2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim de öyle. Pazartesi doğum yaptım ayaklarıma inanamıyorum şuan. Dünden beri öyle bi sistiki.Ameliyat hemşiresi birine sorduk.Normaldir dedi.Sezaryenden sonra olabiliyormus
Malesef benimde öyle el ayaklarımı taniyamiyorum bol su iç dedi doktor eşim masaj yapıyor kan akışı hızlandıkça çabuk inermiş. İnşallah geçer canım 🤲

Günaydın hanımlar..Bebegime mama vermeye başladım dün mecburen.iki göğsümden saatlerce emzirmeme rağmen bebek sürekli aç.Eli ağzında ve dili dışarda hep ve sürekli ağlıyordu.Esim böyle olmayacak deyip eczaneye koştu mama aldık.Verdikten sonra rahat bi uyku çekti.
Ama iyi ki ettik kötü mü bilmiyorum.Simdide be yapıyorsam göğsümü tutmuyor 😔tavsiyesi olan var mı? Pazartesi doğum yapmıştım

Isyerinde son 3 gün. Resmen 37 tamamlamak için direniyorum . Karnım varil gibi ayaklarım pide gibi 😬 her gören sen hala çalışıyor musun niye çalışıyorsun diyor . İçimden keyfimden diyorum dışımdan bebekle daha fazla zaman geçirmek için diyorum ☺

Bacım biri yazmıştı hemşireler hasta bezi bağladı onlar gidince depend giydim diye. Bana da aynısı oldu. Bir de benim doğumda da sonrasında da çok yoğun kanamam oldu düşün. Hasta bezi kayıyor alta geçiriyor hiç rahat edemedim hem depend dikişleri de sardı hareket etmek de daha rahat oldu
Oyyy cnm benm cok saol ♥️

Bir girdim 47 bildirim kızlar hepinizden tek tek Allah razı olsun doğuracaklar en güzel en sağlıklı şekilde bebeklerine kavuşsunlar. Doğuranlara Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bol bol sütümüz gazsız gecelerimiz olsun. Çok birikmiş biraz okudum Sezaryen olacaklar ben depend hiç kullanamadım resmen elimde patladı kaldılar öyle. Hasta bezi diye bir şey var özellikle sonda çıktıktan sonra ilk kanamalarda kalkamadım eşim aldı altımı. Cırt cırtlı hasta bezi çok daha konforlu oldu. Hasta bezinide bir buçuk gün kullandım zaten üç dört tane yeterli oldu. Çünkü dikişi kapatma dediler hava alsın pişik olur dediler. Külot giyiyorum bir kat katliyorum Normal gece pedi kullanıyorum üzerine elbise efil efil takılıyorum evde. Bebek içinde gerçekten çok sıcak yavrum kıpkırmızı olmuştu hastanede şimdi evdeyiz ince müslin ince tulum giydiriyorum yavrum rahatladı üşür diyenlere hiç inanmayın. Süt konusundada emiyor ama Süt geliyor mu bilemiyorum kayınvalidem geliyorl yoksa kaka yapmaz dedi. Heralde geliyor ki cok cok emiyor hatta canım yanıyor bazen. Birde merak ediyorum bilenler lütfen aydınlatsın "elektrikli süt pompası" ile ne zaman sağılabilir şuan pompaya süt hiç birikmiyor bir damla bile. Ağlayacağım boşuna mı aldık bu pompayı?
Cnmmmm ağlama.. Eğer çalışan biriysen zaten hiç boşuna değil.. Elinde sonunda sağılacak o süt

Günaydın kızlar 🎈🎈🎈🎈

Doğum yapacak olan varmıydı bugün ♥️♥️

Kontrolü olanlara yani bana :KK70: bol şanslar.. 🎈
Nst bayıyo beni... Kontrollere gitmeye gıcık oluyorum artık :KK43:

Bugünde evlilij yıldönümümüz ama panda yavrusu gibiyim hiç bişi yapasm yok

Kızlar esim bana moto moto diyor ama bence ben gloria yım 🤣

Eklentiler

• png-clipart-disney-madagascar-gloria-with-both-hands-up-high-illustration-gloria-alex-melman-s...png
    png-clipart-disney-madagascar-gloria-with-both-hands-up-high-illustration-gloria-alex-melman-s...png
    7,5 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar bazen girip okuyorum yazdıklarınızı katılamıyorum bebekten☺️
Bebeğinizin erken doğması için lütfen bir çaba harcamayın. Onun vakti zamanı belli.. İlk çocuğumu normal istedim diye 42 haftayı doldurdum şimdi ki 37+6 aralarında dağlar kadar fark var
canım ne gibi farklar mesela 😊

Günaydın kızlar 🎈🎈🎈🎈

Bende kontrole gidiyorum ama dogarmiyiz bilmiyom

Isyerinde son 3 gün. Resmen 37 tamamlamak için direniyorum . Karnım varil gibi ayaklarım pide gibi 😬 her gören sen hala çalışıyor musun niye çalışıyorsun diyor . İçimden keyfimden diyorum dışımdan bebekle daha fazla zaman geçirmek için diyorum ☺
aynı durumdayiz canım nerdeyse takvimden gün karalayacgm😅
Ayy sen niye burdasıncıların kafasına kürekle vurasm gelio ha bide normal mi sezeryan mıcılar var sana ne kardeş sen mi doğurcan nasıl olacaksa olacak:sinirli:
hamile ve agresifim bana bi ellemeyin yahu :KK70:

Canım 11 kg ı nasıl verdin yaa. Ben 83 ile doğuma girdim kızım 3010 gr doğdu ve ben şuan 80 kg çıkıyorum 😂
Nasrettin hocanın hikayesi misali eti kedi yediyse kedi nerde yani 😂
Ilk bikac gün 4 kg gitti gobek duruyordu dogum yapmamıs gibi sonra hızlandı az uyumak beni zayıflatıyor 😊82 kg girdim 71 kg şuan

Günaydın kızlar 🎈🎈🎈🎈

nice yildonumleriniz olsun canım ilerleyen saatlerde keyfin yerine gelir sabah mahmurlugudur o 😁

Bir girdim 47 bildirim kızlar hepinizden tek tek Allah razı olsun doğuracaklar en güzel en sağlıklı şekilde bebeklerine kavuşsunlar. Doğuranlara Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bol bol sütümüz gazsız gecelerimiz olsun. Çok birikmiş biraz okudum Sezaryen olacaklar ben depend hiç kullanamadım resmen elimde patladı kaldılar öyle. Hasta bezi diye bir şey var özellikle sonda çıktıktan sonra ilk kanamalarda kalkamadım eşim aldı altımı. Cırt cırtlı hasta bezi çok daha konforlu oldu. Hasta bezinide bir buçuk gün kullandım zaten üç dört tane yeterli oldu. Çünkü dikişi kapatma dediler hava alsın pişik olur dediler. Külot giyiyorum bir kat katliyorum Normal gece pedi kullanıyorum üzerine elbise efil efil takılıyorum evde. Bebek içinde gerçekten çok sıcak yavrum kıpkırmızı olmuştu hastanede şimdi evdeyiz ince müslin ince tulum giydiriyorum yavrum rahatladı üşür diyenlere hiç inanmayın. Süt konusundada emiyor ama Süt geliyor mu bilemiyorum kayınvalidem geliyorl yoksa kaka yapmaz dedi. Heralde geliyor ki cok cok emiyor hatta canım yanıyor bazen. Birde merak ediyorum bilenler lütfen aydınlatsın "elektrikli süt pompası" ile ne zaman sağılabilir şuan pompaya süt hiç birikmiyor bir damla bile. Ağlayacağım boşuna mı aldık bu pompayı?
Iki saate bir yarim saat birini sonra digerini sag bir kaba sıcak su koy gogsunu icine salla buharı gelsin sonra goguslerini ya ov ya ovdur gerilme sut gelmez bende öyleydim komşum ovdu süt indi bebeğini kokla göğsünde tut

Teşekkür ederim canım ama benim felaket zor geçti ameliyatım.Uyuştugum halde bütün ağrıları çektim.Şu anda da inanılmaz ağrım var.Bu gün de ayaklarım şişti davul gibi.Karnımı gören hala hamile sanıyor😑
Bir doğum ne kadar zor gecebilirse o kadar zor geçti.Tek dileğim biran önce kendime gelmek
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir evladınla rahatça ilgilenip bol bol vakit geçirirsin ayaklarının şişliği 4-5 gün sürer ama merak etme hepsi en az 10 gün sonra geçecek

Günaydın hanımlar..Bebegime mama vermeye başladım dün mecburen.iki göğsümden saatlerce emzirmeme rağmen bebek sürekli aç.Eli ağzında ve dili dışarda hep ve sürekli ağlıyordu.Esim böyle olmayacak deyip eczaneye koştu mama aldık.Verdikten sonra rahat bi uyku çekti.
Ama iyi ki ettik kötü mü bilmiyorum.Simdide be yapıyorsam göğsümü tutmuyor 😔tavsiyesi olan var mı? Pazartesi doğum yapmıştım
Sutunuz henuz gelmediyse ki cok normal sagma deneyin ama oncelikle surekli emzirin. Saate bskmaksizin bebeginizin midesi cok cok minik illaki yeterli olani alacaktir. Mama en en en son care olsun. Biberonl verdiyseniz bebeginiz memeyi slmak istemeyebilir. Kolay gelsin saglikla sihhatle buyusun insaallah bebis 🥰🥰🥰

3200 doğduk 3180 e düşmüştü bir haftalıkken simdi 15 gunluk 3300 mama vermiyorum iki saate emiyor sütüm var bikac gündür uyanıklık süresi arttı biraz sinirli bir bebek damarı tutarsa 5 saat uyanık uyutabilene askolsun 11 kg verdim 😊 kaldı 6 kg guzelde besleniyorum
Çocuk doktoru mamayı şart koştu bize benim de sütüm var ama yeterli gelmiyor benimki de bir uyandı mı 4-5 saat uyumuyor emerken çok oyalanıyor emmesi 1 saati geçiyor ben de 9 kilo verdim beslenmemde sorun yok şükür doktor süt arttırıcı toz verdi onu da içiyorum ama hala yeterli değil tek taraftan 70-80 cc bekliyor doktor

X