi vs.gibi şeylerle doğum ücreti aşırı fazlaya kaçınca gerek duymadım açıkcası o yüzden zaten ilki sezaryendi 2.de sezaryen olsun dedim.şimdi covid testiydi doğumdu herşey dahil 2200 tl fiyat söyledilerSezeryan tarihinmi normali beklicek misin
Doktor herhangi bir mama önermedi sadece ilk doğduğunda 10 cc başla demişti ben sma almıştım sütüm yetiyor diye fazla vermemiştim verdiğimde de acayip gaz yapıyordu fazla zayıfladığı için yoğun bakıma girdi şimdi Aptamil kullanıyorum yavrum rahat etti yoğun bakımda 60cc içiyor dediler ben anne sütüyle beraber 30cc ile başladım 30-40 60-75 derken şimdi 90 cc veriyorum anne sütünden sonraBenim de sutum yetmiyor kilo alimi yavas yavrumun
Sagip biberonla veriyorum ama 20-30cc anca cikiyor. Yarin dr kontrolumuz var muhtemelen mama baslicak. Size doktorunuz hangi mamayi onerdi? Gunde kac kere kac cc veriyorsunuz? Gaz kabizlik veya baska bi sorun oldu mu?
Sezaryen sonrası benim de acayip şisti ağır yaşamlar programındaki insanların ayakları gibiydi 5 gün sonra anca indi vücut anesteziyi atana kadar şiş kaldıKızlar pazar günü doğum yaptım bugün ayaklarım davul gibi şişti hamileyken bile bu kadar şiş değildi var mı böyle birşey yaşayan?
Canim benim hic kafana takma, gecen hafta ultrason cektirdik hic bir problem yokmus kendiliginden duzelmis elhamdulillahMerhaba, ben de 30.haftadayım. Benimki de erkek bebek ve şuan iki böbreği de büyük sol 10mm sağ 9mm. Siz doğum yaptınız sanırım. Nasıl oldu durumunuz bir gelişme oldu mu?
Ben bugün hipp combiotik aldim. Burda kızlar onu çok tavsiye etmişlerdi. Kizimda sma kullanmıştım. Çok gazli kolik bi bebekti. Mamadan miydi o gaz bilmiyorm.. İnşallah bu gaz yapmaz..Canim insallah deneyecegim mutlaka
Ya ben aslinda mamaya karsi degildim, biraz mama arastirayim dedim, her markada nerdeyse bocek cikti diye foto ve videolar gordum, onun uzerine cok moralim bozuldu. Hep diyordum doymazsa mama veririrm diye ama guvenilir marka bulamadim galiba
Ayy masAllah Onlar huzurlu olunca bizde huzurlu oluruz Bakalim biz nereye kadar direnecegiz, hastane tipi pompa kiraladim, 4-5 saat emzirmedigim gogusten max 30-40 cc cikiyor. E zaten bebek kucuk oyle kuvvetli cekemiyor, genel olarak ac ve huzursuz o yuzdenDoktor herhangi bir mama önermedi sadece ilk doğduğunda 10 cc başla demişti ben sma almıştım sütüm yetiyor diye fazla vermemiştim verdiğimde de acayip gaz yapıyordu fazla zayıfladığı için yoğun bakıma girdi şimdi Aptamil kullanıyorum yavrum rahat etti yoğun bakımda 60cc içiyor dediler ben anne sütüyle beraber 30cc ile başladım 30-40 60-75 derken şimdi 90 cc veriyorum anne sütünden sonra
Oh çok sevindim. İnşallah darısı başımızaCanim benim hic kafana takma, gecen hafta ultrason cektirdik hic bir problem yokmus kendiliginden duzelmis elhamdulillah
Kaşık biberonla ver mamayı canım normal biberona alışınca memeyi çekmek zor geliyorGünaydın hanımlar..Bebegime mama vermeye başladım dün mecburen.iki göğsümden saatlerce emzirmeme rağmen bebek sürekli aç.Eli ağzında ve dili dışarda hep ve sürekli ağlıyordu.Esim böyle olmayacak deyip eczaneye koştu mama aldık.Verdikten sonra rahat bi uyku çekti.
Ama iyi ki ettik kötü mü bilmiyorum.Simdide be yapıyorsam göğsümü tutmuyor tavsiyesi olan var mı? Pazartesi doğum yapmıştım
Suan benimde duydugum en iyisi hipp diyolar.Ben bugün hipp combiotik aldim. Burda kızlar onu çok tavsiye etmişlerdi. Kizimda sma kullanmıştım. Çok gazli kolik bi bebekti. Mamadan miydi o gaz bilmiyorm.. İnşallah bu gaz yapmaz..
Tahin ye canım bide çocuk doktorumuz bana bir toz verdi laktozsuz süte karıştırıp içeceksin dedi ben ikisinden de baya fayda gördümAyy masAllah Onlar huzurlu olunca bizde huzurlu oluruz Bakalim biz nereye kadar direnecegiz, hastane tipi pompa kiraladim, 4-5 saat emzirmedigim gogusten max 30-40 cc cikiyor. E zaten bebek kucuk oyle kuvvetli cekemiyor, genel olarak ac ve huzursuz o yuzden
Allah gönlüne göre versin canım.herşeyden önce dediğin gibi bebeklerimizin ve bizlerin sağlığı gerçekten yoksa doğum şeklinin hiç bir önemi yok.bizim için hayırlısı ne olacaksa öyle olsunAnladim canım hakkında hayırlısı olsun önemli olan anne ve bebgin sağlığı.benimde ilki sezeryan bunda normali bekliyorum ama nasil olacak bakalm
Benimkine de iri demişlerdi canım.37 haftalıkken 40 hafta ölçülüyordu kafası öyle diyim ama hiç de kafası büyük bir bebek gelmedi.Hiç üzülmeBen cıktm kızlar sancm sorun yok olabilir dedi.. Suyu tekrar düzelmiş..
Ama kafası iri ya 3 haftaya yakın olmuş
Doktor sorun yok desede benim moralim bpzuldu
Benim doğuma baya zaman var ama canim 26 temmuz Allah nasip ederse. bide her bebekte her mama ayni etkiyi göstermeyebilir. Keçi sütlü mamayı ben de çok pahali buldum. Bi de icebilecek mi, tadını sevecek mi öyle bir durum var. Hipp combiotik inşallah iyi çıkarSuan benimde duydugum en iyisi hipp diyolar.
Bir de e bebekte satilan keci sutunden yapilan mamalar varmis onlar neredeyse hippin 2 kati fiyati. Kimi ondan memnun kimi hic memnun degil, deneye deneye bulucaz sanirim mamayi.
Hippten memnun kalirsaniz ya da bebekte sikayet olusursa bana yazar misiniz?
Moralim bozuktu ağlıodm
Yaaa ciddimi gerçektenmi?Benimkine de iri demişlerdi canım.37 haftalıkken 40 hafta ölçülüyordu kafası öyle diyim ama hiç de kafası büyük bir bebek gelmedi.Hiç üzülme
Ve ben hiç kafaya bile takmamıştım.Doktorum söylememişti bile.Ben ekrandan ölçümlerden anlamıştım artık sormuştum.O da problem varsa söylerim ben zaten rahat ol demişti.Sonra netten de bakmıştım gayet normal yazıyordu.Doğurunca da gördüm ki hiç de koca kafalı değil oğlum.Yeni doğan şapkaları ya bol oluyor ya da gözüne düşüyorMoralim bozuktu ağlıodm
Yaaa ciddimi gerçektenmi?