2021 Ocak-Şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar buraya

Merhaba, hayırlı olsun şimdiden, inşallah güzel haberlerinizi alırız benim de yolum uzundu 2 saat kadar, sordum doktora ne yapayım diye, 2 saat önemli değil, 4-5 saatlik yorucu seyahatleri önermiyoruz demişlerdi.
Çok moral oldu yazdıklarınız dün çok üzüldüm ama şimdi oturuyorum uyuyorum forum okuyorum Rabbim hepimize en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah

Artık zamana bırakacağım ama bu vakit nasıl geçiyor acaba Rabbim hayırlısını versin inşallah

Ben bilmiyordum ama donmuş embriyoda çok ağrılar olmuyormuş. Bende temmuzda fresh embrio transferi olmusdu. Kimyasal gebelikle sonlandi. Belirtilerim ağrilarım çokdu. Şimdi düşünüyorumda o ay yumurta geliştirme . Yumurta tiplama transfer hepsinard arda oluyor diye ağrilari biz belirti oldu zann ediyoruz
5. Gün. Aslında merak etmiyor değilim ama gününde bakmak istiyorum. Düne kadar kasık ağırlarım vardı ama 2 gündür o da yok

Merhaba benim de 19 ocak ta yapıldı 1 adet dondurulmuş embriyom vardı şu an evde dinlenmekteyim bakalım Allahtan hayırlısı bu kaçıncı denemem ben bile unuttum over yetersizliğivar aşılama tüp bebek prp hsg v.s bazı işlemler de yapıldı kısmet buna diyorum hayatımda ilk defa dondurulmuş embriyo transferi yaptırdık bakalım inşallah Hayırlı haberler alabilmeyi Rabbim canı gönülden isteyen herkese nasip etsin

Hayırlı olsun. İnşallah hayırlı haberlerinizi de alırız. Şimdiye kadar doktorların hepsi de benim çok zor bir hasta olduğumu söyledi. Geçirmediğim ameliyat, uygulanmayan yöntem kalmadı. Bakalım hayırlısı, cuma günü belli olacak sonucu.

Çok geçmiş olsun canım inşallah bu tedavide sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Benim durumumda sana benze Eylül sonu dondurulmuş 5.gün transferi oldum malesef boş gebelik oluştu 15 Kasım kürtaj oldum şimdi şubat adetim le kalan dondurulmuş embriyom için tedaviye başlıycam. Siz nasıl başladınız ilk adet olunca doktor kontrolüne gittiniz mi yada görüşüp adet ilk günü estrofem e başladınız mı ben şehir dışından gideceğim de ona göre doktorumla görüşmek istiyorum. Acaba kontrol için çağırır mı öncesinden biliyoruz zaten direkt estrofem e başlatır mı.

Çok geçmiş olsun canım. Ben de şehir dışındayım, ilk adette lucrin iğne ve adet düzenleyici hap verdi, kan tahlili yaptırdı. İkinci adette rahim kalınlığı ölçtürüp tekrar kan tahlili verdim ve estrofeme başladım. Tabi ben şehir dışında olduğumdan bunları başka hastanede yaptırdım. Estrofemden 12-13 gün sonra kontrole gittim ve kontrolden 5 gün sonra transfer oldu. Süreç biraz uzun sabırlı olmak lazım. Belki senin prosedürün daha farklı olur. Bu seferki transferinde güzel haberlerini bekliyoruz cnm

Çok sağol inşallah hepimiz güzel haberleri alırız.

Adetin kaçıncı gününe denk geldi acaba transferiniz 18 ve ya 20 mi?

Merhabalar kızlar benim 1 olumsuz aşılamam 1 olumsuz tüp bebek 1 düşük tüp bebek var. 1 tane donmuş embriyom vardı rahim kalınlaşmam olmadı için erteledik bu ayda estörofen ve kalçadan yapıştıralan climara ile 7.5 jel kullanma başladım rahmim kalınlaştı 27 aralıkta adet olmuştum 28 gün sonra 23 ocakta 13:45 de 3. Ve donmuş son embriyo transferim yapıldı normalde çok rahat ve kolay olurdu ama bu sefer biraz rahim doğru zor geldiler gerçi doktorum çok güzel oldu sorun yok dedi ama nasipten ötesi yok. Ocak 3 gibi test yapacağım çok heyecanlıyım tutunduktan sonra kese oluşturacak mı ? Kalbi atacak mı ? Bunları beklemek bambaşka. Normal yolla evde hamile kalanlar direk kalp atışlarını duyanlar bu uyguları bilemez ama her duygu her his bambaşka. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…