2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ayy hislerin doğru çıkmış desene hadi hayırlısı olsun canım 2 kızdan sonra 3.erkek olması iyi oldu Rabbim birde erkek evlat tatdıracak demekki sana 😊
Allah gönlünüze göre vermiş çok şükür, hayırlı olsun 2 erkekden sonra benimde bu 3. Oğlan yarın randevum var belki banada kız der doktor 🙂. Çok sevindim sizin adınıza tekrar hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin.
Ayy canım çok sevindim inşallah gonlundki olur demistim sana ne güzel Allah erkek sevgisini de tatiracak sana. Kız bana da ilk kız dediler sonra erkek ben de şimdi şüpheye düştüm hep kız hissediyordum ama com mutlu oldum senin adına o şoku bende yaşadığım için anlayabiliyorum en az üç gün sürer 🤭🤗
Allah alaa biz sokk hadi gozun aydin rabbim iki hisside yasatti cok sukurrr
Ben sana dedimmm kesin erkek diye hem sen de daha erken hissediyordun çok sevindim canım eşin ne tepki verdi :)
Oglan mi oldu anam cocuguma benim olsum napican 😜
Saka yaptim hep kızaolsun bi daki oglan olur diyorlarmis ya ondan dedim kirilma😅
Sagolun kızlar, walla o an hiç birsey düşünemedim. Hiç böyle birsey beklemiyordum şok olduk doktorum la.
Allahim herkesin gönlüne göre versin.
Şimdi nasıl inanayım ben bu duruma. Bir kız bir erkek dediler. 🙈
Eşime sürpriz yapmayı düşünüyorum.

Ümitlendirdim mi seni Bayankusch Bayankusch ?
kzlrgn05 kzlrgn05 sen baştan beri erkek diyordun.
1 1992Sevda niye alinayim kız. 😂

Bende hep erkek hissediyordum.

Bizim kız cinsiyet değiştirmiş. Geçen gittiğimde kesin kız demişti doktor resminde buraya atmıştım hata. Bacak arası boştu.
Bugün pipisi vardı. Bu benim kendi doktorumda, dedi ki cinsiyetini söylemismiydim size dedi. Bende evet öbür doktor kız dedi dedim. Yoooo demesiyle ben kala kaldım,😱😱😱.... O doktorda hiç şimdiye kadar yanilmamis. İlk bende yanılma olmuş. Kendi Doktorum ve ben şok olduk. Hata yazmış bile deftere kız diye 🙈
Videosu bile var bacak arası boş olduğuna dair orda bile doktor kız diyor 😂😂😂

Benim hislerim doğru çıktı 🙈🙈🙈
Kızlarimin eşyasını bile çıkarmıştı 😂😂😂
😄 Cok sevindim canim adina Rabbim gönlündekini vermis ne güzel 🥰 demek ki gercekten hislerin cok kuvvetliymis 👍sagsalim kucagina almayi da nasib etsin Rabbim insallah🌸

Bizim kız cinsiyet değiştirmiş. Geçen gittiğimde kesin kız demişti doktor resminde buraya atmıştım hata. Bacak arası boştu.
Bugün pipisi vardı. Bu benim kendi doktorumda, dedi ki cinsiyetini söylemismiydim size dedi. Bende evet öbür doktor kız dedi dedim. Yoooo demesiyle ben kala kaldım,😱😱😱.... O doktorda hiç şimdiye kadar yanilmamis. İlk bende yanılma olmuş. Kendi Doktorum ve ben şok olduk. Hata yazmış bile deftere kız diye 🙈

Valla bence herkesin içine öyle doğdu he nedense bana da senin hep oğlan olcakmış gibi gelmişti 😂😂😂
annenin rüyasının tersi çıktı yani :)) ve de senin hislerin doğru çıktı :)))
yaaaa kızı da erkeği de bir işte de insan hani istiyor kız varsa oğlan olsun oğlan varsa kız olsun
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsiinnnnn maşaalllaaahhhh :KK200:

Sagolun kızlar, walla o an hiç birsey düşünemedim. Hiç böyle birsey beklemiyordum şok olduk doktorum la.

ayyy sürpriz yapsana eşine
şimdi maviş bir yelek falan bir bebek eşyası al
bak bebeğimize bunu aldım de hediye paketinde falan hani ona özel olsun kızlarınkinden ayrı olsun istedim bak bakalım beğenecek misin de
bi açsın paketi MAVİŞŞ :)))))))))

Cok guzel oldu ama iki balinda tadini almis olucan rabbim saglikla sihhatle getirsin oglusunu😊

