- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
Benimde vardı iki kızımda. Benimkinin markası manduca ydi. Çok memnundum. Ortopedik ve yeni doğan içinde kafa tarafı genisliyor du. Şimdi tekrar alacağım inşallah indirimi bekliyorum.
Öğreniyoruz işte hep birlikte cnm....
Gözün aydın maşallah bebisine. Kaç haftalık sin cnm. Benimde bugün randevum var insallah
Alman markası cnm tr de yok, baktim. 3,5 yaşına kadar yazıyor (22 kiloya kadarmış) Hem normal arabada oluyor, hem pusetide var, hemde ilk doğduğunda yatıyor. Sinekligi, yagmurlugu ve çantasında var.
Olabilir insallah oyledir o halde benim ikincide de rahat gececej o zaman deseneYok canım ya bence vücut yapısı ile alakalı bir durum oğlumda da öyle olmuştum ben
Yine de doktoruna sor canim benim ki musade etti haftada bir falan iciyorum ya da annemler vardi iki hafta once hergun ictim nerdeyseAa menengic kahvesi içilebilir mi . Hemen almaya koşuyorum
Hepsi kullanilmiyor canim o zaman iyi arastirman gerekiyor21 hafta 6 gün lük.
Bebebk arabsı puset hala ne alacağıma karar veremedim.
Puseti oto koltuğu olarakta kullanabiliyorum değil mi? benim önceliğim şuan oto koltuğu.
Canlı ders verirsen yatıyor tabi canımÖğretmen arkadaşlar 24 haftalık idari izinde ekders yatıyor mu? Yanlış anlamayın lütfen, bu sıralar durumlar kolay değil..
Şöyle söyleyeyim girmediğin dersin ek dersini almazsın genelde bu böyledir zaten :)Öğretmen arkadaşlar 24 haftalık idari izinde ekders yatıyor mu? Yanlış anlamayın lütfen, bu sıralar durumlar kolay değil..
Aramızda bir gün var21 hafta 6 gün lük.
Bebebk arabsı puset hala ne alacağıma karar veremedim.
Puseti oto koltuğu olarakta kullanabiliyorum değil mi? benim önceliğim şuan oto koltuğu.
Aramızda bir gün var
Evet cnm oto koltuğu olarak kullana biliyorsun. Burda mecburi tutuyorlar.
Cinsiyeti beli mi
Benim doktorum hiç sorun etmedi. Başka doktor belki verir.Ben doktoruma sordum bana adet tarihimi baz aalacaklarini soyledilerr
Yatmıyor sanırım.Öğretmen arkadaşlar 24 haftalık idari izinde ekders yatıyor mu? Yanlış anlamayın lütfen, bu sıralar durumlar kolay değil..
Yani tr yi bilmem ama buradakiler in hepsi oto koltuğu olarak kullanıyor. İlk defa duyuyorum.Hepsi kullanilmiyor canim o zaman iyi arastirman gerekiyor
Benimkide kız cnm. 3. Prensesimizkızİsim düşünmedik henüz. Sizin cinsiyeti ne
Oto koltuğu olarak kaç kg kadar kullanabilirim acaba.
Gidip bira mağaza gezmem lazım.
Ben kahve ve sigara tiryakisi biri olarak hamileligimden beri agzima bir tane surmedim ama menengic kahvesi iciyorum haftada bir kere filan kafeinsiz diye oda zarari yok dedi doktorum o yuzden onuda
Aynen normal kahve sigarayi cagristiryor kokusunu bile hic duymamaya çalışıyorumAa menegic kahvesi kafeinsiz miymis hic bilmiyodum ya bakayim bi
Ben de kahve sigara tiryakisiydim. Kahve tetikliyor da isin asli hic icmemek lazim. Yabi her gun bi tane icsem kesin dayanamam sigara da icerim. Boyle haftada 1 iyi :)
Günaydın kızlar.
Doktora gittim bende 490 gram kızım. Doktor farklı bir ilçeden gelen iyi bir doktor.
200 hastası varmış bugün
markası nedir acaba. Bide kaç kg kadar oluyor biliyor musun. Hemen hemen kaç yaşına denk geliyor.
Güle güle kullanın.
Sigara khve demeyin lutfen khve iciyrum hftada 1 2 fincan ama sigarasz gercekten tadi olmuyoAynen normal kahve sigarayi cagristiryor kokusunu bile hic duymamaya çalışıyorum