2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim ilk bebeğim olacağak inşallah.

Puset alıp daha sonra oto koltuğunada geçebilirim. Zamanla karar vericem. Yaşadığım yer engeli ve virajlı bir bölge. Oto koltuğu önceliğim o yüzden.

200 hasta mi nasil bakıyorlar 1 günde
İlçemizde kadın doğum doktorları tayin isteyip gitmiş. Bu doktor farklı bir ilçeden 2 haftadır burada. İyi bir doktor. Doğurganlık yüksek bir yerde yaşıyorum zaten. Hastane, berbat durumdaydı. Bizim içeri girip çıkmamız bir oluyor zaten.

Teşekkür ederim canım devletten yeni bulabildim randevuyu yeşil alana ekledi doktor 20 haftalıkken 23 haftaya bulabildim ilk gebeliğim heyecan içindeyim

merhaba.
doktor benide yeşil alana ekledi.
ama mhrs den bakınca randevu çıkmıyor. Talep oluşturdum. Yetişmeyecek sanırım

23+4 ken çok geç olur sanırım detaylı için. Doktora gittim ama girip çıkmamız bir oldu hiç birşey soramadım perinatolojiyede randevu yok. Sağlık ocağına sorayım.

Son düzenleme:
Aynen normal kahve sigarayi cagristiryor kokusunu bile hic duymamaya çalışıyorum

• Peki, hamilelikte menengiç kahvesi zararlı mı? Kafein içermediğinden dolayı hamilelikte menengiç kahvesi belirli dozlarda içilebilir. Ancak içerdiği ağır metallerden dolayı sık sık tüketilmemesi önerilir. diye bir şey de okudum sana da yollayayım :)

Ben haftada bir bazen uc dort kez iciyom canimabartili icmedim hic izin de verince doktor ictim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…