🤩

Kızlar hamilelik döneminde çinko kullanımı önemli diyolar fakat multivitamin dısında cinko önerisinde bulunmadı doktorum sizlerden kullanan var mı? Multivitamin içinde c vit ile beraber bulundukları için emilimi azalıyor diye biliyorum ondan ayrı kullanan var mı diye merak ettim. Özellikle senin önerilerine acıgız eczhnm eczhnm 😇
Canım öyle bir etkileşim yok bildiğim kadarıyla ama sen nerden ulaştın o bilgiye 🤔

Nasıl bir sürpriz düşündün mü:) acaba kızlar ne tepki verecek :)

Hayırlı olsun canım hislerin kuvvetliymiş demek ki sağlıkla al kucağına inşallah 😊

Ayyy çok sevindim canım gözün aydın hislerin çok kuvvetliymis gerçekten 🙈 Maşallah iki çiçek bir böcek olacaklar yavruların rabbim daim eylesin inşallah 🥰
Canım öyle bir etkileşim yok bildiğim kadarıyla ama sen nerden ulaştın o bilgiye 🤔
Canım ben de şeyi soracaktım sen eczacisin değil mi bu arada 🙈 Magnezyum ve tansiyon ilişkisi hakkında bilgi verir misin

B BaSa86 canim aldigin travel sistemin markasi kesser mi amazonda görmüştüm arastirirken. Nasil gercekten iyi mi? Benim ilk bebek iyi kaliteli birsey almak istiyorum ikincide de kullanmak icin. Hic emin olamiyorum ya internetten bakinca.
😄 Cok sevindim canim adina Rabbim gönlündekini vermis ne güzel 🥰 demek ki gercekten hislerin cok kuvvetliymis 👍sagsalim kucagina almayi da nasib etsin Rabbim insallah🌸
Valla bence herkesin içine öyle doğdu he nedense bana da senin hep oğlan olcakmış gibi gelmişti 😂😂😂
annenin rüyasının tersi çıktı yani :)) ve de senin hislerin doğru çıktı :)))
yaaaa kızı da erkeği de bir işte de insan hani istiyor kız varsa oğlan olsun oğlan varsa kız olsun
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsiinnnnn maşaalllaaahhhh :KK200:
ayyy sürpriz yapsana eşine
şimdi maviş bir yelek falan bir bebek eşyası al
bak bebeğimize bunu aldım de hediye paketinde falan hani ona özel olsun kızlarınkinden ayrı olsun istedim bak bakalım beğenecek misin de
bi açsın paketi MAVİŞŞ :)))))))))
Cok guzel oldu ama iki balinda tadini almis olucan rabbim saglikla sihhatle getirsin oglusunu😊
Nasıl bir sürpriz düşündün mü:) acaba kızlar ne tepki verecek :)

Eşim tekrar sordu nasıl bebisimi kız mı oğlan mi diye. Bende göstertmiyor dedim... Hiç bir fikrim yok nasıl bir sürpriz yapsam diye. Walla iyi fikir. Erkek kıyafeti alıp eşimi şok etmek. Kızların kız olacağından bile haberi yok. Söylemedim yoksa cümle alem bilirdi 🙈😂

B Beyrun evet sende demiştin erkek diye. Annemin rüyasında doğru çıktı. Bende hislerim kuvvetlidir o yüzden ilk kız denildiğinde hayal kırıklığına uğramıştı.

Sizlerden fikir ala bilirim sürpriz için. Ama inanamıyorum daha 🙈🙈🙈

Hayırlı olsun canım hislerin kuvvetliymiş demek ki sağlıkla al kucağına inşallah 😊

Ayyy çok sevindim canım gözün aydın hislerin çok kuvvetliymis gerçekten 🙈 Maşallah iki çiçek bir böcek olacaklar yavruların rabbim daim eylesin inşallah 🥰

Canım ben de şeyi soracaktım sen eczacisin değil mi bu arada 🙈 Magnezyum ve tansiyon ilişkisi hakkında bilgi verir misin

Sagolun kızlar. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Ben hala şoktayım. Kimselere birsey diyemedim daha 🙈😂🙈Evet demiştim hata Burda çok güvenirim hislerime diye, çünkü hiç yarı yolda bırakmadı beni hislerim. Yumurtlama dan sonra hamile olduğumu hissettim bile

Eşim tekrar sordu nasıl bebisimi kız mı oğlan mi diye. Bende göstertmiyor dedim... Hiç bir fikrim yok nasıl bir sürpriz yapsam diye. Walla iyi fikir. Erkek kıyafeti alıp eşimi şok etmek. Kızların kız olacağından bile haberi yok. Söylemedim yoksa cümle alem bilirdi 🙈😂

B Beyrun evet sende demiştin erkek diye. Annemin rüyasında doğru çıktı. Bende hislerim kuvvetlidir o yüzden ilk kız denildiğinde hayal kırıklığına uğramıştı.

