2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ayy kizlar bende size birsey soracagim bugun isyerinde 2 kiside covid cikti iki kiside supheli ama negatif cikmis 2 gun sonra tekrar yapilaxakmis test bende dosyalarimi devir ettim sadece haftaya carsambaya kadar gun dolduruyorum acaba yarim 2 gun rapormu alsam saglik ocagindam hemsireye soyledim gel verelim dedi allah korusun ilacda bitkisel.hic birsey kullanamiyoruz sasirdim kaldim
Rapor alabiliyorsan al canim riske gerek yok son zaman kalmis iznine zaten dikkat etmek gerek

Valla ne yap et al canım ben iki gün gidiyorum diye almadım ama çok geçiren oldu etrafımda şakaya gelmiyor psikolojik bile etkiliyor maske takmaktan sıkıldım 😔
Rapor alabiliyorsan al canim riske gerek yok son zaman kalmis iznine zaten dikkat etmek gerek
Sagolun kizlar yoksa su iki gunude atlatip.pazartesi sali carsambami alayim persembede zaten ayriliyorim iznee ne dersiniz haftayo kapatmis oluurum

Canım eczacı değilim eczanede çalışıyordum 😍 magnezyum hakkında bildiğim kadarıyla yüksek tansiyonun düşmesine yardımcı oluyor 😉

Aslında bütün takviyelerde c vit çinko ve d vitamini birlikte oluyor şuan canım. Bağışıklık takviyeleri var özel olarak bu şekilde. Emilim bozulsa birlikte tercih edilmezdi diye düşünüyorum 🤔
Evet bende ona şaşırdımyani tümmultivitaminlerin içinde beraber bulunuyolar. En iyisi ben kullanmaya devam ediyim multivitaminimi🤣 sagol canım🙏🏻

Hanımlar eşimle isim konusunda aşırı kararsızız:) ilk Elçin olsun dedik sonra iki isim mi olsa Elçin Elâ dedik :) Şimdi de Umay ismi güzel geliyor isim önerilerinize açığım:)

Hanımlar eşimle isim konusunda aşırı kararsızız:) ilk Elçin olsun dedik sonra iki isim mi olsa Elçin Elâ dedik :) Şimdi de Umay ismi güzel geliyor isim önerilerinize açığım:)
Bu isim konusunda bende çok kararsızım. Doğum anına kadar acaba diyip durduk eşimle.
Bugün hoşuna giden bir hafta sonra gitmiyor 🙈
Cok zor bence.
Birde çekiliş yapın ne çıkacak

Kizlar hastane cantasi icin 29.hafta erken mi sizce bugun yegenim vardi yanimda hala lütfen beraber hazrlayalim cantani dedi kiramadim tamm dedim onumuz ramazan yavrumu oruc agziyla is yptramam sonrada ramazanin son haftalari sinavlari var hem hazrlik icin gec olcak tabi bide malum bayram hazrliklari var napcam bilemedim kirmakta istemedim çok hevesli erken mi olur bilemedim onumuz ramazan olmasa sorun degil o oruc bn degil olmaz hem yuruyerek gelip gitmek zorunda iki semt arasi otobus yok malesef oruclu yarım saat yurutemem kiyamam
Internete çoğu yer de okudum merak edip hep 30. Haftada hazırlayın diyordu canım

Çekilis icin biraz daha isim fikri lazim bize sizden de önerileri bekliyorum:)
Hmm... Elif çok hoşuma gidiyor. Yigenim in ismi Umay ve liya. Öbürüde ela.... Sare var, Esma, Serra, defne, akça. Eda, şimal, rana...

Bugün aklım başımda değil ama bulursam yazarım sana... İlk aklıma gelenler bunlar

Kızlar bugün suyum gelmiş çok çok fazla değildi ama panik oldum acike geldim yatış verdiler şimdi bebeğin suyu çok az değil tedbir amaçlı yatırdılar risk devam ediyo ama bebeğinde suyunda şuan iöin güzel dedi ultrasona giriyoz su gelmesi devam etmedi bol bol dua edin olurmu ☹️
Çok geçmiş olsun canım insallah tekrar etmez zamanında alırsın yavrunu kucagına

Hmm... Elif çok hoşuma gidiyor. Yigenim in ismi Umay ve liya. Öbürüde ela.... Sare var, Esma, Serra, defne, akça. Eda, şimal, rana...

