Bu tarzda benim kiziminda var teyzesi cok tatlilar insallah saglikla giysinlerBugün şeker yüklemesi yaptırdım. Çıkmışken bu cicileri aldım kızıma bakıp bakıp hayal kuruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tarzda benim kiziminda var teyzesi cok tatlilar insallah saglikla giysinlerBugün şeker yüklemesi yaptırdım. Çıkmışken bu cicileri aldım kızıma bakıp bakıp hayal kuruyorum
Cok tatlı maşallah. Güle güle kullaninBugün şeker yüklemesi yaptırdım. Çıkmışken bu cicileri aldım kızıma bakıp bakıp hayal kuruyorum
Edebildigim kadar ediyorum canım hayırlısı olsun inşallah
Yurtdışındayım yabancı bi mağazadan aldım. Amin canım daha güzelleri sizin olsunRabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım markası ne coook güzeller
Teşekkür ederim sağlıkla giyinirler inşallah o günleri de görürüzBu tarzda benim kiziminda var teyzesi cok tatlilar insallah saglikla giysinler
Calısıcam muhtemelen canım ama bakalım duruma kendimi durdurabilirswm eğer alıstırmamcalisan biriysen bence cok kucagina alistirma canim benden tavsiye kardesimin bebegi asla durmuyor simdi oyle alisti ki kucaga bakana zor olur sonra☺
Amin canımAmin insallah canim
Zaten en basiti seker olayi diyolar
Allah baska dert vermesin
Yine sen bilirsin canim tecrube edindik yigende gozum korkti birazCalısıcam muhtemelen canım ama bakalım duruma kendimi durdurabilirswm eğer alıstırmam
Merhaba ben solgar calcium+magnezyum+çinko vitaminini kullaniyorum. 10 gun kadar oldu kullanmaya başlayalıKızlar hamilelik döneminde çinko kullanımı önemli diyolar fakat multivitamin dısında cinko önerisinde bulunmadı doktorum sizlerden kullanan var mı? Multivitamin içinde c vit ile beraber bulundukları için emilimi azalıyor diye biliyorum ondan ayrı kullanan var mı diye merak ettim. Özellikle senin önerilerine acıgız eczhnm
Canim yürüyüş cok güzel düşürüyor sekeri . Diyetle birlikte yürüyüşle halledersinHayir verilmedi doktor iki hafta kontrol edelim demisti bugun randevum vardi olcumlerde akamlari birkac gun yuksek cikmisti 150ler falan testi tekrarlamaya gerek yok bu gebelik sekerinin oldugu gisteriyor dedi. Ilaca gerek yok diyetini biraz daha siki tut dedi bi bakalim iki hafta daha dedi. Aclik sekerim guzel bayagi iyi ama aksamlari nasil oluyor snlamiyorum en ufak seyde cikiyor. Suan 21 haftalik olmak uzereyim. Tam gebelik sekeri tanisini bugun koydu gibi oldu doktor.
Genelde simetrik olunca sorun oluyormuş tek taraftaysa kayboluyormuş. Bazen doğumdan sonra da kaybolabiliyormus ama yine de bir sıkıntı olmaz dediler bana. Şimdilik yapacak birşeyde yok dua edip bekleyeceğiz artık.Bana da korkulacak birşey yok dedi. Ama az bir ihtimal de olsa içime kurt düştü İnşallah önemsizdir.
Zaten bebeklerde kucakta uyumaya bayılırAynen ben bebeklerin kucagımda uyumasınada bayılırım doğuncada kesin su cocugu bi yatagında rahat uyutmuyorsun kavgası yasayacagız
Aynen onlarda cok seviyorZaten bebeklerde kucakta uyumaya bayılır
kız tüp bebekti bebnimki ondan habrerim vardı anlicanBen kasımda her şeyden habersizdim canım ya Ocağın başında öğrendim Şubattaki indirimlerde de ya bir sıkıntı çıkarsa diye korktum alamadım ama artık yavaş yavaş alayim diyorum
Göğüs kremi hiç kullanmadim ben ama lansinoh için çok iyi şeyler duyuyorum. Bebek bakım ürünleri içinde mustelayı tek geçerim.Tecrübeli anneler, bebek bakım ürünleri hangi marka tavsiye ediyorsunuz, bir de göğüs ucu kremi ?