- 1 Kasım 2013
- 2.897
- 2.318
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hayırlı olsun çok sevindim valla insan bir panik oluyor ama gerçekten çok sevindimAh duydum kızlar diğer miniğimi deay moral bozulmasın diye yazıyorum birini 7+6 birini 8+ 5 te duydum. Normal bir gebelik e göre bi tık geç. İkiz ve tüpte olabilirmiş böyle. 7+6 da birini duyduğumda diğeri için çok da olumlu konuşulmamıştı aslında. Çok şükür
![]()
İnşallahYa hayırlı olsun çok sevindim valla insan bir panik oluyor ama gerçekten çok sevindimBen de yarın duyarım inşallah
![]()
Canımm binlerce MaşaAllah Allah'ım korusun kollasın sizi sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah
Amin ecmainn canımmCanımm binlerce MaşaAllah Allah'ım korusun kollasın sizi sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah,
![]()
Amin inşallah son durumun nasıl bebişler iyidir inşallah kaç haftalık oldunuz Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallahAmin ecmainn canımmdilerim RABBİM hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, çok bekletmeden sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hep beraber aminnnn
![]()
Amin ecmainn canımmCanımm binlerce MaşaAllah Allah'ım korusun kollasın sizi sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaAllah,
![]()
Amin canım RABBiM hepimizede kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin yavrularımızıAmin inşallah son durumun nasıl bebişler iyidir inşallah kaç haftalık oldunuz Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah![]()
Evet dediğin gibi saklanmış benim yaramazlarAminnn gözün aydınn canm bak ben dedim sana süpriz yapıcaklr diyeee kalan süreçinde sağlıklıca devam etsin inşallah
Maşallah canm şimdiden başlamışlar yaramazlıklara :))) bundan sonrakii sürecinde rahatlıkla kolaylıkla devam etsin inşallahhhEvet dediğin gibi saklanmış benim yaramazlar![]()
Amin amin maşallahAmin ecmainn canımmdilerim RABBİM hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, çok bekletmeden sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hep beraber aminnnn
Amin canım RABBiM hepimizede kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin yavrularımızı7+2 olduk canım bugün
![]()
Çok tşk ederim canımAmin amin maşallahsübhanallah dilerim sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsin sağlıcakla gelsinler minnoşlar inşallah
![]()
![]()
Amin ecmain canım dilerim bütün bekleyenler kolaylıkla geçirsin ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin RABBİMMaşallah canm şimdiden başlamışlar yaramazlıklara :))) bundan sonrakii sürecinde rahatlıkla kolaylıkla devam etsin inşallahhh