- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
Kesinlikle öyle.. artik toyluk da geçti. Kendime güvenim de geldi.. Don't panicRahat anne=rahat bebek. Free olmak her zaman en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle öyle.. artik toyluk da geçti. Kendime güvenim de geldi.. Don't panicRahat anne=rahat bebek. Free olmak her zaman en iyisi
Ben oğlumda da çok rahattım ama eşim çok stresli çok panikti. Bakalım inş bu sfer o da rahat olur da herşey çok daha keyifli geçer.Kesinlikle öyle.. artik toyluk da geçti. Kendime güvenim de geldi.. Don't panic
İnşallah canim :)Ben oğlumda da çok rahattım ama eşim çok stresli çok panikti. Bakalım inş bu sfer o da rahat olur da herşey çok daha keyifli geçer.
Ay çok sabırsızlanıyorum temmuz gelsin de doğurup ısıralım o minnoş ayaklarıYeni dogan bebeklerin ayakları soguk olduğun dan bi corap illaki giydirmek gerek patikli pijama yada patiksizde olsa yigenim icin hemşire demisti
Kırmızı olan modeli kardeşim kullandı iki çocuk büyüttü çok memnun banada al diyor 8 9 aya kadar güvenli sonra kontrollü uyanınca atmasin kendini diyeYa da bunlardan mı düşünsem yoksa kendi kendine sallanan besiklerden mi? .. evi gereksiz eşyalar ile doldurmak istemiyorum. Yan yana sallanmak mi iyi öne arkaya doğru mu?
Resimler açılmıyor önerilerinizi uygulicam insallah gerekte kalmaz ama kulağıma küpe olsun :)İkinci bir doktora daha git. Üzülme sakın. Böyle diyip sapa sağlam bebisler oluyor. Yani yanılta biliyor böyle testler, detaylı ultrason.
Emmek neden istiyor biliyormusun cnm? Çünkü çok emerse bebislerin karnı ağrıyor ve tekrar memeyi verince susuyorlar. Onun ayarrinida tutturmak kolay değil. Pusetin içine yatırıp sağ sola sallayınca susuyor kolik bebekler.
Bende gece yarılarına kadar susturamamistim ve ebe önermişti ve gerçekten işe yaratmıştı.
Eki Görüntüle 2792471
Yada buda çok işe yaratmıştı bendeEki Görüntüle 2792474
Ooo 9 yil gercekten cok uzun amaBenim kolik de neredeyse 6 sürdü yalniz kalmak çok zor gerçekten.hele lohusalıkta.. destek istiyor insan. Ama olumlu bi tarafı da var. Karisanin edenin yok. O konuda iyi bi bakıma.
Bizim o ilk zamanlar çile gibiydi resmen. Eşim o kadar çok etkilenmişki bu ilk dönemlerden. Senelerce 2. Yi düşünmedi.. bi türlü ikna edemedim.. 9 yılın sonunda kıyamadı çocuğa. Kardeş diye tutturunca. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bebek kokusunu çok özledim
Bebeğin solda cinsiyeti ne acaba ben hala öğrenemedim cinsiyeti ama hani diyolar sağdaysa erkek soldaysa kız diye doğru mu acabaBenimki hep öyle canım tekme attıgı yer sabit diyebilirim sol altta 2 haftadır falan hep tekmeleri ayagı asagıda ama hani cok mu asagıda diyorum ne bilim daha önce bu haftalara gelen gebeliğim yok cünkü
Günaydın ikinciyi oldum cuma günü çok rahatım ilkinde ertesi gün ağrı olmaya başladı bu sefer ağrımadı 5 e tamamlicaz temmuzda üçüncüsü ömür boyu olmazmışım ozaman dr olmanızı istiyorsa olunGünaydın kızlar hepinize iyi haftalar
haftaya tetanoz aşısı için çağırdı sağlık ocağı sizler oldunuz mu ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Benim sagda ama benim kizim olacakk tezi curuttumm birde hatirlarmisiniz dakikada kalp.atisi olayi vardi 140 altiysa erkek ustuyse kizdi sanirim benimki 120 idi bak o tezide cururttummBebeğin solda cinsiyeti ne acaba ben hala öğrenemedim cinsiyeti ama hani diyolar sağdaysa erkek soldaysa kız diye doğru mu acaba
Yok yaa masalllah uykumu guzel uyuyorumBenim gibi uyuyamayan var mı aranaızda? Günlük 4 5 saat ancak uyuyabiliyorum
Ben ilk solda hissettim canim kizim olacakBebeğin solda cinsiyeti ne acaba ben hala öğrenemedim cinsiyeti ama hani diyolar sağdaysa erkek soldaysa kız diye doğru mu acaba
Bebegim sagda canım basta suanda kafssı falan gene sagda tekmeleri solda erkek bebegimdeBebeğin solda cinsiyeti ne acaba ben hala öğrenemedim cinsiyeti ama hani diyolar sağdaysa erkek soldaysa kız diye doğru mu acaba