Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah iyi olur canım korkma iyi düşün iyi olsun .Ay inşallah canım ya hala uyanmakta zorluk çekiyoruz yarın doktor ne diyecek çok tedirginim yoğun bakıma alacaklar yine diye aklım çıkıyor
açılma olurken aynı zamanda sancı da mı oluyor bide senin nişan su fln gelmedi dimi canımBencede ben hissediyorum zaten acilmayi canim iki gun once bir anda oldu bu aciklik
Anladim canim hayırlısı olsun nasılsın suanCanim benim doktorumla en bastan bu sekilde anlastik beni hic hastaneye baglamamasi konusunda sık sık gidip kontrol edilcem
Gelmedi canim hic biriaçılma olurken aynı zamanda sancı da mı oluyor bide senin nişan su fln gelmedi dimi canım
Valalhi ben iyi hissediyorum kendimi amaAnladim canim hayırlısı olsun nasılsın suan
önce şu gelir sonra bu gelir sonra açılma olur gibi bi sıralama yok sanırım herkesin farklı oluo dimi bilgim pek yokGelmedi canim hic biri
Ntsde belli olur bende iyiydim sancım çıkmıştı hisetmiyordumValalhi ben iyi hissediyorum kendimi ama
Her gün içiyorumKızlar kola içen oldumu gebelikte
Dayanamıorm ilk defa canm cok çekio
Titredim resmen
Hiiii hergnmüHer gün içiyorum
Evet canım onun bebeği makat gelişti sezaryende maalesef öyle bi durum oluyor ama uzun sürmüyor en azından benim uzun sürmedi o durumum bikaç güne toparlamıştım kendimi.tabi herşeyin doğalı en güzeli ama benim ilki acil sezaryendiTers gelis womenclub mıydı bu aralar kafam baya dalgın canım hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin de sezaryen normal fark etmez sadece sezaryen doğum sonrasında bir hafta kadar zorluyor normal doğum yapanlar bir günde kalktık diyorlar ben kabuğunun üstüne dönmüş kaplumbağa gibi yatınca yardım eden olmadan kalkamadım
Evet bizi ayiracaklar diye de ağladım kızımin yanında da tutamadım kendimi. Minicik aklıyla anne ağlama mutlu ol dedi göz yaşımı silerek. Toparlandım birazArtık vaktini öğrendin o yüzden canım karnından cıkacak, yanında olacak, bugünler geride kalacak vs duygu karmaşası oluyor
Yapma yapma iç birşey olmaz ya bende normalde içmem ama bu hamileliğimde aşerir gibi çekti canım son zamanlar eşimin gözünün içine bakıyordum artık içerken o da kıyamıyordu yarım bardak felan dolduruyor kaldırıyordu kolayı. bazen o işteyken de içiyordum dayanamıyordum geldiğinde onuda anlıyor söyleniyordu ya
Evet bir küçük şişe akşam yemeklerinde çok severim kendimi kısıtlayınca bunalıma girerimHiiii hergnmü
Yok ya o kadar eğilip kalkıp temizliğe rağmen tık yok valla olan sancım da geçtiAllahımm zorla doğurtacaksın çocuğu sonunda sen inat o senden inat gelmez bacım o temizliğe de gelmez bence
Bende bağımlıyfım ama tuttum kendimi lakin bıgn dayanamdmEvet bir küçük şişe akşam yemeklerinde çok severim kendimi kısıtlayınca bunalıma girerim
Bir şey olmaz bikereciktem Allah ın izniyle alkol alanlar bile var stres yapma daha zararBende bağımlıyfım ama tuttum kendimi lakin bıgn dayanamdm
Oyle siralama asla yok canim nisan bazisinda dogumda suda oyle geliyormusönce şu gelir sonra bu gelir sonra açılma olur gibi bi sıralama yok sanırım herkesin farklı oluo dimi bilgim pek yok
Super sancilar cikiyor suanNtsde belli olur bende iyiydim sancım çıkmıştı hisetmiyordum
Normal doğum olacak dimi benimkini 38+5 de aldı doktor normal doğum olsaydı bu günlerde daha yeni gelecekti ama şimdi bir haftalık olduk bile37+2 yiz canim daha