İğne yeterli olabilirdi belki. Proluton depot vuruldum kanamanın durdurulması için ama proluton iki kere vuruldum ikisindede parça düştü pıhtılı kanama olduAzerbaycandada yaziliyor. Normal degerde olana az doz tablet. Kaninda pihtilasma sorunu olana igne yaziliyor. Tablet yazilanlarda kanama olursa durduruluyor. Ve kanamani onlemek icin disinon adli bir iğne vurulması söyleniyor.
Proluton depot binaz geç durduruyor duyduğum kadarıyla. Amma söğlediğim iyne hemen durduruyor kanamayı.İğne yeterli olabilirdi belki. Proluton depot vuruldum kanamanın durdurulması için ama proluton iki kere vuruldum ikisindede parça düştü pıhtılı kanama oldu
Teşekkürler canım sanada çok geçmiş olsun rabbim seninde gönlüne göre versin kucağımız boş kalmasın ben kürtajdan sonra 2. Adetimde aradım adetin 2. Ya da 3. Günü kontrole çağırdılar 3. Günü gittim doktorum ultrason la baktı rahim durumun iyi transfer için başlayabiliriz dedi sonra ilaçlarımı yazdı adetin 14. Günü tekrar çağırdılar yani bu çarşamba 27 sinde gidicem ozaman da transfer gününü belirliyeceklermiş tahmini 27 sinden 5 gün sonra falan duruma göre transfer yapılırÇok geçmiş olsun canım inşallah bu tedavide sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Benim durumumda sana benze Eylül sonu dondurulmuş 5.gün transferi oldum malesef boş gebelik oluştu 15 Kasım kürtaj oldum şimdi şubat adetim le kalan dondurulmuş embriyom için tedaviye başlıycam. Siz nasıl başladınız ilk adet olunca doktor kontrolüne gittiniz mi yada görüşüp adet ilk günü estrofem e başladınız mı ben şehir dışından gideceğim de ona göre doktorumla görüşmek istiyorum. Acaba kontrol için çağırır mı öncesinden biliyoruz zaten direkt estrofem e başlatır mı.
Teşekkürler canım bilgi için bende adet olunca ararım o zaman ilk kendi görmek ister bence de. İnşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun sen deTeşekkürler canım sanada çok geçmiş olsun rabbim seninde gönlüne göre versin kucağımız boş kalmasın ben kürtajdan sonra 2. Adetimde aradım adetin 2. Ya da 3. Günü kontrole çağırdılar 3. Günü gittim doktorum ultrason la baktı rahim durumun iyi transfer için başlayabiliriz dedi sonra ilaçlarımı yazdı adetin 14. Günü tekrar çağırdılar yani bu çarşamba 27 sinde gidicem ozaman da transfer gününü belirliyeceklermiş tahmini 27 sinden 5 gün sonra falan duruma göre transfer yapılır
Bende sizin gibiyim bugün gittim 1 şubatta kontrole gideceğim.Teşekkürler canım sanada çok geçmiş olsun rabbim seninde gönlüne göre versin kucağımız boş kalmasın ben kürtajdan sonra 2. Adetimde aradım adetin 2. Ya da 3. Günü kontrole çağırdılar 3. Günü gittim doktorum ultrason la baktı rahim durumun iyi transfer için başlayabiliriz dedi sonra ilaçlarımı yazdı adetin 14. Günü tekrar çağırdılar yani bu çarşamba 27 sinde gidicem ozaman da transfer gününü belirliyeceklermiş tahmini 27 sinden 5 gün sonra falan duruma göre transfer yapılır
Hayırlısı olsun ❣Teşekkürler canım sanada çok geçmiş olsun rabbim seninde gönlüne göre versin kucağımız boş kalmasın ben kürtajdan sonra 2. Adetimde aradım adetin 2. Ya da 3. Günü kontrole çağırdılar 3. Günü gittim doktorum ultrason la baktı rahim durumun iyi transfer için başlayabiliriz dedi sonra ilaçlarımı yazdı adetin 14. Günü tekrar çağırdılar yani bu çarşamba 27 sinde gidicem ozaman da transfer gününü belirliyeceklermiş tahmini 27 sinden 5 gün sonra falan duruma göre transfer yapılır
Bnm de 3. Denemem olacak.. ilk ikisi düşükle sonuçlandı. Şimdi 3. Ye başlamadan önce bütün genetik testlerimi, pıhtılaşma ve bağışıklık testlerimi yapmayı düşünüyorum. Bir de doktoruma bağışıklık serumundan yapmak istediğimi söyleyeceğimMerhaba hanimlar, ben ikinci deneme icin ocak 14de transfer olmustum, bugun kan testi sonucu geldi maalesef negatif. Son bir donmus embryomuz kaldi onu da ara vermeden onumuzdeki ay transfer ettirmeyi dusunuyoruz. bu 3. deneme olucak neyi farkli yaptirayim bilmiyorum artik.
