2021 Ocak-Şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar buraya

Maşallah canım çok sevindim
Birşey soracağım şişli Memorial da raporlu raporsuz tup.bebek.kac lira acaba?
Memnun kaldınız değil.mi?

Valla 60 i buldu bu defa akrabalar yardım etti bize eşim memur ama birikimimiz kalmadı malum 3 tüp bebek acıbadem de ise 30 u buldu şişli memorial rapor kabul ediyor mu bilmiyorum ama raporsuz yaptık ama bence hiç paraya bakmayın önemli olan netice

Bence canımızı yakan konuyu paylaşalım bizim yoldan giden onlarcası var bari doğru doktor ve hastane bulsunlar Rabbim ins sanada gebeliği nasip eder gerçekten güzel bir duygu ins elimize almak da nasip olur çünkü bizim için transfer sonrasi bile zor süreç

Benimde 6aa lı embriyonda kromozom bozukluğu cıktı yanı o transfer yapılsaydı ya negatifle sonuçlanırdı ya düşüğe neden olurdu yada kimyasal gebelik olurdu

Bizim 10 milyar sadece genetik hastalık için yapıldı ailemde genetik kas erimesi var ve o yüzden eşim o genetik testi yaptı taşıyıcı mi diye değildi

çok fazla tutmus sanırım acıbadem dıye,
normalde 17-20 arası sadece tup bebek fıyatı, sizin acaba opu mu oldu 3 kere dondurulmus transfer mi ?
tabikii netice onemli zaten suan bu ay hamıle kalacagımı bılsem dusunmeden yaptırırım ama onunda garantisi yok, psıkolojık olarak ıkı duruma da kendımı hazırlayıp başlayacagım ınsallah.
hayrılısı

Bizim 10 milyar sadece genetik hastalık için yapıldı ailemde genetik kas erimesi var ve o yüzden eşim o genetik testi yaptı taşıyıcı mi diye değildi
anladım canım, ekstralar cıkınca tabı surecte paralarda katlanarak artıyor, Allah saglık versınde para kazanılıyor bır sekılde .
bızde genetık test verdık de daha cıkmadı sonucumuz. sırf meraktan yaptırdık. devlette

Merhaba,
PGT hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem?

Merhaba,
PGT hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem?
Pgt genelde bir kaç negatiften sonra yapılır kromozom bozukluğu ve belirli bazı hastalıklarla alakalı bakılır ve bozuk olanlar elenir benim 5 ve 6 güne 5 embriyom gitti halbuki hepsi aa kalitesindeydi ama ptt yapılmayıp tranfer yapılsaydı yine negatif olma olasılığı yüzde 80 tutsa düşük ihtimali 100 de 100 olurdu

Devlette yapılır miydi biz bilmiyorduk şişli memorialde yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…