Sizlerden fikir ala bilirim sürpriz için. Ama inanamıyorum daha 🙈🙈🙈

Ben valla cok sevindim, icimden ne zaman seni okusam kesin doncek bu arkadasinki, erkek olcak diyodum 😂
Tabi saglikli sihhatli olsun gerisi hic hic onemli degil hepimiiizz oyle dusunuyoruz da iste nefs meselesi ya insan iki meyveden de istiyor 🙃

Valla benim onerim bu sekilde bence kiyafet al mavi renk şok olsun.
Ben bizim cinsiyet testin sonucuyla kesinlestiginde, doktor arayip haber verdikten sonra yani, esimi avm'ye goturdum, bilmiyorum simdi aricam doktoru dedim, magazaya soktum. Sonra biliyorum ben dedim, bi pembe bi mavi yelek aldim elime ona uzattim, o boyle heyecan icinde bekledi, sonra pembeyi geri yerine koydum cok tatli bi an olmustu 🙃

İstersen pasta yaptirt, ailecek kesin kizlar da babasi da icinin mavi oldugunu gorsun ayni anda :)

Tansiyonla ilgili bir problemin mi var. Ben ilk gebeligimde preeklampsi geçirdim de ondan sordum

Tansiyonla ilgili bir problemin mi var. Ben ilk gebeligimde preeklampsi geçirdim de ondan sordum
Arada yükseliyor canım evdeyken iyiyim doktora gidince heyecandan 14-9 falan geldi takip ediyorum şuan. Ailede var çünkü. Geçmiş olsun bu arada ne gibi belirtilerin oldu yavrunu sağlıkla kucağına aldın mı

Kizlar hastane cantasi icin 29.hafta erken mi sizce bugun yegenim vardi yanimda hala lütfen beraber hazrlayalim cantani dedi kiramadim tamm dedim onumuz ramazan yavrumu oruc agziyla is yptramam sonrada ramazanin son haftalari sinavlari var hem hazrlik icin gec olcak tabi bide malum bayram hazrliklari var napcam bilemedim kirmakta istemedim çok hevesli erken mi olur bilemedim onumuz ramazan olmasa sorun degil o oruc bn degil olmaz hem yuruyerek gelip gitmek zorunda iki semt arasi otobus yok malesef oruclu yarım saat yurutemem kiyamam

Kizlar hastane cantasi icin 29.hafta erken mi sizce bugun yegenim vardi yanimda hala lütfen beraber hazrlayalim cantani dedi kiramadim tamm dedim onumuz ramazan yavrumu oruc agziyla is yptramam sonrada ramazanin son haftalari sinavlari var hem hazrlik icin gec olcak tabi bide malum bayram hazrliklari var napcam bilemedim kirmakta istemedim çok hevesli erken mi olur bilemedim onumuz ramazan olmasa sorun degil o oruc bn degil olmaz hem yuruyerek gelip gitmek zorunda iki semt arasi otobus yok malesef oruclu yarım saat yurutemem kiyamam
Canım bayram sonrası kaçıncı haftanda olacaksın ozaman yapsanız tabi çok heveslendiyse hazırlayın koyarsın bi kenara durur orda.ama 29.hafta erken tabikide

Canım bayram sonrası kaçıncı haftanda olacaksın ozaman yapsanız tabi çok heveslendiyse hazırlayın koyarsın bi kenara durur orda.ama 29.hafta erken tabikide
Bayramdan sonraki hafta yani mayisin 22.de 35.haftamda olcam cnm hm bnm hm eşimin yegenleri 36 37.haftada dogunca bendede oyle olur mu mantigi olustu tabiki rabbim bilir vaktinde gelir ins yavrum

Gönlünden geçen oldu desene 😍

Bayramdan sonraki hafta yani mayisin 22.de 35.haftamda olcam cnm hm bnm hm eşimin yegenleri 36 37.haftada dogunca bendede oyle olur mu mantigi olustu tabiki rabbim bilir vaktinde gelir ins yavrum
Hmm anladım kuzum tabi en iyisini sen bilirsin ben ilk bebeğimde 34-35 haftada hazırlamıştım 38+5te de dünyaya gelmişti prensesim 🤗 ama yeğeninide kırmak istemiyosan hazırlayın bi kenarda dursun koca koca valiz hazırlayacak değilsin nasıl olsa 😊

X