2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Oda bende çıktı eksikleri tamamlıorm :KK70:

Doğurmam demi ya... Güldüğüme bakmayn tırsıorm :KK70:
Kız kaç çıktı ki sancin? Atsana Nst kağıdını. Benim her seferinde en az 50-60 civarı cikiyo ama onları sancidan saymıyoruz artık o kadarı bende de var zaten ama dogurtmaya yetmiyo 😂

Kız kaç çıktı ki sancin? Atsana Nst kağıdını. Benim her seferinde en az 50-60 civarı cikiyo ama onları sancidan saymıyoruz artık o kadarı bende de var zaten ama dogurtmaya yetmiyo 😂
Bu hep yerlerdeydi şimdi göklere doğru çkmaya başlamş :KK70:

Eklentiler

• 16256495380097351999610738190920.jpg
    16256495380097351999610738190920.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 61
Canim insallah deneyecegim mutlaka🥺
Ya ben aslinda mamaya karsi degildim, biraz mama arastirayim dedim, her markada nerdeyse bocek cikti diye foto ve videolar gordum, onun uzerine cok moralim bozuldu. Hep diyordum doymazsa mama veririrm diye ama guvenilir marka bulamadim galiba 😔
Nasibindr varsa bebegin annr sütü yetiyor yoksa mecbur mama veriliyor canım . Nelerde çıkmış böcek bizim burada pramatüre aptamilde tek bulabildik aldım onu kullandık simdi 1 e gectik

Benim bir hafta geçti 37 haftalığı bitireli ama hiç geleceği yok napacagiz biz bu çocuklari :KK70: :KK70: :KK70: doğum izni böyle bitecekmi nee 😂😂😂🤣
aman diyim ins 40 haftayı geçirmez bebislerimiz erkek çocuğu ve ilk çocuk benim biraz geç gelebilir dio herkes😅😅
bide eşim şehir dışında oglusla hergun konuşuyorum bak baban gelmeden gelme diye eşim 16snda gelecek o zamana kadar bekleyecek ins 🙏🏻😅

Kizlar hepinize selamlar🌸
Dun benim de dr kontrolum vardi, bebis 2 hafta onden gidiyr sekere dikkat edelim dedi. Daha sonra organlari incelerken sol bobrekte buyume gordu, 12 mm olmus siniri coktan gecmis dedi, sag bobrek normal gorunuyor dedi. Gidisata gore ne yapmamiz gerektigine bakicaz dedi, belki bobregi kaybetmemek icin erken haftalarda aliriz, bobregin tedavisini yapar cocuk uroloji dedi. İnternette biraz arastirdim, erkek bebeklerde bu durum oluyormus %50 kendiliginden gecebiliyormus, diger yarisi da takip ve tedavi gerektiren durumlar oluyormus.
Basina gelen var mi boyle bi durum ya da bilgisi olan anneler?
Merhaba, ben de 30.haftadayım. Benimki de erkek bebek ve şuan iki böbreği de büyük sol 10mm sağ 9mm. Siz doğum yaptınız sanırım. Nasıl oldu durumunuz bir gelişme oldu mu?

Bir girdim 47 bildirim kızlar hepinizden tek tek Allah razı olsun doğuracaklar en güzel en sağlıklı şekilde bebeklerine kavuşsunlar. Doğuranlara Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bol bol sütümüz gazsız gecelerimiz olsun. Çok birikmiş biraz okudum Sezaryen olacaklar ben depend hiç kullanamadım resmen elimde patladı kaldılar öyle. Hasta bezi diye bir şey var özellikle sonda çıktıktan sonra ilk kanamalarda kalkamadım eşim aldı altımı. Cırt cırtlı hasta bezi çok daha konforlu oldu. Hasta bezinide bir buçuk gün kullandım zaten üç dört tane yeterli oldu. Çünkü dikişi kapatma dediler hava alsın pişik olur dediler. Külot giyiyorum bir kat katliyorum Normal gece pedi kullanıyorum üzerine elbise efil efil takılıyorum evde. Bebek içinde gerçekten çok sıcak yavrum kıpkırmızı olmuştu hastanede şimdi evdeyiz ince müslin ince tulum giydiriyorum yavrum rahatladı üşür diyenlere hiç inanmayın. Süt konusundada emiyor ama Süt geliyor mu bilemiyorum kayınvalidem geliyorl yoksa kaka yapmaz dedi. Heralde geliyor ki cok cok emiyor hatta canım yanıyor bazen. Birde merak ediyorum bilenler lütfen aydınlatsın "elektrikli süt pompası" ile ne zaman sağılabilir şuan pompaya süt hiç birikmiyor bir damla bile. Ağlayacağım boşuna mı aldık bu pompayı?
Tekrardan hayırlı büyüt yavrunu inşallah.

Ben demiştim pompaya gerek yok diye. İki kızım dada hiç gerek duymadım o erken doğum yapanlara gerekli birsey bence
Günaydın hanımlar..Bebegime mama vermeye başladım dün mecburen.iki göğsümden saatlerce emzirmeme rağmen bebek sürekli aç.Eli ağzında ve dili dışarda hep ve sürekli ağlıyordu.Esim böyle olmayacak deyip eczaneye koştu mama aldık.Verdikten sonra rahat bi uyku çekti.
Ama iyi ki ettik kötü mü bilmiyorum.Simdide be yapıyorsam göğsümü tutmuyor 😔tavsiyesi olan var mı? Pazartesi doğum yapmıştım
Neden tutmuyor biliyormusun. Çünkü kolaya kaçıyor.. Mama içmek onun için kolay. Sen ilk önce göğüslerini ver ilk önce sonra manayı. Bırak yalancı meme olarak çeksin. Zaman agirman gerek ve sabır işi bu işler.

Öyle ağlıyorsa biraz mama ver sonra göğsünü ver.

Ve hangimama ucunu kullanıyorsun?

Hahahha😂😂 tamam teşekkür ederim 😂bizim günler aynı zaten bakalım😂
Evet bakalım kim önce oğuracak 😂
Kizlar size suprizim varrrrr😍
Hadi söyle söyle

X