2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Arada yükseliyor canım evdeyken iyiyim doktora gidince heyecandan 14-9 falan geldi takip ediyorum şuan. Ailede var çünkü. Geçmiş olsun bu arada ne gibi belirtilerin oldu yavrunu sağlıkla kucağına aldın mı
Anladim canim . Evde normalse sıkıntı yok. Bir de bebegjn gelişimi önemli. Benim hikayem maalesef kötü. Ama çok daha başka problemler vardi . Bende bebek beslenemedigi için tansiyonum çıkıyordu ama cok . Megerse trombofili hastasiymisim . Aspirin kan sulandirici kullanıyorum. Bir de kizim da(ikinci gebeligimde) perinatologa gidiyordum devamlı. O d vitamininin ilişkili olabileceğini söyledi. D vitamini ve magnezyumla 2 . Gebeligimde tansiyonum hic yukselmedi. Bu hamileligimde de tansiyonum iyi şimdilik şükür.

Kızlar bugün suyum gelmiş çok çok fazla değildi ama panik oldum acike geldim yatış verdiler şimdi bebeğin suyu çok az değil tedbir amaçlı yatırdılar risk devam ediyo ama bebeğinde suyunda şuan iöin güzel dedi ultrasona giriyoz su gelmesi devam etmedi bol bol dua edin olurmu ☹️
Geçmiş olsun canım içini ferah tut sen Allah ın izniyle bişey olmaz inşallah 🤲🏻 haber et durumdan bizlere

Anladim canim . Evde normalse sıkıntı yok. Bir de bebegjn gelişimi önemli. Benim hikayem maalesef kötü. Ama çok daha başka problemler vardi . Bende bebek beslenemedigi için tansiyonum çıkıyordu ama cok . Megerse trombofili hastasiymisim . Aspirin kan sulandirici kullanıyorum. Bir de kizim da(ikinci gebeligimde) perinatologa gidiyordum devamlı. O d vitamininin ilişkili olabileceğini söyledi. D vitamini ve magnezyumla 2 . Gebeligimde tansiyonum hic yukselmedi. Bu hamileligimde de tansiyonum iyi şimdilik şükür.
Öyle mi ben de bu tarz şeyler okudum vitaminlerle ilgisi varmış canım çok sağol bilgiler için🙏 çok şükür bebisinde bir sıkıntı olmamış 🙏 ben de dikkat ediyorum düzenli kullanıyorum magnezyum falan. Ama preeklampsi belirtileri neler nasıl dikkat etmem lazım hiç bilmiyorum farkedebilir miyim acaba

Kızlar bugün suyum gelmiş çok çok fazla değildi ama panik oldum acike geldim yatış verdiler şimdi bebeğin suyu çok az değil tedbir amaçlı yatırdılar risk devam ediyo ama bebeğinde suyunda şuan iöin güzel dedi ultrasona giriyoz su gelmesi devam etmedi bol bol dua edin olurmu ☹️
Canım çok geçmiş olsun Rabbim yavrunu da seni de korusun inşallah en kısa sürede herşey yolunda gitisn yuvanıza dönün sağlıkla 🤲🤲🤲

Ben valla cok sevindim, icimden ne zaman seni okusam kesin doncek bu arkadasinki, erkek olcak diyodum 😂
Tabi saglikli sihhatli olsun gerisi hic hic onemli degil hepimiiizz oyle dusunuyoruz da iste nefs meselesi ya insan iki meyveden de istiyor 🙃

Valla benim onerim bu sekilde bence kiyafet al mavi renk şok olsun.
Ben bizim cinsiyet testin sonucuyla kesinlestiginde, doktor arayip haber verdikten sonra yani, esimi avm'ye goturdum, bilmiyorum simdi aricam doktoru dedim, magazaya soktum. Sonra biliyorum ben dedim, bi pembe bi mavi yelek aldim elime ona uzattim, o boyle heyecan icinde bekledi, sonra pembeyi geri yerine koydum cok tatli bi an olmustu 🙃

İstersen pasta yaptirt, ailecek kesin kizlar da babasi da icinin mavi oldugunu gorsun ayni anda :)
Sağol cnm fikrin için. Önce bir kafamı toparlayalım birseyler yapacağım. Hala şoktayım 😱🙈😂
Gönlünden geçen oldu desene 😍
Sağol cnm, Gönlümden degilde, içimden geçen oldu digelim (hissettim).
Hislerime güvenirim bu defa nasıl tutmadı diye çok şaşırmıştım ve kendime kızmıştim.

