2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ay deme öyle benim bir ayım var ve geçici konaklama ayarlayacağım atandığım şehirde yoksa mahv

altı yumuşak olduğu için bel ve sırt için önermiyorlar
Canım içine yatak alıyorsun direkt o yumuşak zemine yatırmıyosun ki, yatagına yumusaklık derecesini de kendim seçeceğim için bu Bi problem değil bence

Bak sen sıpaya ya Atla gel Türkiye'de görürler kesin olsun başka bir şey olmasın canım bak maşallah iyiymiş

Okullar açılıyor benim hiçbir gömleğim olmuyor göğüslerimden dolayı doğumdan sonra küçülecekler değil mi ilk başta hoşuma gitmişti büyümeleri ama artık kendimi teyze gibi hissetmeye başladım

Sonuç yok cnm. İnatçı yok göstertmiyor. Doğumda ögrenirim insallah

Sert olmadı için. Biraz esnek ya. Doktorada sormuştum. Tavsiye etmemisti
Canım içine yatak alıyorsun ya istediğin sertlik yumusaklıkta o yuzden Bi problem olarak görmedim ben onu

Erkenden gereksiz alışveriş yapmamak için bir fırsat bence sağlıklı olsun da sürpriz olur tatlı bir bekleyiş

Ben de ayni durumdayim sütyenlerden taşıyor gördükçe moralim bozuluyor. Emzirince daha da şişiyor dediler bana iyice moralim bozuldu ama sonra geri küçülüyormuş. Bu göğüsler yaklaşık 1 yıl daha bizimle

Artık doğuma öğrenirsin 1 ay sonra mi bir daha kontrol onun dışında her şey iyi demi :)
Yaaa çok sinir oldun. Şimdi yine bekle. Herkes bekliyor, sankii ben bilmiyorum da onlara söylemiyorum gibi geliyor
Cok şükür iyi 304 gr olmuşuz. Kulaklarını kapatmış beni rahat bırakın dercesine
Bak sen sıpaya ya Atla gel Türkiye'de görürler kesin olsun başka bir şey olmasın canım bak maşallah iyiymiş
Walla düşünmüyorum değil cnm ya. Bu ne böyle herkes öğrendi. Şaka gibi. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş. Ama yinede insan heyecanla bekliyor.

Canım içine yatak alıyorsun ya istediğin sertlik yumusaklıkta o yuzden Bi problem olarak görmedim ben onu
Burdada aynı ama hiç öneriyorlar Burda. Tr de çok görüyorum kullananları.
Sabit olmasını ve ahşap olmasını önem veriyorlar.
Erkenden gereksiz alışveriş yapmamak için bir fırsat bence sağlıklı olsun da sürpriz olur tatlı bir bekleyiş
Pozitif düşünelim degilmi... Ama ne demişler sona kalan dona kalır

Baya da kıvrılmış inatçı sıpa. Artık bidahakine gösterir inşallah canım sağlığı yerinde olsun yeter ki. Göstermek istemiyorsa yapacak bişey yok saygı duymak lazım

Walla düşünmüyorum değil cnm ya. Bu ne böyle herkes öğrendi. Şaka gibi. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş. Ama yinede insan heyecanla bekliyor.
Ben de düşünürdüm valla eğer planınız varsa biraz öne çekin yani bir düşünün tabiki merak etmez olur mu insan Cook haklısın canım

Arkadaşımın çalışmasına katılmak isterseniz bilgiler mevcut

Eklentiler

• 006b1840-1f3a-4492-b596-12b64b8bd3aa.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 30
Baya da kıvrılmış inatçı sıpa. Artık bidahakine gösterir inşallah canım sağlığı yerinde olsun yeter ki. Göstermek istemiyorsa yapacak bişey yok saygı duymak lazım
Beni parmağında oynattiiiiyor. Hayırlısı artık napalim, elinden birsey gelmiyor
Ben de düşünürdüm valla eğer planınız varsa biraz öne çekin yani bir düşünün tabiki merak etmez olur mu insan Cook haklısın canım
Karar veremiyoruz yazın gelmesi daha çok isterdim. Bir hakkımız var. Ve iki senedir gelmiyoruz

Ya ben çok memnunum keşke böyle olsa hep hatta emzirmeyi ömür boyu surdurebilirim sırf bu yüzden Allahim bizim gibi olmayanlara versin 70-75 ten 80 e çıktı. Az daha çıksın hatta hep böyle kalsin nooolur diye dua ediyorum.

Resim açılmıyor hangi model acaba.sallamadan uyuyan bebek varmi ya bana denk gelmedi. Ben beşik almıştım ama ayakta uyutmak kolayima geliyordu hep ayakta salladım kizimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…