- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Biz sana kıyamayız güzel anneBenim oğlandan ben de ümidi kestim
Ya lanetli gibi oldum ben de doguramiyom benle konuşanlar da doguramiyor dışlayın beni anacım siz de doguramazsiniz yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz sana kıyamayız güzel anneBenim oğlandan ben de ümidi kestim
Ya lanetli gibi oldum ben de doguramiyom benle konuşanlar da doguramiyor dışlayın beni anacım siz de doguramazsiniz yoksa
Ben de varim ben deeeBen de varım
Aynen yeme içme canım hayırlısı olsun kolay dogum olur inşallah allah yardımcın olsunAnladım canım benim yarın ne olacağım belli değil o yüzden merak ediyorum yatışım yapılacak dogumhanede duruma göre ya suni verecekler ya da sezeryan olacak ben yine her ihtimale karşı gece 12 den sonra bir sey yemeyeyim en iyisi
Mama takviyesi yapıyor musun canım benim oğlum 3300 doğdu 2900 a kadar geriledi bir gece yoğun bakıma aldılar şimdi kilo aldırmaya uğraşıyoruz yeniden almasınlar diye kendim evde baskülde tartılıyorum sonra oğlumla birlikte tartılıyorum 3500 çıkıyor bakalım doktorda ne kadar çıkacak doktor mama takviyesini şart koştu 2 saatte bir uyandırıp emzirmeye çalışıyorum sonra da mama veriyorum doktor günlük 20 gr normal dediKızlar 120 gr almış kızım 3180 gr dı 3300 geldi ebe az dedi
Bakındım fazla doz sersemleştirebiliyormusBiraz uyku yapabilir diye duymuştum ben. Ne kadar doğru bilmiyorum
Senin neden sezeryandi yaa. Ben atlamışım o detayı
Çok mutlu oldum duyduguma,insallah hayirlisi olurEvet ikisi de normal doğum çok şükür. Yani kan sulandırıcı kullanmak normal doğuma engel değil
Amin insallah Allah razı olsun canımAynen yeme içme canım hayırlısı olsun kolay dogum olur inşallah allah yardımcın olsun
Hayırlı olsun canım gözün aydın maşallah ne güzel darısı bizim başımızaKızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten
Ben ilk dogumumda kullandım canım. Sezaryendi ve aşırı kanamam oldu. Özellikle ilk hafta. Depend gayet yetti.Kızlarrrrrrr
Doğum yapanlar daha önce yapmış olanlar (özellikle sezeryan)
Depend kanamaya yeterli değilmiş diye okudum öyle bişi varmı?
Depend kullananlar memnun kaldılarmı???
Ayyy ohh rahatladm..Ben ilk dogumumda kullandım canım. Sezaryendi ve aşırı kanamam oldu. Özellikle ilk hafta. Depend gayet yetti.
Biberonu almıyor kiValla şırıngayla faln uğraşmayı bıraktım biberonu ağzına dayıyorum canım
Bende olmadı canım. Dediğim gibi kanamamda fazlaydi. Doğum sonrası karnıma bastirmalarina izin vermedigim için yoğun oldu. Sık kontrol edersen sıkıntı olmaz. Belki bedeni falan küçük gelmiştir ondan yeterli değil demişlerdir.Ayyy ohh rahatladm..
Sızma olmuyor demi cnm
Tşk ederimm cnmBende olmadı canım. Dediğim gibi kanamamda fazlaydi. Doğum sonrası karnıma bastirmalarina izin vermedigim için yoğun oldu. Sık kontrol edersen sıkıntı olmaz. Belki bedeni falan küçük gelmiştir ondan yeterli değil demişlerdir.
Yetiyor canım. Zaten o da yetmezse başka ne olabilir kiKızlarrrrrrr
Doğum yapanlar daha önce yapmış olanlar (özellikle sezeryan)
Depend kanamaya yeterli değilmiş diye okudum öyle bişi varmı?
Depend kullananlar memnun kaldılarmı???
persembe doluyo benimSelam.kizlar benim gibi 40 haftayi dolduran var mi?
Hasta bezi diyorlsr kuzumYetiyor canım. Zaten o da yetmezse başka ne olabilir ki
Çok teşekkürlerGözünüz aydin kizlar Rabbim anali babali büyütmek nasip etsin insallah Darisi basimiza
Yok yok beni bırakın siz devam edinBiz sana kıyamayız güzel anne