hazirda son bir embryo kaldigi icin fresh cycle baslamadan genetik testleri yaptirmayacagim gibi, ama pihtilasma testi yaptirdim annemde bu sorun olmasina ragmen hepsi normal geldi. Bagisiklik testlerinin bi kismini baslamadan yapmisti doktor ne eksik kaldi acaba. Ama intralipid denilen bagisiklik serumunu arastirdim bi suru makale okudum ve tup bebek basarisina hic katkisi bulunamamis zaten Amerikada bu serumun verildigini hic duymadim hep burada okumustum. Akupunkture ve psikolog faydali bulunmus dun psikologa basladim haftaya randevuda doktora da akupunkture sorucam tup bebek merkezlerinin anlasmali oldugu yerler var cunku burada.Bnm de 3. Denemem olacak.. ilk ikisi düşükle sonuçlandı. Şimdi 3. Ye başlamadan önce bütün genetik testlerimi, pıhtılaşma ve bağışıklık testlerimi yapmayı düşünüyorum. Bir de doktoruma bağışıklık serumundan yapmak istediğimi söyleyeceğim
Rahme çizik attırma denedinz mi?hazirda son bir embryo kaldigi icin fresh cycle baslamadan genetik testleri yaptirmayacagim gibi, ama pihtilasma testi yaptirdim annemde bu sorun olmasina ragmen hepsi normal geldi. Bagisiklik testlerinin bi kismini baslamadan yapmisti doktor ne eksik kaldi acaba. Ama intralipid denilen bagisiklik serumunu arastirdim bi suru makale okudum ve tup bebek basarisina hic katkisi bulunamamis zaten Amerikada bu serumun verildigini hic duymadim hep burada okumustum. Akupunkture ve psikolog faydali bulunmus dun psikologa basladim haftaya randevuda doktora da akupunkture sorucam tup bebek merkezlerinin anlasmali oldugu yerler var cunku burada.
iyi hatirlattin valla onu bi sorayim doktora haftaya gorusmemiz var. simdi makalelere goz attim da ozellikle tekrarlayan erken dusuklerde (yani tutunma zorlugu) olanlarda daha cok faydasi gorulmus.Rahme çizik attırma denedinz mi?
Senin hangi merkez hangi doktordu?iyi hatirlattin valla onu bi sorayim doktora haftaya gorusmemiz var. simdi makalelere goz attim da ozellikle tekrarlayan erken dusuklerde (yani tutunma zorlugu) olanlarda daha cok faydasi gorulmus.
Ben Texas'dayim canim bir universite hastanesi.Senin hangi merkez hangi doktordu?
Şimdi hatırladım canım seni. Diğer topiklerde görmüştüm ,aynı topiklerdeydikBen Texas'dayim canim bir universite hastanesi.
karderdas olduk, senin donmus kaldi mi simdi ?Şimdi hatırladım canım seni. Diğer topiklerde görmüştüm ,aynı topiklerdeydik
Bnm baya bı donmusum var o yüzden merkez değiştirmek istemiyorum.. ama aynı tedavilerle denemek tw içime sinmiyorkarderdas olduk, senin donmus kaldi mi simdi ?
ben doktorumdan da memnunum ama bu 3. de tutmazsa degistiricem artik merkezi donmuslarda bitmis olucak en bastan baslicaz artik.
birde assisted hatching diye birsey varmis sanirim su embriyo yapistirma dedikleri onu da bi sorucam sen hic denedin mi?Bnm baya bı donmusum var o yüzden merkez değiştirmek istemiyorum.. ama aynı tedavilerle denemek tw içime sinmiyor
Embriyo traslama mi ilk dediğin? Embriyo yapıştırmayi da duydum araştırdım ama şöyle ki bazı uygulamaların kanıtlanmış bir etkisi olmadığı için her doktor yapmıyorbirde assisted hatching diye birsey varmis sanirim su embriyo yapistirma dedikleri onu da bi sorucam sen hic denedin mi?
evet embriyo yapistirma da, cizik attirmanin da net bilgileri yok iyice aratirdim da simdi bi kac calisma olumlu diyor ama bazi calismalar da bi etki bulamamis. Ama ilgi cekici bi calisma okudum birden fazla basarisiz tup bebek olanlara 3. denemeden once laparoskopi yapilmis ve cogunda lezyonlar, kistler bulunmus ve temizlenmis sonraki ay tup bebekleri genelde tutmus. Ben her yil hsg cektirdim hep laparoskopi hic yaptirmamistim. hatta makaleyi kaydettim doktorumun fikrini merak ediyorum.Embriyo traslama mi ilk dediğin? Embriyo yapıştırmayi da duydum araştırdım ama şöyle ki bazı uygulamaların kanıtlanmış bir etkisi olmadığı için her doktor yapmıyor
Laparoskopi hakkında detaylı bilgim yok açıkçası.. bn de Çarşamba günü doktorumla konusaacam bakalım neye karar verecezevet embriyo yapistirma da, cizik attirmanin da net bilgileri yok iyice aratirdim da simdi bi kac calisma olumlu diyor ama bazi calismalar da bi etki bulamamis. Ama ilgi cekici bi calisma okudum birden fazla basarisiz tup bebek olanlara 3. denemeden once laparoskopi yapilmis ve cogunda lezyonlar, kistler bulunmus ve temizlenmis sonraki ay tup bebekleri genelde tutmus. Ben her yil hsg cektirdim hep laparoskopi hic yaptirmamistim. hatta makaleyi kaydettim doktorumun fikrini merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?