Ay maşallah maşallah maşallah maşallahhhhhhhhBiz evimize geldik teyzoşlar, 9 ay boyunca boşuna her gün kusmadım sırma saçlı kızıma bi masallah alirim :)
Yaa evet
Temmuz olunca bebeler uslandıYaa evetne durumdalar merak ediyorum inşallah iyilerdir
1 1992Sevda dan da ses yok kocişi gelene kadar nazı bizeydi herhalde
gmz41 de birazdan kızlar sancım başladı bu sefer geliyor der diye bekliyorum
Ayy vallahi yok mu ekşın yaratacak bebiş
Hepimiz Doğurduktan sonra kimse buralara uğrayamayacak bence
Bu akşam oldukça sakin geçiyor
Sıcaktan ordan oraya atıyorum kendimi ben
Yok kız hiç sancım falan yok o kadar sıcak ki hava oğlum bile doğmaktan vazgeçti heraldeYaa evetne durumdalar merak ediyorum inşallah iyilerdir
1 1992Sevda dan da ses yok kocişi gelene kadar nazı bizeydi herhalde
gmz41 de birazdan kızlar sancım başladı bu sefer geliyor der diye bekliyorum
Ayy vallahi yok mu ekşın yaratacak bebiş
Hepimiz Doğurduktan sonra kimse buralara uğrayamayacak bence
Sıcaktan ordan oraya atıyorum kendimi ben
Yok kız hiç sancım falan yok o kadar sıcak ki hava oğlum bile doğmaktan vazgeçti heralde
O bal dudakları gördükten sonra ben de iyice sabırsızlandim ama o ne olacakO dudaklarla ifşa olduktan sonra bende vazgeçerdim doğmaktan nazar değer diye
Amin inşallah canımAllah razı olsun canım, hepimiz analı babalı büyütelim inşallah kuzularımızı
Evet canım 2 saatte bir emziriyorum ama 1 saat de emzirme ve mama faslı sürüyorIki saatte bir mi emziriyorsun canım
Sağlıcakla gelsinler hayırlı evlatlar olsunlar inşallahÖğleden sonra doğuma alacaklar beni
Sakın aklından hain planlar geçirmeO bal dudakları gördükten sonra ben de iyice sabırsızlandim ama o ne olacak
aaa neden sadece karpuzla beslendinAa sonunda beklenen haber geldi canimAllahim bebislerini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah.
Şehir hastanesine gittim. Bütün terslikler beni bulsa da bebekte bir sıkıntı yokmuş çok şükürgeçen haftadan bu yana fazla kilo almamış. Neredeyse sadece karpuzla beslenmistim işe yaramamış demekki.. Daha iyi beslenmem gerek
Doktora soracaktim soramadim zaten. Senin dediğin mantıklı geldi canim.
Valla ben kapanışı yaparım gibime geliyorBal0ncuk Yazmıştim görmedin heralde. Rüyamda sen doğurmuştun
önceden sipariş vermen çok iyi olmuş canım bak ben vermedim şu an istesem de yetişmez35-40 günde yapıyorlar canım aslında çok uzun bir süre bende tam tamına yetişir diye düşünerek sipariş verdim yetişti çok şükür
Kişiden kişiye değişiyor yaşanılan etkiler bence. ben hiç bir yan etki yaşamadım kimisi baş ağrısı yaşamış bol kahve ve su içmek gerekiyor öyle durumda. Birde ne kadar zor olsada yürümeye calış asla acıyor diye hareketsiz kalma ben 3. Gün ayaktaydım desteksiz
Benim ilk gebelikte 42 haftam bitmişti açılmam hiç yok diye suni verilmişti 12 saat sonra 3 cm olmuştu adet sancısının şiddetlisini düşün ara ara geliyor ve bir süre kesiliyordu. Sancı geldikçe kasıyor tutuyordum kendimi. Normal doğum için kendimi çok şartlamıştım aslında ama eşim başımda o halimi görünce sezeryan ol bu ne felan dedi sinirlendi bende hemen beni sezeryana alın dedim çok pişmanım keşke epidural isteseydim biraz daha dayanabilirdim. 2 tur kordonda vardı boynunda, çatımda basıktı biraz, kafası da büyüktü vs.. herşeye rağmen istedim yani ama olmayınca olmadı belkide sağlıklı olan buydu bilmiyorum.
Şimdi korkuyorum demişsin suni sancı normal sancıdan daha şiddetlidir hele tutturamazlarsa o ayarı.. bence tavsiyem normal doğum yapmaya calıs. sancını bekle açılmanı bekle belkide buradaki bazı arkadaşlar gibi 5 cm de dahi birşey hissetmeyeceksin. belki kendi açılmam ve sancım olsaydı bu kadar zorluk yaşamayacaktım ben. Dayanabildiğin kadar dayan dene.. olmadı zaten son çare hemen alıyorlar sezeryana. Kendine ve bebeğine bu şansı tanı
Eski deriler cnm. Artık orda süt olan yerler açılıyor. Eski dediler kabuk gibi soyuluyor. Farkındaysan farklı renkleri var. Göğüs ucu gibi değil.Kızlar bişey soracam... Benim göğüs ucunda sütün geldiği yerde.. Böyle kabuk kabuk şeyler olmuş.
Süt değil eminim.. Ama ne anlamıorm
Çok bunaldım depresyona girdim resmen haftaya eşim işte olacağı için kv ile gidecez doktora kendi kulağıyla duyacak bakalımCanım doktorun ne derse onu yap sen kv doktorun dediğinin dışına çıkarsa doktor böyle söyledi de yapmasına izin verme.ayy ben bile gerildim resmen senin kv inatlaşmasına
Biraz erken değil mi? Doktorum 38+4 ü bile erken buluyor
Aslında bende vermeyecektim pandemi zaten gelen olmayacak diye ama vicdan yaptım herhalde ilk çocukta var bunda neden olmasın gibisineönceden sipariş vermen çok iyi olmuş canım bak ben vermedim şu an istesem de yetişmez
şu an üstümde öyle bir usengeclik var ki kuzum elimi kıpırdatasm gelmio muhtemelen almamAslında bende vermeyecektim pandemi zaten gelen olmayacak diye ama vicdan yaptım herhalde ilk çocukta var bunda neden olmasın gibisinesaçma belki.
Bu modeli aslında 4 aylıkken beğenmiştim en son 1 ay önce artık tamam dedim yaptırayım öyle şansı varmış yetişti
Bazı sayfalar 1 haftada hazırlıyor canım ama başka model onlar belki hoşuna giden model olursa onlardan da yaptırabilirsin
Ama şey gibi meselaEski deriler cnm. Artık orda süt olan yerler açılıyor. Eski dediler kabuk gibi soyuluyor. Farkındaysan farklı renkleri var. Göğüs ucu gibi değil.