Allah razı olsunen uzakta sen varsın diye torpil geçtim sana kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunen uzakta sen varsın diye torpil geçtim sana kuzum
Rezene kimyon tohumu ısırgan otu çemen vardı icinde birsey daha var gime geliyor ben sadece rezene kimyon ısırgan içiyorum ama çemen ve kuş burnu alcam zaten humanada anason rezene kuşburnu ısırgan otu var diye biliyorumKızlar burada çok önceden süt arttırıcı aktarda hazırlanan bitkisel karışımlı bir liste atmıştı biriniz. Ekran görüntüsü almıştım ama bulamıyorum şimdi.
Kimdi acaba o bir daha paylaşabilir mi
Haha teşekkür ederimkuzum mesajda düzeltme olmuo seni ekleyemedim burdaki listeye ama telime kaydettiğime ekledim tekrar güncellerken sen de olacaksn listede
Hepsini karıştırıp ne kadar sıcak suya koyuyoruz canımRezene kimyon tohumu ısırgan otu çemen vardı icinde birsey daha var gime geliyor ben sadece rezene kimyon ısırgan içiyorum ama çemen ve kuş burnu alcam zaten humanada anason rezene kuşburnu ısırgan otu var diye biliyorum
amin insallah ,nasil umut oldu mesajiniz bana ya ikisi de normal dogum mu olmustu yani ?Ben de iğne kullanıyodum canım her iki gebeligimde de iğneyi bırakmadan kendiliğinden geldi çocuklarım. Kanama konusunda sıkıntı yaşamadım çok şükür. Sizde sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah.
Canim ben paylaşmıştım ama şimdi bulamadım. Eve gidince atayim sana olur mu? Buzdolabınin üzerinde o liste.Kızlar burada çok önceden süt arttırıcı aktarda hazırlanan bitkisel karışımlı bir liste atmıştı biriniz. Ekran görüntüsü almıştım ama bulamıyorum şimdi.
Kimdi acaba o bir daha paylaşabilir mi
B BaSa86
Aykiz_
@Nilar
@Bsrkya123
@Menekse moru
@narnian
DefneninAnnesi07
M Mincir38
@1992Sevda
Bal0ncuk
gmz41
buketim_0688
ve ben
kızlar listeyi guncelledim Az kişi sayılmayız
doğurmayanlar
Humana içtim canım sıcak su torbası yok getirmedimCanim ben paylaşmıştım ama şimdi bulamadım. Eve gidince atayim sana olur mu? Buzdolabınin üzerinde o liste.
Göğsüne sicak su torbası koymayı denedin mi canım, veya malt içeceği içtin mi?
Ellerine sağlık canım, eksikler var gibi ama galiba en sona sen doguruyorsun ve kapanış
1 cay kasığı kadar koyuyirum hepsi aynı miktarda olsun diye okudum bi yerde 1 bardak suya kaynamış su olcak bitkileri atinca 5 dk kaynat söndür altını demini alsn ic ılık ılıkHepsini karıştırıp ne kadar sıcak suya koyuyoruz canım
Aayyyyy cumamıBende varım canım nasip olursa Cuma günü olacak doğum inşallah
Kızzzz benmde sezeryan olmasa bebeğin geleceği yk belli olmaz kalır kalırŞaşırdım doğrusu.. ama @Bsrkya123 normal doğum bekliyormuş, o zamana kadar durmayabilir bebeği. Sonuçta Temmuz bebekleri aceleciler, dimi ama
Kendimi artık yanlız hissetmiırm hahahahaB BaSa86
Aykiz_
@Nilar
@Bsrkya123
@Menekse moru
@narnian
DefneninAnnesi07
M Mincir38
@1992Sevda
Bal0ncuk
gmz41
buketim_0688
ve ben
doğurmayanlar
Aaaaaa o neymişki acaba?Kızlar hastanede birsey koklatirdilar bana, limon şuydu biraz. Bebeğim hemen hareket etti.
Zaten dedi hemşire kokla bebisler buna tepki veriyorlar dedi.
Cok tuaf degilmi?
Bende bilmiyorum o telastan sormaya unuttum. Limonlu birseydiAayyyyy cumamı
Kızzzz benmde sezeryan olmasa bebeğin geleceği yk belli olmaz kalır kalır
Kendimi artık yanlız hissetmiırm hahahaha
Hadi eksilin eksilin ne bekliosunuz
Aaaaaa o neymişki acaba?
Benm kız nst girince öyle inad ediokiBende bilmiyorum o telastan sormaya unuttum. Limonlu birseydi
Canim sezeryan girmeden açlık süresi ne kadar belden uyuşturuyorlar ya aç mı olmak gerekiyor8 saat sonra sıvı şeyler tüketiyoruz denildi corba bulamadık bitmisti meyve suyu su cay içtim sabah 7de corba ictim af edersin gaz cıkarana kadar sadece sıvı tüket dediler gaz çıkınca normale döndü
Kızlar listede anasonda var anasonun icindeki madde bebekleri uyuttugunu duymuştum mayıştiriyor diye duydum bilgisi olan var mıCemren0604 buldum canım.
En az 6 saat birsey yememis icmemiş olman lazım kimi yerde 8 saat diyorCanim sezeryan girmeden açlık süresi ne kadar belden uyuşturuyorlar ya aç mı olmak gerekiyor
Evet canım ❣Aayyyyy cumamı
Kızzzz benmde sezeryan olmasa bebeğin geleceği yk belli olmaz kalır kalır
Kendimi artık yanlız hissetmiırm hahahaha
Hadi eksilin eksilin ne bekliosunuz
Aaaaaa o neymişki acaba?
Oyy 3 güncük kalmşEvet canım ❣
Anladım canım benim yarın ne olacağım belli değil o yüzden merak ediyorum yatışım yapılacak dogumhanede duruma göre ya suni verecekler ya da sezeryan olacak ben yine her ihtimale karşı gece 12 den sonra bir sey yemeyeyim en iyisiEn az 6 saat birsey yememis icmemiş olman lazım kimi yerde 8 saat diyor
Benden öndekiler elinizi çabuk tutun sırayla değil ama bir totem yapalım ama en cok-da gmz41B BaSa86
Aykiz_
@Nilar
@Bsrkya123
@Menekse moru
@narnian
DefneninAnnesi07
M Mincir38
@1992Sevda
Bal0ncuk
gmz41
buketim_0688
ve ben
doğurmayanlar
Aynen kuzum totem yapmıştım 7si için bakalım ne olacak gelmezse benim fındık kızım 9unda alacak doktorumuz hayırlısıylaOyy 3 güncük kalmş
Sağlıkla inşallah cnm