Kizlar hastane cantasi icin 29.hafta erken mi sizce bugun yegenim vardi yanimda hala lütfen beraber hazrlayalim cantani dedi kiramadim tamm dedim onumuz ramazan yavrumu oruc agziyla is yptramam sonrada ramazanin son haftalari sinavlari var hem hazrlik icin gec olcak tabi bide malum bayram hazrliklari var napcam bilemedim kirmakta istemedim çok hevesli erken mi olur bilemedim onumuz ramazan olmasa sorun degil o oruc bn degil olmaz hem yuruyerek gelip gitmek zorunda iki semt arasi otobus yok malesef oruclu yarım saat yurutemem kiyamam
30.-32 haftada hazırlıyorum ben hep. Erken gelme ihtimali var. O yüzden hazır dursun, zararı yok.
Ay geçmiş olsun cnm. Benimde ikinci kızımda 24. Haftada gelmişti. Geri o delik kendiliğinden kapanmış. Hissetmiştim zaten suyunun geldiğini. Sen sakın ol cnm. Aynısını bende geçirdim. Kendini yeniliyormus az ise yırtık yer.
Allah yardımcın olsun

Kizlar hastane cantasi icin 29.hafta erken mi sizce bugun yegenim vardi yanimda hala lütfen beraber hazrlayalim cantani dedi kiramadim tamm dedim onumuz ramazan yavrumu oruc agziyla is yptramam sonrada ramazanin son haftalari sinavlari var hem hazrlik icin gec olcak tabi bide malum bayram hazrliklari var napcam bilemedim kirmakta istemedim çok hevesli erken mi olur bilemedim onumuz ramazan olmasa sorun degil o oruc bn degil olmaz hem yuruyerek gelip gitmek zorunda iki semt arasi otobus yok malesef oruclu yarım saat yurutemem kiyamam
Biz komşumla ayni haftadaydık o 31. Haftalikken dogum yaptı ben de korkmustum hemn hazir etmiştim çantamı. Yine 32 de falan hazirlarim diye düşünüyorum. 29 biraz erken gibi ama belli olmuyor yine de vaktinde gelsinler inşallah

Bide bulundugum sehirde degil bnm dr um cnm arabayla yarım saatlik mesafe gidiyorum hastane icin acil birsey olursa mesela dr a kontrole gdince yatis yapcaz derse esyalarimi hazrlayacak kimse yok acil o yuzden tedbirli gdyrum hazr olursa biri alir gelir bayram sonuna kalsam 35.haftada gecmis gibi geldi hazrlik icin ama dedgm gibi kafam karisti yegenimide kirmak istemiyrm

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmadan çıkarsın hastaneden? Neden su gelirmiş doktor bir bilgi verdi mi

Geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini korusun sizlere bağışlasın duamdasinz

Gecmis olsun cnm ins saglikla buyur bebegin

Evet canım hamilelik maalesef öyle birşey işte sevdiğin şeyleri sevmiyorsun hiç yemem dediğin şeyler ise bir anda canın çekiyo.yoğurdu da eğer şekerin falan yoksa az biraz içine reçel koyarak meyveli yoğurt gibi yiyebilirsin.
Kesinlikle sevmediğim şeyleri canım istiyor sevdiklerimi yiyemiyorum şekerim çıkmadı çok şükür yoğurdu iyi kötü yiyorum ama süt içince midem yanıyor aşırı gaz yapıyor

Biz komşumla ayni haftadaydık o 31. Haftalikken dogum yaptı ben de korkmustum hemn hazir etmiştim çantamı. Yine 32 de falan hazirlarim diye düşünüyorum. 29 biraz erken gibi ama belli olmuyor yine de vaktinde gelsinler inşallah
Bnde oyle die dusunuyrdum 31 32 gibi die ama bakalm artik 35 te cok mu gec olur ki

Öyle mi ben de bu tarz şeyler okudum vitaminlerle ilgisi varmış canım çok sağol bilgiler için🙏 çok şükür bebisinde bir sıkıntı olmamış 🙏 ben de dikkat ediyorum düzenli kullanıyorum magnezyum falan. Ama preeklampsi belirtileri neler nasıl dikkat etmem lazım hiç bilmiyorum farkedebilir miyim acaba
Ben preeklampsi geçirdiğim hamilelegimde bebegimi kaybettim. Üstüne bir kızım oldu . Bu 3. Hamileligim. Preeklampsi geçirirken tansiyonun cok yükseliyor ben doğuma girerken tansiyonum 18 11 di . Bebegin gelişimi baya geride kalıyor ve idrarda protein atılımı oluyor . Benim kardeşimin de 2. Hamileleginde seninki gibi hafif yükseldi arada . Hic bir şey olmadı. Benimkinde dediğim gibi bebek beslenemedigi için tansiyonum yükseldi. Yani benim durumla kıyaslama sakın kendini .

Cok cok geçmiş olsun .

Merhaba Hanımlar..
Bugün hemoroid olduğumu farkettim😑😑Netten bakınca hamileliğin 6.ayında olabiliyormuş diye okudum.Sizce ne yapmalıyım şimdi, doktoruma danışana kadar? (bi kaç güne kontrolüm var)...

Bu durumla karşılaşan var mı acaba?

Canim cok cok gecmis olsun, Rabbim evladini sana bagislasin 🤲🏼🤲🏼

X