2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Cnkü Nosking doğurdu
gmz41 sessiz ondan
Yaa evet ne durumdalar merak ediyorum inşallah iyilerdir
1 1992Sevda dan da ses yok kocişi gelene kadar nazı bizeydi herhalde
gmz41 de birazdan kızlar sancım başladı bu sefer geliyor der diye bekliyorum
Ayy vallahi yok mu ekşın yaratacak bebiş
Hepimiz Doğurduktan sonra kimse buralara uğrayamayacak bence

Temmuz olunca bebeler uslandı

Bu akşam oldukça sakin geçiyor

Cnkü Nosking doğurdu
gmz41 sessiz ondan
Sıcaktan ordan oraya atıyorum kendimi ben
Yok kız hiç sancım falan yok o kadar sıcak ki hava oğlum bile doğmaktan vazgeçti heralde

Kızlar bişey soracam... Benim göğüs ucunda sütün geldiği yerde.. Böyle kabuk kabuk şeyler olmuş.
Süt değil eminim.. Ama ne anlamıorm

aaa neden sadece karpuzla beslendin ben ne bulduysam yiyorum iştahım feci açık

önceden sipariş vermen çok iyi olmuş canım bak ben vermedim şu an istesem de yetişmez

Kızlar bişey soracam... Benim göğüs ucunda sütün geldiği yerde.. Böyle kabuk kabuk şeyler olmuş.
Süt değil eminim.. Ama ne anlamıorm
Eski deriler cnm. Artık orda süt olan yerler açılıyor. Eski dediler kabuk gibi soyuluyor. Farkındaysan farklı renkleri var. Göğüs ucu gibi değil.

önceden sipariş vermen çok iyi olmuş canım bak ben vermedim şu an istesem de yetişmez
Aslında bende vermeyecektim pandemi zaten gelen olmayacak diye ama vicdan yaptım herhalde ilk çocukta var bunda neden olmasın gibisine saçma belki.
Bu modeli aslında 4 aylıkken beğenmiştim en son 1 ay önce artık tamam dedim yaptırayım öyle şansı varmış yetişti
Bazı sayfalar 1 haftada hazırlıyor canım ama başka model onlar belki hoşuna giden model olursa onlardan da yaptırabilirsin

şu an üstümde öyle bir usengeclik var ki kuzum elimi kıpırdatasm gelmio muhtemelen almam
güzel günlerde kullanın

Eski deriler cnm. Artık orda süt olan yerler açılıyor. Eski dediler kabuk gibi soyuluyor. Farkındaysan farklı renkleri var. Göğüs ucu gibi değil.
Ama şey gibi mesela
Sanki süt akmış kurumuş gibi
Ama süt akmadı eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…