Bugün aklım başımda değil ama bulursam yazarım sana... İlk aklıma gelenler bunlar
Tamam canım beklerim , Umay isminin yanına Lıya da güze olur aslind a:)

Aynen isim olayi cok zor ben cok zorlaniyorum esim ta bastan ASYA dedi ama diyorum yarin okullda dalga gecerlerler yok avrupa yok amerika diye ne bileyim yaa ikiside guzel bir tanidigin kizlarinin adi umay diyeri simay cok uyumlu geldiler

Merhaba Hanımlar..
Bugün hemoroid olduğumu farkettim😑😑Netten bakınca hamileliğin 6.ayında olabiliyormuş diye okudum.Sizce ne yapmalıyım şimdi, doktoruma danışana kadar? (bi kaç güne kontrolüm var)...

Bu durumla karşılaşan var mı acaba?
Bende oldum ya kabızlık gidermek icin zeytin yagı kuru kayısı bol bol corba tüketiyorum kabızlıkta dahada ilerliyor bende sorcam dokturuma bazen agrıyorda özelikle bu iki gündür . Yanmayacak derecede sıcak suya oturun diye okudum 20 dk kadar zararı olcaginı sanmıyorum sıcak suya oturmanın

Aynen isim olayi cok zor ben cok zorlaniyorum esim ta bastan ASYA dedi ama diyorum yarin okullda dalga gecerlerler yok avrupa yok amerika diye ne bileyim yaa ikiside guzel bir tanidigin kizlarinin adi umay diyeri simay cok uyumlu geldiler
Çok zor karar vermek ya seçenek de pek yok

Sagolun kizlar yoksa su iki gunude atlatip.pazartesi sali carsambami alayim persembede zaten ayriliyorim iznee ne dersiniz haftayo kapatmis oluurum
Canım bence öncelikle parça parça alabilirsen iki (Pers+ cuma) , üç (pztsi,salı,crs) şeklinde al gribim falan diye. Eğer olmuyorsa iki gün daha sık dişini pztsi al

Merhaba Hanımlar..
Bugün hemoroid olduğumu farkettim😑😑Netten bakınca hamileliğin 6.ayında olabiliyormuş diye okudum.Sizce ne yapmalıyım şimdi, doktoruma danışana kadar? (bi kaç güne kontrolüm var)...

Bu durumla karşılaşan var mı acaba?
Canım bende de var maalesef çok sık kabız olduğum için baya kötüledi 😔doktorumda Duphalac diye bir şurup var onu verdi her zaman değil ama sadece tuvalate çıkamadığım zamanlarda kullanıyorum rahatlatıyo beni.doktoruma sormadan evvel yapmam gereken herşeyi yaptım doğal yollardan herşeyi denedim faydasını görmedim maalesef bazı bünyelerde hamilelik dolayısıyla çok daha fazla olabiliyor ne yaparsan yap geçmiyor.o yüzden istersen doktoruna bu şurubu sor içebilirsin derse kullanırsın

Kızlar çok çok teşekkür ederim beceremedim alıntılar yapıp eklemeyi sakin kafamla teşekkür etmek için tekrar bakarım bir belirti vs hissetmedim çok küveti temizliyodum doğrulunca ıslaklık hissettim çamaşırında hemen baktım ne diye bulabık su gibi damla damla geldi bildiğin açık kalmış çeşme gibi damlıyodu kendi kendine ama allahtan uzun sürmedi acilde bidaha geldi aynı sudan hemen yatış verdiler işte şimdi suyumuz yeterliymiş ama bekliyoruz kalp atışlarımızda iyi bakalım artuk inşallah güzel haber veririm size
Insallah her sey yolunda gider. Allah yardm etsin.

X