- 1 Ocak 2021
- 14
- 10
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yazdıktan sonra çıkardım canım öyle yatıyor doktora da soracağım.en iyi oda sicakliginin bebekler icin 23-24 derece oldugunu söylüyorlar canım hatta uyurken 20 derece. Ben tulum giydiriyordum bere takıyordum cocugun tenine dokununca yandigini hissettim doktora gidince sordum tek kat atlet giydir uzerine uyurken muslin ort yaz aylarinda bere yok dedi. Siz de bir doktora danisin isterseniz
Ben de varım@BaSa86
@Aykiz_
@Nilar
@Bsrkya123
@Menekse moru
@narnian
@DefneninAnnesi07
M Mincir38
@1992Sevda
Bal0ncuk
gmz41
buketim_0688
ve ben
kızlar listeyi guncelledim Az kişi sayılmayız
doğurmayanlar
Canım ben bir zibin bir takım giydiriyorum üstüne de muslin, dun topuk kanı vermeye gittim hemşire iki çorap olsun ayağında dedi banaSen yazdıktan sonra çıkardım canım öyle yatıyor doktora da soracağım.
Benim de 12’sinde@BaSa86
@Aykiz_
@Nilar
@Bsrkya123
@Menekse moru
@narnian
@DefneninAnnesi07
M Mincir38
@1992Sevda
Bal0ncuk
gmz41
buketim_0688
ve ben
doğurmayanlar
Biraz uyku yapabilir diye duymuştum ben. Ne kadar doğru bilmiyorumKızlar listede anasonda var anasonun icindeki madde bebekleri uyuttugunu duymuştum mayıştiriyor diye duydum bilgisi olan var mı
Senin neden sezeryandi yaa. Ben atlamışım o detayıAayyyyy cumamı
Kızzzz benmde sezeryan olmasa bebeğin geleceği yk belli olmaz kalır kalır
Kendimi artık yanlız hissetmiırm hahahaha
Benim oğlandan ben de ümidi kestimBenden öndekiler elinizi çabuk tutun sırayla değil ama bir totem yapalım ama en cok-da gmz41
Sondan 3 senin oğlandan herkes ümidi kesti
Ya lanetli gibi oldum ben de doguramiyom benle konuşanlar da doguramiyor dışlayın beni anacım siz de doguramazsiniz yoksa
Benim de 12 si kısmetseBenim de 12’sinde
Ben de varım@BaSa86
@Aykiz_
@Nilar
@Bsrkya123
@Menekse moru
@narnian
@DefneninAnnesi07
M Mincir38
@1992Sevda
Bal0ncuk
gmz41
buketim_0688
ve ben
doğurmayanlar
Dilimi ısırdım aldım geri
Kızlar iyi geceler bugün saat 16.40ta bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür mememi tuttu sütüm geldi altını pisletti çok yoğunum yazamadım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hiç korkmayın sezaryen epidural çok konforlu gerçekten
Gözünüz aydin kizlar Rabbim anali babali büyütmek nasip etsin insallah Darisi basimizaTeşekkür ederim.Sezaryenim çok ağır geçti.Soldan sağa alamadım bebeği bi türlü.Dünden beri de sol memeye alıştı sağı emmiyor ..
Valla şırıngayla faln uğraşmayı bıraktım biberonu ağzına dayıyorum canımBi çaresini bulursan Allah rızası için bana da söyle. Sarılık değeri yüksek çıkmıştı hastaneye geri yatacak diye ödüm kopuyor
Ah ne güzel gündaşız. Yengeç’e akrep oluyor bizim ki,saat 14.00’de operasyonumuz. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizBenim de 12 si kısmetse
Evet ikisi de normal doğum çok şükür. Yani kan sulandırıcı kullanmak normal doğuma engel değilamin insallah ,nasil umut oldu mesajiniz bana ya ikisi de normal dogum mu olmustu yani ?
Ben bakmıştım Bi ara yengeç e akrep özellikle iş yaşamında çok başarılı oluyormuş bnm için başak olmasın yay olmasın gerisi kabulüm ben saati vs bu ctesi konuşmaya gidicem. Aslında birkaç gün bekleyebilirdim ama 15 temmuz tatil bişey olursa Dr bulamam pazartesi olsun dedim.Ah ne güzel gündaşız. Yengeç’e akrep oluyor bizim ki,saat 14.00’de operasyonumuz. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Evet çok haklısınız,hem doktorlar hem tüm sağlık çalışanlarının hastanede olması iyi olur,umarım sorunsuzca gün alırsınız. Çok heyecanlı,zaman geçmiyor resmen.Ben bakmıştım Bi ara yengeç e akrep özellikle iş yaşamında çok başarılı oluyormuş bnm için başak olmasın yay olmasın gerisi kabulüm ben saati vs bu ctesi konuşmaya gidicem. Aslında birkaç gün bekleyebilirdim ama 15 temmuz tatil bişey olursa Dr bulamam pazartesi olsun dedim.
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız sorunsuz Bi lohusalık geçiririzEvet çok haklısınız,hem doktorlar hem tüm sağlık çalışanlarının hastanede olması iyi olur,umarım sorunsuzca gün alırsınız. Çok heyecanlı,zaman geçmiyor resmen.