2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kizlar hastane cantasi icin 29.hafta erken mi sizce bugun yegenim vardi yanimda hala lütfen beraber hazrlayalim cantani dedi kiramadim tamm dedim onumuz ramazan yavrumu oruc agziyla is yptramam sonrada ramazanin son haftalari sinavlari var hem hazrlik icin gec olcak tabi bide malum bayram hazrliklari var napcam bilemedim kirmakta istemedim çok hevesli erken mi olur bilemedim onumuz ramazan olmasa sorun degil o oruc bn degil olmaz hem yuruyerek gelip gitmek zorunda iki semt arasi otobus yok malesef oruclu yarım saat yurutemem kiyamam
Hazirlayin canim benimnolcak 3 hafta once sonra hic fark etmez hevesini kirma ccocugun😊

Kızlar bugün suyum gelmiş çok çok fazla değildi ama panik oldum acike geldim yatış verdiler şimdi bebeğin suyu çok az değil tedbir amaçlı yatırdılar risk devam ediyo ama bebeğinde suyunda şuan iöin güzel dedi ultrasona giriyoz su gelmesi devam etmedi bol bol dua edin olurmu ☹️
Ay canim gecmis olsun insallah devami olamaz dikkatli ol canim yorma kendini dualarim seninle

Tetanoz aşısı oldum hiçbir şey hissetmiyorum vurulurken de acımadı . Yıllar önce olmuştum çok ağrıyordu işe yaramadı mı acaba :110: acısa dert acımasa dert:KK70:

Kızlar bugün suyum gelmiş çok çok fazla değildi ama panik oldum acike geldim yatış verdiler şimdi bebeğin suyu çok az değil tedbir amaçlı yatırdılar risk devam ediyo ama bebeğinde suyunda şuan iöin güzel dedi ultrasona giriyoz su gelmesi devam etmedi bol bol dua edin olurmu ☹️
Cok gecmiş olsun canım dualarımız seninle🙏🏻 SUYun neden gelmişki

Geçmiş olsun iyi yapmışsın gitmekle onlar sıkıntı görürlerse önlemek için müdahale ederler. Nasıl anladın bebeğin suyu olduğunu?

30.-32 haftada hazırlıyorum ben hep. Erken gelme ihtimali var. O yüzden hazır dursun, zararı yok.

Ay geçmiş olsun cnm. Benimde ikinci kızımda 24. Haftada gelmişti. Geri o delik kendiliğinden kapanmış. Hissetmiştim zaten suyunun geldiğini. Sen sakın ol cnm. Aynısını bende geçirdim. Kendini yeniliyormus az ise yırtık yer.
Allah yardımcın olsun
Canım suyun geldiğini nasıl anlıyorsunuz rabbim kimseye yaşatmasın ama cahillikten soruyorum😔
Ben preeklampsi geçirdiğim hamilelegimde bebegimi kaybettim. Üstüne bir kızım oldu . Bu 3. Hamileligim. Preeklampsi geçirirken tansiyonun cok yükseliyor ben doğuma girerken tansiyonum 18 11 di . Bebegin gelişimi baya geride kalıyor ve idrarda protein atılımı oluyor . Benim kardeşimin de 2. Hamileleginde seninki gibi hafif yükseldi arada . Hic bir şey olmadı. Benimkinde dediğim gibi bebek beslenemedigi için tansiyonum yükseldi. Yani benim durumla kıyaslama sakın kendini .
Rabbim cennetinde kavuştursun canım çok üzüldüm 🙏 Herşey bizim için tabiki kötüyü çağırmak istemiyorum ama ne bileyim belirtilerini falan bilirsem kendimi dinlerim biraz takip için iyi olur gerçi doktorum farkederdi diye düşünüyorum ama yine de insanlık hali işte. Benim bebiş 22+0a kadar hep on gün ilerden gitti sonra birden gelişimi yavaşladı 22+0 çıkması gerekirken 21+5 çıktı çok üzüldüm doktor haftasıyla uyumlu dese de kafama taktım ama detaylida falan çıkmadı birşey. Rabbim hepimizin yavrularını korusun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲 Acını hatırlatıp üzdüysem hakkını helal et canım🙏

Kızlar çok çok teşekkür ederim beceremedim alıntılar yapıp eklemeyi sakin kafamla teşekkür etmek için tekrar bakarım bir belirti vs hissetmedim çok küveti temizliyodum doğrulunca ıslaklık hissettim çamaşırında hemen baktım ne diye bulabık su gibi damla damla geldi bildiğin açık kalmış çeşme gibi damlıyodu kendi kendine ama allahtan uzun sürmedi acilde bidaha geldi aynı sudan hemen yatış verdiler işte şimdi suyumuz yeterliymiş ama bekliyoruz kalp atışlarımızda iyi bakalım artuk inşallah güzel haber veririm size

Canım suyun geldiğini nasıl anlıyorsunuz rabbim kimseye yaşatmasın ama cahillikten soruyorum😔

