2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ailede yok ama ben bu dediklerinin hepsini yiyip içiyorum canım ya ekmek de tam buğday ama sinirlamiyorum kendimi uc dört dilim yerim yani kesin bende de çıkacak iştahım da açıldı iyicene :KK43:
Selam canim ben senden de beter sekerli yiyorum o yazan her seyi de yiyorum 14 kilo da aldim ama seker cikmadi :)
Kesin cikicak diye dusunme bence anne tarafinda varsa cikiyo seker gibime geliyor

Selam canim ben senden de beter sekerli yiyorum o yazan her seyi de yiyorum 14 kilo da aldim ama seker cikmadi :)
Kesin cikicak diye dusunme bence anne tarafinda varsa cikiyo seker gibime geliyor
Selam canım :) aslında ailede annem hariç kimsede yok o da çok büyük bir travma atlattı üzüntüden birden şeker çıktı 70 yaşındayken.. onun dışında kimsede yok. Ben de 10 kiloya tamamladım canım 57ydim 67 geliyorum :)

Teşekkür ederim sanırım lansinoh alacağım ben de
Bi hamile bebek hemşiresi dogumdan 2 hafta önce zeytinyagı sürmeye başlamış ucuna çatlamamış hic yara olmamış kremde kullanmış ama galiba lansinoh du diye hatırlıyorum cogu anne ondan memnun küçücük birsey ama baya gidiyor benim arkadaşım oglu 8 aylıktı yengem yeni dogum yaptı onu önerdi hatta yanında vardı verdi adını unutmayalım diye kalmıştı baya ilk aylarda kullanılıyor zaten cok iyi bi krem bebegede zararı yok

Tecrübeli anneler, bebek bakım ürünleri hangi marka tavsiye ediyorsunuz, bir de göğüs ucu kremi ?
Ben 35 haftadan itibaren gögüs ucuma e vitamini sürdüm (evikap) doğumdan sonra avent gögüs kalkanı kullandım hiç yara acıma vs olmadı

Eklentiler

• Screenshot_20210105_110533.jpg
    Screenshot_20210105_110533.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 23
B
Benim hem annemde hem anneannem de var şeker insallah bende çıkmaz ya

Bebek ürünlerinde mustela, göğüs ucu kremi lansinoh. Ama şimdi bir gümüş kapak çıkmış herkes mucize diyor. Almadım çok darda kalırsam o zaman alırım belki hemen
Merhaba.mesajinizi gorunce bilincli bir anne olarak yazmak istedim.belki fikriniz olur.gogus ucu kremi lansinoh iyidir.ister istemez hassaslasicak bastan surmeye baslarsaniz hassasiyet ve aci gelismeden yarari olur.gumus kapak ben almadim.ama alanlar cok memnun.onemli olan darda kalmadan birseylerin onlemini almak.

Selam canım :) aslında ailede annem hariç kimsede yok o da çok büyük bir travma atlattı üzüntüden birden şeker çıktı 70 yaşındayken.. onun dışında kimsede yok. Ben de 10 kiloya tamamladım canım 57ydim 67 geliyorum :)
Benim ailemde kimsede yoktu.hatta gebelik sekeri tahlilini yaptirmayi dusunmuyordum.bil bakalim ne oldu.gebelik sekerim cikti.onlara bagli birsey degil acikcasi

Canim yaslilikta cogu insanda cikiyor
Ama mesela arkadasimin annesinde gebelikte cikmis bir daha da gitmemis, anneannesi de seker hastasiymis ondan arkadasim asiri dikkat etmisti onda cikmadi sukur.
Sende de cikmaz bence
Cikarsa da en basiti o diyolar zaten
Allah baska dert vermesin :)

Benim ailemde kimsede yoktu.hatta gebelik sekeri tahlilini yaptirmayi dusunmuyordum.bil bakalim ne oldu.gebelik sekerim cikti.onlara bagli birsey degil acikcasi
Olabilir canım bendeki talih tam da anlattığın gibi. Çıkarsa da Allah'tan ne yapalımm dikkat edeceğim yediklerime zor olacak ama
Canim yaslilikta cogu insanda cikiyor
Ama mesela arkadasimin annesinde gebelikte cikmis bir daha da gitmemis, anneannesi de seker hastasiymis ondan arkadasim asiri dikkat etmisti onda cikmadi sukur.
Sende de cikmaz bence
Cikarsa da en basiti o diyolar zaten
Allah baska dert vermesin :)
Dogru canım gerçekten öyle başka bir şey olmasın inşallah tedbirli davranırım artık bu hafta şeker yememeye calisicam bakalım iştahım da fena açıldı aksi gibi 🙂

Bende ikisi de yok canım, gümüş kapaklar e bebekte uygun olmadi alayım bir indirimde yakalayıp . Mustelanında komple bakım setini almalıyım. Perşembeden pazara indirimler var bu aralar e bebekte ordan eksikleri tamamlarım netteki sitelerden bile ucuza geliyor. Çok teşekkür ederim hepsini not aldım
Gümüş kapakta da silverette yi öneriyorlar aklında bulunsun canım. Bazen tek tek daha uyguna geliyor setten mutlaka kıyasla canım. Sette saçma sapan bi çanta var diye fiyatı geçiriyorlar.

Merhaba bende geçen cuma detaylıya girdim ve bizde de görüldü parlaklık ama doktor önemli değil sonradan kaybolur dedi. Çok sık karşılaşıyoruz. Bir sorun olmuyor dedi kendi doktoruma henüz gidemedim. Onada soracağım. Ama bu durumla karşılaşan arkadaşlarım doğumdan önce parlakligin kaybolduğunu söyledi. Bende panik olmuştum ama rahatladım biraz bunları duyunca. Umarım sorun olmaz 🤲
Bana da korkulacak birşey yok dedi. Ama az bir ihtimal de olsa içime kurt düştü İnşallah önemsizdir.

Aynen😂 ben bebeklerin kucagımda uyumasınada bayılırım doğuncada kesin su cocugu bi yatagında rahat uyutmuyorsun kavgası yasayacagız :KK49:
😅 calisan biriysen bence cok kucagina alistirma canim benden tavsiye kardesimin bebegi asla durmuyor simdi oyle alisti ki kucaga bakana zor olur sonra☺

X