2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım bende de var maalesef çok sık kabız olduğum için baya kötüledi 😔doktorumda Duphalac diye bir şurup var onu verdi her zaman değil ama sadece tuvalate çıkamadığım zamanlarda kullanıyorum rahatlatıyo beni.doktoruma sormadan evvel yapmam gereken herşeyi yaptım doğal yollardan herşeyi denedim faydasını görmedim maalesef bazı bünyelerde hamilelik dolayısıyla çok daha fazla olabiliyor ne yaparsan yap geçmiyor.o yüzden istersen doktoruna bu şurubu sor içebilirsin derse kullanırsın
Ben istedim kabızlık cok diye fayda etmiyor birsey pek zaten basur olduktan sonra etsede çıkıyor her halükarda ama ben gebelikte kabızlığa ilac önermiyorum vermiyorum dedi zeytin yagı kayısı devam

Kızlar çok çok teşekkür ederim beceremedim alıntılar yapıp eklemeyi sakin kafamla teşekkür etmek için tekrar bakarım bir belirti vs hissetmedim çok küveti temizliyodum doğrulunca ıslaklık hissettim çamaşırında hemen baktım ne diye bulabık su gibi damla damla geldi bildiğin açık kalmış çeşme gibi damlıyodu kendi kendine ama allahtan uzun sürmedi acilde bidaha geldi aynı sudan hemen yatış verdiler işte şimdi suyumuz yeterliymiş ama bekliyoruz kalp atışlarımızda iyi bakalım artuk inşallah güzel haber veririm size
Insallah iyi haberini bekliyorum

Merhaba anneler ben 24 haftalık kız bebeğe hamileyim. Detaylı ultrasonda sol böbrekte genişleme görüldü. 7,5 mm olmuş. Kendiliğinden geçede bilir geçmeye de bilir dedi. Böyle bişi yaşayan var mı?

Merhaba anneler ben 24 haftalık kız bebeğe hamileyim. Detaylı ultrasonda sol böbrekte genişleme görüldü. 7,5 mm olmuş. Kendiliğinden geçede bilir geçmeye de bilir dedi. Böyle bişi yaşayan var mı?
Benim bebegimin bobrekleride olmasi gerekenden buyuk takipte kalicaz dedi doktor baktik siniri asti bir aletle(adini unuttugun) siviyi cekeriz dedi ama bu olay hekimlik yaptigim surecte bir defacik oldu dedi

Bizim kız cinsiyet değiştirmiş. Geçen gittiğimde kesin kız demişti doktor resminde buraya atmıştım hata. Bacak arası boştu.
Bugün pipisi vardı. Bu benim kendi doktorumda, dedi ki cinsiyetini söylemismiydim size dedi. Bende evet öbür doktor kız dedi dedim. Yoooo demesiyle ben kala kaldım,😱😱😱.... O doktorda hiç şimdiye kadar yanilmamis. İlk bende yanılma olmuş. Kendi Doktorum ve ben şok olduk. Hata yazmış bile deftere kız diye 🙈
Videosu bile var bacak arası boş olduğuna dair orda bile doktor kız diyor 😂😂😂

Benim hislerim doğru çıktı 🙈🙈🙈
Kızlarimin eşyasını bile çıkarmıştı 😂😂😂
Ay hadi gözün aydın canım ya hep erkek istiyordun rabbim gönlüne göre vermiş bak sukurki erkegide tadacaksın. Gelsin maviş kıyafetler 🙈

Ben istedim kabızlık cok diye fayda etmiyor birsey pek zaten basur olduktan sonra etsede çıkıyor her halükarda ama ben gebelikte kabızlığa ilac önermiyorum vermiyorum dedi zeytin yagı kayısı devam
Doktorumun dışında başka birde arkadaşımın gittiği kadın doğumcuyada sorduk kuzum oda bu şurubu önerdi benim doktorumda bu şurubun bitkisel olduğunu söyledi üstelik.bilmiyorum artık doktordan doktora farkediyo işte.benim durum baya kötülemişti yani vermese mahvolurdum 😒

Bide bulundugum sehirde degil bnm dr um cnm arabayla yarım saatlik mesafe gidiyorum hastane icin acil birsey olursa mesela dr a kontrole gdince yatis yapcaz derse esyalarimi hazrlayacak kimse yok acil o yuzden tedbirli gdyrum hazr olursa biri alir gelir bayram sonuna kalsam 35.haftada gecmis gibi geldi hazrlik icin ama dedgm gibi kafam karisti yegenimide kirmak istemiyrm
Hazirla canım ne olacakki sanki odanda bir köşede Dursun. Çantada toz olmaz birşey olmaz temiz temiz beklesin zararı yok

Canım komşumun bebeğinin 2böbreğinde de vardı genişleme hamileliği boyunca öyleydi doğduktan sonrada devam etti doktoru her ay kontrol etcez demiş 2 ay daha olması gerekenden fazlaydı mmsi 3.aydan sonra durdu şimdi 5 aylık herşey normal demiş.şimdi olmasada doğduktan sonrada olması gereken hale gelebilir.sen sıkma canını.inşallah bir an önce herşey normale döner 🤲🏻