Rabbim cennetinde kavuştursun canım çok üzüldüm 🙏 Herşey bizim için tabiki kötüyü çağırmak istemiyorum ama ne bileyim belirtilerini falan bilirsem kendimi dinlerim biraz takip için iyi olur gerçi doktorum farkederdi diye düşünüyorum ama yine de insanlık hali işte. Benim bebiş 22+0a kadar hep on gün ilerden gitti sonra birden gelişimi yavaşladı 22+0 çıkması gerekirken 21+5 çıktı çok üzüldüm doktor haftasıyla uyumlu dese de kafama taktım ama detaylida falan çıkmadı birşey. Rabbim hepimizin yavrularını korusun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲 Acını hatırlatıp üzdüysem hakkını helal et canım🙏
Yok cnm nasıl bileceksin.
Yani nasıl desem Altan su akıyor istemediğin halde. Hani afedersin çiş isteyince yapıyorsun ya. Bunda kendiliğinden akıyor müdahale edemiyorsun. Tutamıyorsun. Çok değişik birsey ya 🙈 o anda anliyorsun

Kızlar çok çok teşekkür ederim beceremedim alıntılar yapıp eklemeyi sakin kafamla teşekkür etmek için tekrar bakarım bir belirti vs hissetmedim çok küveti temizliyodum doğrulunca ıslaklık hissettim çamaşırında hemen baktım ne diye bulabık su gibi damla damla geldi bildiğin açık kalmış çeşme gibi damlıyodu kendi kendine ama allahtan uzun sürmedi acilde bidaha geldi aynı sudan hemen yatış verdiler işte şimdi suyumuz yeterliymiş ama bekliyoruz kalp atışlarımızda iyi bakalım artuk inşallah güzel haber veririm size
Cok cok gecmis olsun insaallah devam etmez de saglikla evinize donersiniz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

İnşallah hayırlı haberlerin olsun canım Rabbim yardımcın olsun en kısa sürede atlar inşallah moralini yüksek tut dualarım seninle 🤲🌸
Yok cnm nasıl bileceksin.
Yani nasıl desem Altan su akıyor istemediğin halde. Hani afedersin çiş isteyince yapıyorsun ya. Bunda kendiliğinden akıyor müdahale edemiyorsun. Tutamıyorsun. Çok değişik birsey ya 🙈 o anda anliyorsun
Ay Allah korusun yaa kimseye yaşatmasın aynen herkes aynı şeyi söylüyor alıyormuş insan ama ya duş alırken gelirse 🤦‍♀️

Cok gecmis olsun canimm dikkat ett evlatlarimiz rabbime emanet

Ayy kizlar bende size birsey soracagim bugun isyerinde 2 kiside covid cikti iki kiside supheli ama negatif cikmis 2 gun sonra tekrar yapilaxakmis test bende dosyalarimi devir ettim sadece haftaya carsambaya kadar gun dolduruyorum acaba yarim 2 gun rapormu alsam saglik ocagindam hemsireye soyledim gel verelim dedi allah korusun ilacda bitkisel.hic birsey kullanamiyoruz sasirdim kaldim

İnşallah hayırlı haberlerin olsun canım Rabbim yardımcın olsun en kısa sürede atlar inşallah moralini yüksek tut dualarım seninle 🤲🌸

Ay Allah korusun yaa kimseye yaşatmasın aynen herkes aynı şeyi söylüyor alıyormuş insan ama ya duş alırken gelirse 🤦‍♀️
😂😂😂 Yok cnm bilirsin.... Helede doğum anında gelince saaaaapppp diye birden balon patlamış gibi su geliyor.

Ayyy çok sevindim canım gözün aydın hislerin çok kuvvetliymis gerçekten 🙈 Maşallah iki çiçek bir böcek olacaklar yavruların rabbim daim eylesin inşallah 🥰

Canım ben de şeyi soracaktım sen eczacisin değil mi bu arada 🙈 Magnezyum ve tansiyon ilişkisi hakkında bilgi verir misin
Canım eczacı değilim eczanede çalışıyordum 😍 magnezyum hakkında bildiğim kadarıyla yüksek tansiyonun düşmesine yardımcı oluyor 😉
Bi dyt arkadasım söylemişti canım
Aslında bütün takviyelerde c vit çinko ve d vitamini birlikte oluyor şuan canım. Bağışıklık takviyeleri var özel olarak bu şekilde. Emilim bozulsa birlikte tercih edilmezdi diye düşünüyorum 🤔

😂😂😂 Yok cnm bilirsin.... Helede doğum anında gelince saaaaapppp diye birden balon patlamış gibi su geliyor.
Zamanlı gelsin inşallah 🤲🥰
Canım eczacı değilim eczanede çalışıyordum 😍 magnezyum hakkında bildiğim kadarıyla yüksek tansiyonun düşmesine yardımcı oluyor 😉

Aslında bütün takviyelerde c vit çinko ve d vitamini birlikte oluyor şuan canım. Bağışıklık takviyeleri var özel olarak bu şekilde. Emilim bozulsa birlikte tercih edilmezdi diye düşünüyorum 🤔
Anladım canım çok sağol ben de öyle duydum ve gerçekten dengeliyor hissediyorum 🥰

Ayy kizlar bende size birsey soracagim bugun isyerinde 2 kiside covid cikti iki kiside supheli ama negatif cikmis 2 gun sonra tekrar yapilaxakmis test bende dosyalarimi devir ettim sadece haftaya carsambaya kadar gun dolduruyorum acaba yarim 2 gun rapormu alsam saglik ocagindam hemsireye soyledim gel verelim dedi allah korusun ilacda bitkisel.hic birsey kullanamiyoruz sasirdim kaldim
Valla ne yap et al canım ben iki gün gidiyorum diye almadım ama çok geçiren oldu etrafımda şakaya gelmiyor psikolojik bile etkiliyor maske takmaktan sıkıldım 😔

X