2021 Ocak-Şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar buraya

Kızlar bunlar dünkü testlerim dün 9. Günümdü. 5. Gün embriyo çift transfer. Erken gebelik testi baya kırmızıyken diğeri çok silik çıkmış acaba beta düşük mü çıkar benim önceki transferde kimyasal oldu betam yükselmedi endişem ona

Eklentiler

• IMG_20210125_124811.jpg
    145,7 KB · Görüntüleme: 58
Test günün ne zaman canım? İnşallah değerin kat kat artsın

Canım yarın kaset testini sabahki idrarla tekrarla daha belirgin çıkar

Erken gebelik testin baya net çıkmış endişelenme kimyasal olursa çok çok silik çıkardı önemli olan kanda 2 kat artması. Rabbim yüzünü güldürsün ❤
Aynen onun net olmasına çok sevindim inşallah dediğin gibidir Allah herkesin yüzünü güldürsün

Merhabalar hanımlar çok şükür benimde dondurulmuş embriyo transferim bugün belli oldu pazartesi olucam allahın izniyle ovitrella, jel, progestan iğne, estrofem, oksapar, coraspin, bant, vitamin ilaçlarım transfer günü jeli uygulayacakmıyım acaba

Bugünkü kontrolde kalınlık 7.5mm çıktı bantla estrofeme devam edeceğim için pazartesiye kadar 9 u bulur tahminim (gec kalınlaşma oldu transferim 22.günde gerçekleşecek)

Hayırlı olsun İnşallah embriyonuz sım sıkı tutunur. Kan pıhtılaşma sorunu mu var? Bu arada jel hiç kullanmadım fikrim yok

Keseyi gördüm.ben ama kanamam var doktor sorun olmadığını söyledi.ikaclarimi aynen kullanıyorum.haftaya kontrolüm var bakalım hakkımızda hayırlısı canım.
MaşaAllah keseyi görmüşsün canım. İnşallah sağlıkla ilerlesin. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. çok sevindim. İnşallah doktorun söylediği gibi sorun olmadan atlatırsın❤

MaşaAllah keseyi görmüşsün canım. İnşallah sağlıkla ilerlesin. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. çok sevindim. İnşallah doktorun söylediği gibi sorun olmadan atlatırsın❤
Allah razı olsun canım cumlemizle inşallah,Rabbim.butun evlat hasreti çekenlerin kucağını doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…