2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar hamilelik döneminde çinko kullanımı önemli diyolar fakat multivitamin dısında cinko önerisinde bulunmadı doktorum sizlerden kullanan var mı? Multivitamin içinde c vit ile beraber bulundukları için emilimi azalıyor diye biliyorum ondan ayrı kullanan var mı diye merak ettim. Özellikle senin önerilerine acıgız eczhnm eczhnm 😇

Kızlar hamilelik döneminde çinko kullanımı önemli diyolar fakat multivitamin dısında cinko önerisinde bulunmadı doktorum sizlerden kullanan var mı? Multivitamin içinde c vit ile beraber bulundukları için emilimi azalıyor diye biliyorum ondan ayrı kullanan var mı diye merak ettim. Özellikle senin önerilerine acıgız eczhnm eczhnm 😇
Merhaba ben solgar calcium+magnezyum+çinko vitaminini kullaniyorum. 10 gun kadar oldu kullanmaya başlayalı

Hayir verilmedi doktor iki hafta kontrol edelim demisti bugun randevum vardi olcumlerde akamlari birkac gun yuksek cikmisti 150ler falan testi tekrarlamaya gerek yok bu gebelik sekerinin oldugu gisteriyor dedi. Ilaca gerek yok diyetini biraz daha siki tut dedi bi bakalim iki hafta daha dedi. Aclik sekerim guzel bayagi iyi ama aksamlari nasil oluyor snlamiyorum en ufak seyde cikiyor. Suan 21 haftalik olmak uzereyim. Tam gebelik sekeri tanisini bugun koydu gibi oldu doktor.
Canim yürüyüş cok güzel düşürüyor sekeri . Diyetle birlikte yürüyüşle halledersin

Bana da korkulacak birşey yok dedi. Ama az bir ihtimal de olsa içime kurt düştü İnşallah önemsizdir.
Genelde simetrik olunca sorun oluyormuş tek taraftaysa kayboluyormuş. Bazen doğumdan sonra da kaybolabiliyormus ama yine de bir sıkıntı olmaz dediler bana. Şimdilik yapacak birşeyde yok dua edip bekleyeceğiz artık.

X