- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
Kurban olurum ben onları yaradana ultrasona girmeyi sevmiyor demek ki yazık annesi aç bırakma yavrunuAynen sağlık önemli. Kıvrılmış yatiyordu iki elide kafasindaydi. Beni rahat bırakın dercesine. Napalim artık beklicem. Aç birakayimda aklı başına gelsin
Çekiyolarmış canım kadın doktorundan onay kağıdı alıyorsun ona göre çektiriyorsun benim daha önce diş röntgenim olmadığı için röntgende çekmek istediler ben onay vermediğim için çektirmedim çünki sadece 1 diş değilde boşuna hiç bulaşmayayım dedim dediğim gibi önce diş hekimine gidiyorsun sana bi kağıt veriyorlar o kağıdı kadın doktpruna götürüp onaylatıyorsun daha sonra dişini çekiyolar çoooookkk geçmiş olsunYarenimm7914 arkadaşım sen de diş çok çektin biliyorsun diye sorarım dedim 20 lik cekiyolar mi gebelikte 21+3 günlüğüm
Ben hic sallamadim ama emerek uyuyordu baska sekildr daldigi hic olmadiBence bu ilk günler ile alakalı gaz sancısı olunca mecbur ya sallayip rahatlatma isteği oluyor yada kucuga alışıyor. Ağlayan çocukta şaşırıyor insan ne yapacağını mecbur ilk akla gelen sallamak
İnşallahOlur mu ya hepimiz insanız hepimizde vicdan duygusu varKardeşlik duygusu var tabikide elimizden gelen duaydı onuda yaptık Allah razı olsun artık bebişle mutlu olma zamanı inşallah
Benimde oğlum olsaydı bende Demir koyacaktımBen de erkek olsaydı Demir koyacaktım
Masallah ya insallah bu bebişim de öyle olurBenim kızım da yeğenim de hiç ayağımda sallamadan uyudular. Kızım memede uyurdu, keşke beni emzik niyetine kullanmasaydi.. yeğenime de ben baktim bı süre. Ağzına emziği verirdim, gözüne mendil kapatirdim. Telefonda bi uygulama vardı. Kolik bebekler için tren, saç kurutma, su sesi falan diye. Onların içinden tren sesini açınca rahatlayıp uyurdu sıpayani deneye deneye öğrenmiş olduk. Bi de bu yöntemi deneyin derim
Canım ben ilk gebeliğimde aşıya giderken makyaj yapmıştım makyajdan kastım bi kalem bi rımel bide pudra işte oradaki hemşirede hemen uyardı beni hamilelikte cilt hormonlardan etkileniyor bide makyaj yaparsan çok çabuk lekelenmeler yada sıkıntılar olur yapma cildin hava alsın dedi.bi dönemden sonra ciltte sivilcedir lekelenmedir kabarma gibi şeyler görülebiliyormuş belkide senin kullandığın krem ve pudranında etkisi olmuş olabilir malum önceden iyi gelen şeyler hamilelikte kötü etkileyebiliyor.bi doktorunla görüş belki krem falan verir.Kızlar benim yüzümde isilik gibi şeyler çıktı. Tüm yüzüm kabardi gibi. Kaşınıyor alerji gibi arada.. canım çok sıkılıyor. İşe giderken herzamanki sürdüğüm kremleri sürüyorum. Güneş kremi, üzerine azcik bb krem ve parlamasın diye de pudra.. hamilelikte yüzde bozulmalar olduğunu biliyordum ama bende olmamıştı şimdiye kadarhaftada bir kez oluyor böyle. Kantaron yağı sürüyorum masaj yapıyorum. 3-4 gün sürüyor. Sonra geçiyor.anlamadim gitti
Ay nasil takmislar memitolari kiz ana oluyoz hersey eskisi gibi olamaz uzulme sen evlenmeden once tas gibiydikKüçülünce de sarkarlar bir de
Hiç farketmiyor cnm. O heyecan her zmn var. Yani benim 3. Bebis ama yine aynı heyecan var. Değişen birsey yok.Kurban olurum ben onları yaradana ultrasona girmeyi sevmiyor demek ki yazık annesi aç bırakma yavrunugösterir daha zamanla daha erken ama bizim gibi ilk bebekse ve hevesiniz çoksa ortak renklerde alışveriş yapmaya başlarsınız yavaş yavaş
Sezon sonu aldığım etiketi üzerinde 34 beden cicilerim var ne yapayım aklım kalır giyemezsemAy nasil takmislar memitolari kiz ana oluyoz hersey eskisi gibi olamaz uzulme sen evlenmeden once tas gibiydik
Sosyetikler var eskisinden daha taş biz neden olmayalım aaa çağla şikel, şeyma subaşı ...Ay nasil takmislar memitolari kiz ana oluyoz hersey eskisi gibi olamaz uzulme sen evlenmeden once tas gibiydik
Ben de prensesime Arya ismini koyacağımBenimde oğlum olsaydı bende Demir koyacaktımama nasibimizde kız varmış o yüzden Deniz koyucam ❤
Çok güzel bi isimmiş canımBen de prensesime Arya ismini koyacağım
Ben tam diyetimin ortasında hamile kaldım verecek bir 25 kilom daha vardıSosyetikler var eskisinden daha taş biz neden olmayalım aaa çağla şikel, şeyma subaşı ...
Oh ne güzel olmuş Allah acımış boşver sen ye yiyebildiğin kadar bu bahane kolay kolay gelmezBen tam diyetimin ortasında hamile kaldım verecek bir 25 kilom daha vardıyazın bikiniler elbiseler giyecektim o yüzden doğumdan sonra inşallah
Aaa bende de oluyordu magnezyum mu iyi geldi ne oyle kalmiyor dahaKızlar selamlar
Uyarı olarak birşey yazayım istedim çünkü burada okudum bu şekilde olanlar vardı geçen sayfalarda bende de olunca normal herhalde dedim ama değilmiş bu sebeple doktorlarına bilgi versinler diye yazıyorum.
Karında sertleşme top gibi olma vs durumu rahmin kasılmaymış ve doktorum bu haftada olmaması gerekiyor dedi.
Ben bugün kontrole gittiğimde ultrason ile bakarken oldu tesadüfen ve doktor hemen ilaç yazdı. 3 gün sonra tekrar gel olmadı başka ilaçlar vereceğim serum bağlayıp dedi.
Bu sebeple böyle bir durumunuz varsa mutlaka gidince doktorunuza bilgi verin lütfen.
Giyersin uzulme dogsun bebisler seneye net giyersin uzulme cicimSezon sonu aldığım etiketi üzerinde 34 beden cicilerim var ne yapayım aklım kalır giyemezsem
Ayyy onlarin meslegi gulum ama biz normal meslekleri olan kisileriz ama emin ol toplariz kendimiziSosyetikler var eskisinden daha taş biz neden olmayalım aaa çağla şikel, şeyma subaşı ...
Rabbim diğerlerine sağlıklı ömürler versin bu bebeğinizi de sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim daha ilk ve 5 sene sonra tüp bebekle sahip olunca görmemişin oğlu olmuş durumundayım şuandaHiç farketmiyor cnm. O heyecan her zmn var. Yani benim 3. Bebis ama yine aynı heyecan var. Değişen birsey yok.
Hiccc mi hiç sevmiyor ultrason. Neler yedim sabah hiç tik yok. Cezalandieacagim