- 21 Mart 2018
- 4.057
- 14.137
- 208
Rabbim korktuğuna uğratmasın hadi güzel haberlerle çık canım ..Bekleme odasındayım heran içeri girebilirimne olur dua edin kızlarrr çok korkuyorummm elim ayağım titriyo aşırı derecede
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim korktuğuna uğratmasın hadi güzel haberlerle çık canım ..Bekleme odasındayım heran içeri girebilirimne olur dua edin kızlarrr çok korkuyorummm elim ayağım titriyo aşırı derecede
![]()
İnşaALLAHhhhhİnşallahh güzel sonuçla çıkıcaksın dualarımız seninle bebeklerin seninle canm hayırlısıyla inşallah
Aminn ecmain! Çok tşk ederim canımRabbim korktuğuna uğratmasın hadi güzel haberlerle çık canım ..
İnşallah duyulur canımDuyulur belki hiç belli olmazay benim de başta yoğun oldu bulantı şimdi ara ara yokluyo iştahsızlık şeklinde. Ama sanki prografı bıraktıktan sonra oldu. Bir çok ilacımın da dozunu azalttı takip eden dr. Çok rahatladım çünkü herkesin kullandığının iki kat ı idi. Oksapar bile
![]()
Haber et bizlerideAminn ecmain! Çok tşk ederim canım![]()
Ayyy çok anlamıyorum ben bunlardan ama boş gebelikten şüphelenşyordunn gördün mü bebişleriiiiiiiiii canmm
Evet gördümmmmAyyy çok anlamıyorum ben bunlardan ama boş gebelikten şüphelenşyordunn gördün mü bebişleriiiiiiiiii canmm
Sağlıkla gelsinler inşallah canım
Aminnn gözün aydınn canm bak ben dedim sana süpriz yapıcaklr diyeee kalan süreçinde sağlıklıca devam etsin inşallahEvet gördümmmmRABBİM bütün isteyenlere nasip etsin bu güzel anları ve duygularııı aminnn
Hiç korkma canımm RABBİM nasip etmişse o bebişte orda olacakSağlıkla gelsinler inşallah canımçok sevindim bak boşa evham yaptın. Ben de birini duymamıştım
yarın gidicem duyulur inşallah
biraz korkuyorum açıkçası çok zaman geçti
![]()
Çokkkk tşk ederim RABBİM dileyen herkese nasip etsin çok bekletmeden, aminnnnHiç korkma canımm RABBİM nasip etmişse o bebişte orda olacaknezaman gideceksin tekrar
Yarın gidicem sonrasında da ne zaman çağırırsa bakalım.Hiç korkma canımm RABBİM nasip etmişse o bebişte orda olacaknezaman gideceksin tekrar
Maşaallah
Ah süper görmüşsün çok sevindim kalp atışında baktımı direk ? Gözün aydın canımKurban olurum bunları vereneee![]()
Tşk ederim canımm kalpleri gördü ama kalpleri duymak için 2 hafta sonraya randevu verdiAh süper görmüşsün çok sevindim kalp atışında baktımı direk ? Gözün aydın canım
Güzel haberler getir bize yarın inşaALLAHYarın gidicem sonrasında da ne zaman çağırırsa bakalım.
Benim 5.gün embriyolarıydı canım şuan 6+4MaşaallahKaç haftalıksın şuan canım ? Bnmde cuma günü kese için randevum var 3. Gün embriyosuydu bnm
Ama göründü dimi kalp sende gördün minicik pıt pıt atıyor .. maşallah bak ikizlerde böyle geç görünme olabiliyormuş gözün aydın canım .Tşk ederim canımm kalpleri gördü ama kalpleri duymak için 2 hafta sonraya randevu verdi![]()