2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Aynen sağlık önemli. Kıvrılmış yatiyordu iki elide kafasindaydi. Beni rahat bırakın dercesine. Napalim artık beklicem. Aç birakayimda aklı başına gelsin
Kurban olurum ben onları yaradana ultrasona girmeyi sevmiyor demek ki yazık annesi aç bırakma yavrunu gösterir daha zamanla daha erken ama bizim gibi ilk bebekse ve hevesiniz çoksa ortak renklerde alışveriş yapmaya başlarsınız yavaş yavaş

Yarenimm7914 arkadaşım sen de diş çok çektin biliyorsun diye sorarım dedim 20 lik cekiyolar mi gebelikte 21+3 günlüğüm
Çekiyolarmış canım kadın doktorundan onay kağıdı alıyorsun ona göre çektiriyorsun benim daha önce diş röntgenim olmadığı için röntgende çekmek istediler ben onay vermediğim için çektirmedim çünki sadece 1 diş değilde boşuna hiç bulaşmayayım dedim dediğim gibi önce diş hekimine gidiyorsun sana bi kağıt veriyorlar o kağıdı kadın doktpruna götürüp onaylatıyorsun daha sonra dişini çekiyolar çoooookkk geçmiş olsun

Bence bu ilk günler ile alakalı gaz sancısı olunca mecbur ya sallayip rahatlatma isteği oluyor yada kucuga alışıyor. Ağlayan çocukta şaşırıyor insan ne yapacağını mecbur ilk akla gelen sallamak
Ben hic sallamadim ama emerek uyuyordu baska sekildr daldigi hic olmadi

Olur mu ya hepimiz insanız hepimizde vicdan duygusu var Kardeşlik duygusu var tabikide elimizden gelen duaydı onuda yaptık Allah razı olsun artık bebişle mutlu olma zamanı inşallah
İnşallah hep beraber yavrularımız i sagsalim kucağımıza alalım inşallah

Kızlar benim yüzümde isilik gibi şeyler çıktı. Tüm yüzüm kabardi gibi. Kaşınıyor alerji gibi arada.. canım çok sıkılıyor. İşe giderken herzamanki sürdüğüm kremleri sürüyorum. Güneş kremi, üzerine azcik bb krem ve parlamasın diye de pudra.. hamilelikte yüzde bozulmalar olduğunu biliyordum ama bende olmamıştı şimdiye kadar haftada bir kez oluyor böyle. Kantaron yağı sürüyorum masaj yapıyorum. 3-4 gün sürüyor. Sonra geçiyor.anlamadim gitti

Masallah ya insallah bu bebişim de öyle olur o kolik sesleriyle uyurduk biz de. Sonra bir ninni buldum ikinci kizim da onun la uyuyordu hala aciyoruz 5 yildir ayni ninni bu sefer ona hic bulasmayi düşünmüyorum

Canım ben ilk gebeliğimde aşıya giderken makyaj yapmıştım makyajdan kastım bi kalem bi rımel bide pudra işte oradaki hemşirede hemen uyardı beni hamilelikte cilt hormonlardan etkileniyor bide makyaj yaparsan çok çabuk lekelenmeler yada sıkıntılar olur yapma cildin hava alsın dedi.bi dönemden sonra ciltte sivilcedir lekelenmedir kabarma gibi şeyler görülebiliyormuş belkide senin kullandığın krem ve pudranında etkisi olmuş olabilir malum önceden iyi gelen şeyler hamilelikte kötü etkileyebiliyor.bi doktorunla görüş belki krem falan verir.

Hiç farketmiyor cnm. O heyecan her zmn var. Yani benim 3. Bebis ama yine aynı heyecan var. Değişen birsey yok.

Hiccc mi hiç sevmiyor ultrason. Neler yedim sabah hiç tik yok. Cezalandieacagim

Sosyetikler var eskisinden daha taş biz neden olmayalım aaa çağla şikel, şeyma subaşı ...
Ben tam diyetimin ortasında hamile kaldım verecek bir 25 kilom daha vardı yazın bikiniler elbiseler giyecektim o yüzden doğumdan sonra inşallah

Aaa bende de oluyordu magnezyum mu iyi geldi ne oyle kalmiyor daha

Hiç farketmiyor cnm. O heyecan her zmn var. Yani benim 3. Bebis ama yine aynı heyecan var. Değişen birsey yok.

Hiccc mi hiç sevmiyor ultrason. Neler yedim sabah hiç tik yok. Cezalandieacagim
Rabbim diğerlerine sağlıklı ömürler versin bu bebeğinizi de sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim daha ilk ve 5 sene sonra tüp bebekle sahip olunca görmemişin oğlu olmuş durumundayım şuanda ultrason ses dalgaları yaydığı için bebekler çok hoşlanmazmış diye okumuştum bir yerde belki de ondan göstermiyordur doktorum bana ilk oğlan dediğinde ben aç karnına gitmiştim muayeneye bulantılarım çok fazla olduğu için her muayeneye aç karnına gidiyordum her defasında da gösteriyordu ama utanıp yüzünü kapatıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…