Canım içine yatak alıyorsun direkt o yumuşak zemine yatırmıyosun ki, yatagına yumusaklık derecesini de kendim seçeceğim için bu Bi problem değil benceAy deme öyle benim bir ayım var ve geçici konaklama ayarlayacağım atandığım şehirde yoksa mahv
altı yumuşak olduğu için bel ve sırt için önermiyorlar
Bak sen sıpaya ya Atla gel Türkiye'de görürler kesinKizlllaaar geldim ve sonuç yine birsey göremedi doktorum resme bakın anlarsınız ne demek istediğimi.
304 gr olmuşuz. Gitmeden şu içtim. Çikolata yedim yürüdüm. Yok yine göstertmediiiiii. İki elinizde kafasına koymuş bırakın beni rahat diyor sanki. İnatçıii yaaaEki Görüntüle 2790053
Canım içine yatak alıyorsun ya istediğin sertlik yumusaklıkta o yuzden Bi problem olarak görmedim ben onuSonuç yok cnm. İnatçı yok göstertmiyor. Doğumda ögrenirim insallah
Sert olmadı için. Biraz esnek ya. Doktorada sormuştum. Tavsiye etmemisti
Doktorlar öyle söylüyor canım ben bilemiyorumCanım içine yatak alıyorsun direkt o yumuşak zemine yatırmıyosun ki, yatagına yumusaklık derecesini de kendim seçeceğim için bu Bi problem değil bence
Anladım canım direkt içine koyanlar vardır o zaman ki böyle bişi diyorlar. Ben hayatta yataksız yatıramamDoktorlar öyle söylüyor canım ben bilemiyorum
Erkenden gereksiz alışveriş yapmamak için bir fırsat bence sağlıklı olsun da sürpriz olur tatlı bir bekleyişKizlllaaar geldim ve sonuç yine birsey göremedi doktorum resme bakın anlarsınız ne demek istediğimi.
304 gr olmuşuz. Gitmeden şu içtim. Çikolata yedim yürüdüm. Yok yine göstertmediiiiii. İki elinizde kafasına koymuş bırakın beni rahat diyor sanki. İnatçıii yaaaEki Görüntüle 2790053
Ben de ayni durumdayim sütyenlerden taşıyor gördükçe moralim bozuluyor. Emzirince daha da şişiyor dediler bana iyice moralim bozuldu ama sonra geri küçülüyormuş. Bu göğüsler yaklaşık 1 yıl daha bizimleOkullar açılıyor benim hiçbir gömleğim olmuyor göğüslerimden dolayı doğumdan sonra küçülecekler değil mi ilk başta hoşuma gitmişti büyümeleri ama artık kendimi teyze gibi hissetmeye başladım
Yaaa çok sinir oldun. Şimdi yine bekle. Herkes bekliyor, sankii ben bilmiyorum da onlara söylemiyorum gibi geliyorArtık doğuma öğrenirsin1 ay sonra mi bir daha kontrol onun dışında her şey iyi demi :)
Walla düşünmüyorum değil cnm ya. Bu ne böyle herkes öğrendi. Şaka gibi. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş. Ama yinede insan heyecanla bekliyor.Bak sen sıpaya ya Atla gel Türkiye'de görürler kesinolsun başka bir şey olmasın canım bak maşallah iyiymiş
Burdada aynı ama hiç öneriyorlar Burda. Tr de çok görüyorum kullananları.Canım içine yatak alıyorsun ya istediğin sertlik yumusaklıkta o yuzden Bi problem olarak görmedim ben onu
Pozitif düşünelim degilmi... Ama ne demişler sona kalan dona kalırErkenden gereksiz alışveriş yapmamak için bir fırsat bence sağlıklı olsun da sürpriz olur tatlı bir bekleyiş
Küçülünce de sarkarlar bir deBen de ayni durumdayim sütyenlerden taşıyor gördükçe moralim bozuluyor. Emzirince daha da şişiyor dediler bana iyice moralim bozuldu ama sonra geri küçülüyormuş. Bu göğüsler yaklaşık 1 yıl daha bizimle
Baya da kıvrılmış inatçı sıpa. Artık bidahakine gösterir inşallah canım sağlığı yerinde olsun yeter ki. Göstermek istemiyorsa yapacak bişey yok saygı duymak lazımKizlllaaar geldim ve sonuç yine birsey göremedi doktorum resme bakın anlarsınız ne demek istediğimi.
Ben de düşünürdüm valla eğer planınız varsa biraz öne çekin yani bir düşününWalla düşünmüyorum değil cnm ya. Bu ne böyle herkes öğrendi. Şaka gibi. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş. Ama yinede insan heyecanla bekliyor.
Aa ilginç, okul açıkken uzaktan nasıl olur ki?Uzaktan anlatmaya devam edersin dedi benim müdürüm. Yerime kimse ayarlanmayacak sanırım ama yine de bilgi vermek lazım
Hiç bir fikrim yok canım baya oldu konuşalı yine konuşmak lazımAa ilginç, okul açıkken uzaktan nasıl olur ki?
Aynen canım herseyi detayla anlatıyor cok iyi . Ben ona buldukça gidicem digerinden hic memnun degilim yaBende Ayşe dr dan çok memnunum ama randevu bulamıyorum gerçekten çok iyi bir dr senin adında çok
Ben demiyorum canim. Ühhü ühhü yaaa inşallah değiştirmezler,Ay deme öyle benim bir ayım var ve geçici konaklama ayarlayacağım atandığım şehirde yoksa mahvolurum
Beni parmağında oynattiiiiyor. Hayırlısı artık napalim, elinden birsey gelmiyorBaya da kıvrılmış inatçı sıpa. Artık bidahakine gösterir inşallah canım sağlığı yerinde olsun yeter ki. Göstermek istemiyorsa yapacak bişey yok saygı duymak lazım
Karar veremiyoruz yazın gelmesi daha çok isterdim. Bir hakkımız var. Ve iki senedir gelmiyoruzBen de düşünürdüm valla eğer planınız varsa biraz öne çekin yani bir düşününtabiki merak etmez olur mu insan Cook haklısın canım
Ya ben çok memnunum keşke böyle olsa hepBen de ayni durumdayim sütyenlerden taşıyor gördükçe moralim bozuluyor. Emzirince daha da şişiyor dediler bana iyice moralim bozuldu ama sonra geri küçülüyormuş. Bu göğüsler yaklaşık 1 yıl daha bizimle
Resim açılmıyor hangi model acaba.sallamadan uyuyan bebek varmi yaBenim yatak 3. Bebise Nasip olacak inşallah cnm. Sakın saklama perişan olursun. İkisinde hiç salamadim. Çok rahatım şimdi bile. Yataklarına atardım kendi kendilerine uyurlardi. Şimdi bile aynı. Yataklarından çıkmazlar. Önü acilandan aldım. Onları çıkartinca kendi giriyor kendi çıkıyor. 4 yaşında hala kulaniyoruzEki Görüntüle 2789918