- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
Maşallah canım çok sevindimBen embriyo glue kullanmadım ama pgt yapıldı embriyolarima şişli memorialde tedavi gördüm şuan 8 haftalık hamileyim Rabbim herkese yardım etsin inş bence doğru hastane çok önemli bunu 4 tüp bebek deneyimimde gördüm ercan bastu bir tane embriyoya bile pgt yapmadı ve tutmadı embriyolar isim veriyorum çünkü gerçekten acıbadem hastanesi doktorları çok havalı ama hiç bilgilendirmediler ilaç i nasıl kullanacağım anlattı ama şu koşullarda saklansin denmedi sonra doktor iki tane kaliteli embriyo kullanmamıza rağmen niye tutmuyor diye 3 transferde gözetim altında tutalım dedi ama hiç pgt yapilmali acaba evet 5 aa kalite ama kromozomlar nasıl demedi şükür şişli memorial ve doktorları kurtarıcım oldu
Valla 60 i buldu bu defa akrabalar yardım etti bize eşim memur ama birikimimiz kalmadı malum 3 tüp bebek acıbadem de ise 30 u buldu şişli memorial rapor kabul ediyor mu bilmiyorum ama raporsuz yaptık ama bence hiç paraya bakmayın önemli olan neticeMaşallah canım çok sevindim❤
Birşey soracağım şişli Memorial da raporlu raporsuz tup.bebek.kac lira acaba?
Memnun kaldınız değil.mi?
Bence canımızı yakan konuyu paylaşalım bizim yoldan giden onlarcası var bari doğru doktor ve hastane bulsunlar Rabbim ins sanada gebeliği nasip eder gerçekten güzel bir duygu ins elimize almak da nasip olur çünkü bizim için transfer sonrasi bile zor süreçUmarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz ve bebişinizi kucağınıza alırsınız. Ben de Şişli Memorial' de tüplerimi aldırmıştım. O hastane ile anlaşmalı doktorların merkezindeyim şu an. 3. kez artık son kalan dondurulmuş çift embriyo transferi olacağım nisan ayı içinde. Doğru hastane tabi önemli. Laboratuvar ve embriyolagların kesinlikle çok iyi olması gerekiyor. Acıbadem benim de canımı yaktı ama o konulara hiç girmeyeyim. Benim 6AA embriyo transferim pozitifle sonuçlanmıştı ama maalesef umduğumuz gibi olmadı. Hepimiz için hayırlısı olsun. Zor süreçler.
Benimde 6aa lı embriyonda kromozom bozukluğu cıktı yanı o transfer yapılsaydı ya negatifle sonuçlanırdı ya düşüğe neden olurdu yada kimyasal gebelik olurduO Umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz ve bebişinizi kucağınıza alırsınız. Ben de Şişli Memorial' de tüplerimi aldırmıştım. O hastane ile anlaşmalı doktorların merkezindeyim şu an. 3. kez artık son kalan dondurulmuş çift embriyo transferi olacağım nisan ayı içinde. Doğru hastane tabi önemli. Laboratuvar ve embriyolagların kesinlikle çok iyi olması gerekiyor. Acıbadem benim de canımı yaktı ama o konulara hiç girmeyeyim. Benim 6AA embriyo transferim pozitifle sonuçlanmıştı ama maalesef umduğumuz gibi olmadı. Hepimiz için hayırlısı olsun. Zor süreçler.
Bizim 10 milyar sadece genetik hastalık için yapıldı ailemde genetik kas erimesi var ve o yüzden eşim o genetik testi yaptı taşıyıcı mi diye değildiMaşallah canım çok sevindim❤
Birşey soracağım şişli Memorial da raporlu raporsuz tup.bebek.kac lira acaba?
Memnun kaldınız değil.mi?
çok fazla tutmus sanırım acıbadem dıye,Valla 60 i buldu bu defa akrabalar yardım etti bize eşim memur ama birikimimiz kalmadı malum 3 tüp bebek acıbadem de ise 30 u buldu şişli memorial rapor kabul ediyor mu bilmiyorum ama raporsuz yaptık ama bence hiç paraya bakmayın önemli olan netice
anladım canım, ekstralar cıkınca tabı surecte paralarda katlanarak artıyor, Allah saglık versınde para kazanılıyor bır sekılde .Bizim 10 milyar sadece genetik hastalık için yapıldı ailemde genetik kas erimesi var ve o yüzden eşim o genetik testi yaptı taşıyıcı mi diye değildi
Merhaba,Ben embriyo glue kullanmadım ama pgt yapıldı embriyolarima şişli memorialde tedavi gördüm şuan 8 haftalık hamileyim Rabbim herkese yardım etsin inş bence doğru hastane çok önemli bunu 4 tüp bebek deneyimimde gördüm ercan bastu bir tane embriyoya bile pgt yapmadı ve tutmadı embriyolar isim veriyorum çünkü gerçekten acıbadem hastanesi doktorları çok havalı ama hiç bilgilendirmediler ilaç i nasıl kullanacağım anlattı ama şu koşullarda saklansin denmedi sonra doktor iki tane kaliteli embriyo kullanmamıza rağmen niye tutmuyor diye 3 transferde gözetim altında tutalım dedi ama hiç pgt yapilmali acaba evet 5 aa kalite ama kromozomlar nasıl demedi şükür şişli memorial ve doktorları kurtarıcım oldu
Pgt genelde bir kaç negatiften sonra yapılır kromozom bozukluğu ve belirli bazı hastalıklarla alakalı bakılır ve bozuk olanlar elenir benim 5 ve 6 güne 5 embriyom gitti halbuki hepsi aa kalitesindeydi ama ptt yapılmayıp tranfer yapılsaydı yine negatif olma olasılığı yüzde 80 tutsa düşük ihtimali 100 de 100 olurduMerhaba,
PGT hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem?
Devlette yapılır miydi biz bilmiyorduk şişli memorialde yaptıkanladım canım, ekstralar cıkınca tabı surecte paralarda katlanarak artıyor, Allah saglık versınde para kazanılıyor bır sekılde .
bızde genetık test verdık de daha cıkmadı sonucumuz. sırf meraktan yaptırdık. devlette
Bende vardı yanilmiyorsamKizlar elinde estrofem olan varmı acaba
İlaçların ve Ve transferin üçte birini sen karşılıyorsun ikisini devlet. İlaç tek birimin fyatı 832ydi 200 küsüre almştık raporlaKızlar selm tüp bebek raporu cıkarmanın ne gibi acantajları var acaba
Canım peki raporu nasıl cıkarmıstın canım zor muyduİlaçların ve Ve transferin üçte birini sen karşılıyorsun ikisini devlet. İlaç tek birimin fyatı 832ydi 200 küsüre almştık raporla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?