• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OCAK 2025 TRANSFER OLACAKLAR🙏🏻

Kalp atışını kaç haftalıkken duydun canım? Göbekten mi duydun? Ben yarın 6+2 olcak acaba duyar mıyım ?
Olsun bir tanesinin duymuşsun Allahın izniyle stres yapma
Canım 6+4 te duyulmadı, iki hafta sonra çağırdı ben 7+6 da gittim biri duyuldu. İki hafta dediği de salıya denk geliyor umarım diğeri de duyulur. benimki 7+6 dan önce başladı çok eminim ama ispatlayamam 😅 analık şeysi 🙈😅

Pazartesi tekrar gidecekmişim, cok zor gecirmistim zaten haftayi 🫤 inşaALLAH bebişlerimiz bizimledir 🤲🏻🤲🏻 senindemi bu boyuttayken görünmedi? Peki beta hcg ölçtürüyormusun hala?
Canım doktorun vajinalmi baktı karından mı ?

Vajinal bakti canim
Yarin tekrar gitcem yolk ve sac gorunmezse bos gebelik olarak kabul edilirmis 🫤
Allah Allah aslında artışın iyidi sanki öyle hatırlıyorum Rabbim kolaylıkla sağlıkla gönlündekini nasip etsin sana canım .. yarın haber et .

Allah Allah aslında artışın iyidi sanki öyle hatırlıyorum Rabbim kolaylıkla sağlıkla gönlündekini nasip etsin sana canım .. yarın haber et .
Evet hcg artisim icin güzel dendi ama baslarda hep iki kati olurken en son pazartesi (20400) cuma gunude (38100) olmustu artis biraz yavaslamis ama normalmis sonradan yavaslamasi sanirim.. aminnn ecmainn canımmm RABBİM hepimize güzel niyet ve dileklerimizi nasip etsin hepimize aminnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹🌸

Evet hcg artisim icin güzel dendi ama baslarda hep iki kati olurken en son pazartesi (20400) cuma gunude (38100) olmustu artis biraz yavaslamis ama normalmis sonradan yavaslamasi sanirim.. aminnn ecmainn canımmm RABBİM hepimize güzel niyet ve dileklerimizi nasip etsin hepimize aminnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹🌸
Boş gebelik nasıl oluyormuş canım ne zamana kadar devam editormuş inşallah öyle değildir sana süpriz yapıp saklanıyordur

Canım rahat ol lütfen çok güzel geçecek muayene

Boş gebelik nasıl oluyormuş canım ne zamana kadar devam editormuş inşallah öyle değildir sana süpriz yapıp saklanıyordur
Kese oluştu ve güzelde büyümüş dedi doktor 2 kez ultrasona girmiştim ama keselerin içini göremedi, kese boş olunca boş gebelik oluyormuş ama inşaALLAH benimledir bebişlerim 🤲🏻🤲🏻🥹

Canım vajinal muayene etmezse duyulmaz 🥰bakalım hayırlısı olsun düştüm kendi derdime bebeği unuttum çok midem bulanıyor 😫😫😫😫😫😫
Duyulur belki hiç belli olmaz 🥰 ay benim de başta yoğun oldu bulantı şimdi ara ara yokluyo iştahsızlık şeklinde. Ama sanki prografı bıraktıktan sonra oldu. Bir çok ilacımın da dozunu azalttı takip eden dr. Çok rahatladım çünkü herkesin kullandığının iki kat ı idi. Oksapar bile 😕

Back