Bu isim konusunda bende çok kararsızım. Doğum anına kadar acaba diyip durduk eşimle.
Bugün hoşuna giden bir hafta sonra gitmiyor 🙈
Cok zor bence.
Birde çekiliş yapın ne çıkacak
Bende çekilişle şansa ne çıkarsa deyip koyacağım kısmetinde ne varsa artık. Erkek ismi çok zor ya kız kolaymış. Mesele şimdi seninkide erkek ne düşünüyorsun öneri olsun banada hem:)

Doktorumun dışında başka birde arkadaşımın gittiği kadın doğumcuyada sorduk kuzum oda bu şurubu önerdi benim doktorumda bu şurubun bitkisel olduğunu söyledi üstelik.bilmiyorum artık doktordan doktora farkediyo işte.benim durum baya kötülemişti yani vermese mahvolurdum 😒
Bende öyleyim artık kaşık kaşık zeytinyağı iciyorum anca ictigim günün diger günü rahat ediyorum idare edicez artık öyle böyle napalım

Ablamn çocuğunda da soylnmisti ama sukur hicbir skntı olmadi. Insallah szn yavrnzda da sorun ckmaz. O zamnla gecyomus genlde.

Günaydınlar kızlar 🌸
Ben artık deliksiz uyuyamıyorum bebek hareketlerini daha net hissediyorum geceleri sizde de öyle mi? Gece 3te falan uyanıyorum bebişimin hareketlerini seyrediyorum bir kere öyle bir hareket yaptı ki ay napiyosun diye bağırdım eşimi de uyandırdım artık dirseği miydi dizi miydi bilemiyorum birazcık sertti😇 açıkçası çok hoşuma gidiyor keyfi yerindeyse hareket eder demişti Banu çiftçinin bir videosunda. Ama gündüz neredeyse hiç hissedemiyorum bazen mesaneme vurur gibi oluyor pır pır şeklinde. Bide idrarım da çok sıklaştı bu ara. Sizce erken değil mi daha? Doğuma doğru artıyor diye biliyordum

Günaydınlar kızlar 🌸
Ben artık deliksiz uyuyamıyorum bebek hareketlerini daha net hissediyorum geceleri sizde de öyle mi? Gece 3te falan uyanıyorum bebişimin hareketlerini seyrediyorum bir kere öyle bir hareket yaptı ki ay napiyosun diye bağırdım eşimi de uyandırdım artık dirseği miydi dizi miydi bilemiyorum birazcık sertti😇 açıkçası çok hoşuma gidiyor keyfi yerindeyse hareket eder demişti Banu çiftçinin bir videosunda. Ama gündüz neredeyse hiç hissedemiyorum bazen mesaneme vurur gibi oluyor pır pır şeklinde. Bide idrarım da çok sıklaştı bu ara. Sizce erken değil mi daha? Doğuma doğru artıyor diye biliyordum
Evet partiliyor demsti hatta Banu ciftci. Benm de gun icnde cok harekt yok. Yatınca baslyo uyuyana kadar vuruyo. Biraz da aksam yapyo o kadar. Uyanip izlmk ne guzelms :) masallah 🧿

Gunaydinlarr
Günaydınlar kızlar 🌸
Ise geldim 2 gun daha sikayim disimi sonra pazartesiden 3 gun rapor alirim sinra izine ayrilirim insalalh hayy masallah sizee gece uyanmiyorum uykumu bolmuyor tuvaletedr cikmiyorim ama bizimksi gunduz kipir kipir ne yersem aninda harekete geciyorr 😂 arrik disardanda hareketlerini gormeye basladim cok sukur rabbimee

Gunaydinlarr

Ise geldim 2 gun daha sikayim disimi sonra pazartesiden 3 gun rapor alirim sinra izine ayrilirim insalalh hayy masallah sizee gece uyanmiyorum uykumu bolmuyor tuvaletedr cikmiyorim ama bizimksi gunduz kipir kipir ne yersem aninda harekete geciyorr 😂 arrik disardanda hareketlerini gormeye basladim cok sukur rabbimee
Allah yardımcın olsun canım az kaldı dayan🙏
Senin bebişin de anlayışlıymis baksana annem gündüz yoruluyor bende onla takılalım gecede mışıl mışıl uyuruz diyor demek ki🙈 Maşallah canım gerçekten çok şükür dışarıdan görmek bambaşka

Allah yardımcın olsun canım az kaldı dayan🙏
Senin bebişin de anlayışlıymis baksana annem gündüz yoruluyor bende onla takılalım gecede mışıl mışıl uyuruz diyor demek ki🙈 Maşallah canım gerçekten çok şükür dışarıdan görmek bambaşka
Cok sukur verene kurban olayim hic uzmedi masallah beni hep akilliydii insallah hep boylede gider butun bebesilerimiz allaha emanet 🤲🤲🤲

Cok sukur verene kurban olayim hic uzmedi masallah beni hep akilliydii insallah hep boylede gider butun bebesilerimiz allaha emanet 🤲🤲🤲
Benim oğlum da gündüz hareket etmez akşam yemek vakti öyle hareketlenirdi ki çarpıntıdan duramazdım. Doğduğunda da gündüz sakin oldu akşamları bi azardı 😁 5 yaşında hala akşamları daha enerjiktir. Kızım şimdi daha düzenli gibi bi sabah 7 gibi uyanıyor bi öğlen bi de akşam bir saat falan gerisinde benden önce uyuyor inş doğunca da uykusu düzenli bir bebiş olur

X