Testim Cuma günü
Hayırlısı olsun sımsıkı tutunurlar umarım25 ocakta 2 embriyo transfer edildi bugün transferin 1.gunu
Beninde suan pozitif ama son degerim iki kat artmadı bugun tekrar test vericem dua edin artmış olsun bugun netleşecek hersey biraz daha
Ben diger forumlarda cok okumustum kan sonucu negatif cikip sonra yukselen bile var umut kesilmez 1 emriyomu transfer edilmisti 3. Gün emriyosu felansa cıkmaz zatenTransferden tam 7 gün geçti. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama zaten büyük bir beklenti ile yapmadım. Daha erken diye düşünüyorum. Göğüs hassasiyetim, kaşık ağrım devam bel ağrım da var ama artık adet ağrısı gibi ağrılarım olmaya başladı. Gaz sancısı gibi. Kabız değilim. Kabız olmamak için sabahları aç karnına 3 kuru kayısı yiyip yarım litre su içtim. Benim gibi negatif olup kanda çıkan var mı?
5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Doğal gebeliklerde bile erken gebelik testlerinin yanilttiğını söylüyorlar. Kısmet bu işler ya inşallah hepimiz kavuşuruzBen diger forumlarda cok okumustum kan sonucu negatif cikip sonra yukselen bile var umut kesilmez 1 emriyomu transfer edilmisti 3. Gün emriyosu felansa cıkmaz zaten
Inslalah canim aynen cokta takma kafana benmde 5. Gun 2 emriyom var transferi bekleyem rahim kalinlasmiyor5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Doğal gebeliklerde bile erken gebelik testlerinin yanilttiğını söylüyorlar. Kısmet bu işler ya inşallah hepimiz kavuşuruz
İnşallah kalınlaşır nar suyu diyorlar. Ben o sorunu yaşamadım çok şükür ama çoğu kişi nar suyu ile kalinlastirdiInslalah canim aynen cokta takma kafana benmde 5. Gun 2 emriyom var transferi bekleyem rahim kalinlasmiyor
İnşallah kalınlaşır nar suyu diyorlar. Ben o sorunu yaşamadım çok şükür ama çoğu kişi nar suyu ile kalinlastirdi
Cuma günü yaptıracağım ben de bakalım olumlu olumsuz yazarım zatenAslinda kan testinde cikar cok merak ediylrsan kan verseydin 5. Gun emriyorsi 5. Gun kanda ogrenen vardi cift ya birde
İnşallah kalınlaşır benim 10 du.Benda iciyorumda bu ay rahim 6 da kaldi
benim ilk transferimde 9 du yani 9 un ustune hic cikmadi kalinlasma problemimde yoktu ama su an resmen hep birsey cikiyoe artik bende cok yoruldumİnşallah kalınlaşır benim 10 du.
Yüreğini ferah tut. Geçen gün arkadaşımla konuşurken "Biz daha çok anneyix aslında" dedim. Ne kadar doğru diyorsun dedi. Gerçekten onca yaptıklarımız, verdiğimiz emekler. Maddi kısmına hiç girmiyorum. Ama kucağımıza aldığımız an dünyanın en mutlusu olacağız. İnşallah hepimize nasip olurbenim ilk transferimde 9 du yani 9 un ustune hic cikmadi kalinlasma problemimde yoktu ama su an resmen hep birsey cikiyoe artik bende cok yoruldum
Gercekten oyle alalhim buyuk olur insallahYüreğini ferah tut. Geçen gün arkadaşımla konuşurken "Biz daha çok anneyix aslında" dedim. Ne kadar doğru diyorsun dedi. Gerçekten onca yaptıklarımız, verdiğimiz emekler. Maddi kısmına hiç girmiyorum. Ama kucağımıza aldığımız an dünyanın en mutlusu olacağız. İnşallah hepimize nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?