2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar burada çok önceden süt arttırıcı aktarda hazırlanan bitkisel karışımlı bir liste atmıştı biriniz. Ekran görüntüsü almıştım ama bulamıyorum şimdi.😕
Kimdi acaba o bir daha paylaşabilir mi ☺️
Rezene kimyon tohumu ısırgan otu çemen vardı icinde birsey daha var gime geliyor ben sadece rezene kimyon ısırgan içiyorum ama çemen ve kuş burnu alcam zaten humanada anason rezene kuşburnu ısırgan otu var diye biliyorum

Rezene kimyon tohumu ısırgan otu çemen vardı icinde birsey daha var gime geliyor ben sadece rezene kimyon ısırgan içiyorum ama çemen ve kuş burnu alcam zaten humanada anason rezene kuşburnu ısırgan otu var diye biliyorum
Hepsini karıştırıp ne kadar sıcak suya koyuyoruz canım

Ben de iğne kullanıyodum canım her iki gebeligimde de iğneyi bırakmadan kendiliğinden geldi çocuklarım. Kanama konusunda sıkıntı yaşamadım çok şükür. Sizde sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah.
amin insallah ,nasil umut oldu mesajiniz bana ya 🙏🥰🥰 ikisi de normal dogum mu olmustu yani ?

Kızlar burada çok önceden süt arttırıcı aktarda hazırlanan bitkisel karışımlı bir liste atmıştı biriniz. Ekran görüntüsü almıştım ama bulamıyorum şimdi.😕
Kimdi acaba o bir daha paylaşabilir mi ☺️
Canim ben paylaşmıştım ama şimdi bulamadım. Eve gidince atayim sana olur mu? Buzdolabınin üzerinde o liste.
Göğsüne sicak su torbası koymayı denedin mi canım, veya malt içeceği içtin mi?

Ellerine sağlık canım, 😅eksikler var gibi ama☺️ galiba en sona sen doguruyorsun ve kapanış 🥰

Canim ben paylaşmıştım ama şimdi bulamadım. Eve gidince atayim sana olur mu? Buzdolabınin üzerinde o liste.
Göğsüne sicak su torbası koymayı denedin mi canım, veya malt içeceği içtin mi?

Ellerine sağlık canım, 😅eksikler var gibi ama☺️ galiba en sona sen doguruyorsun ve kapanış 🥰
Humana içtim canım sıcak su torbası yok getirmedim
En çok aslında gaz yapmaması için içeyim dedim listede kimyon felanda var diye.
2. Gündeyiz gazlıyız gık gık ses cıkartıyor bende gazlıyım o da etkiliyordur

Eklentiler

• IMG_20210706_162319.jpg
    IMG_20210706_162319.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 52
Bende varım canım nasip olursa Cuma günü olacak doğum inşallah 🤲🏻🥰🌺
Aayyyyy cumamı ♥️♥️♥️♥️♥️

Şaşırdım doğrusu.. 😁 ama @Bsrkya123 normal doğum bekliyormuş, o zamana kadar durmayabilir bebeği. Sonuçta Temmuz bebekleri aceleciler, dimi ama😅
Kızzzz benmde sezeryan olmasa bebeğin geleceği yk belli olmaz kalır kalır :KK70:

Kendimi artık yanlız hissetmiırm hahahaha :KK70: :KK70: :KK70:
Hadi eksilin eksilin ne bekliosunuz :KK70: :KK70:

Kızlar hastanede birsey koklatirdilar bana, limon şuydu biraz. Bebeğim hemen hareket etti.
Zaten dedi hemşire kokla bebisler buna tepki veriyorlar dedi.
Cok tuaf degilmi?
Aaaaaa o neymişki acaba?

8 saat sonra sıvı şeyler tüketiyoruz denildi corba bulamadık bitmisti meyve suyu su cay içtim sabah 7de corba ictim af edersin gaz cıkarana kadar sadece sıvı tüket dediler gaz çıkınca normale döndü
Canim sezeryan girmeden açlık süresi ne kadar belden uyuşturuyorlar ya aç mı olmak gerekiyor

En az 6 saat birsey yememis icmemiş olman lazım kimi yerde 8 saat diyor
Anladım canım benim yarın ne olacağım belli değil o yüzden merak ediyorum yatışım yapılacak dogumhanede duruma göre ya suni verecekler ya da sezeryan olacak ben yine her ihtimale karşı gece 12 den sonra bir sey yemeyeyim en iyisi

X