2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

36+5 benim. Suan bi sknti yok. 3600 gram. Normal dogum gorunuyor bi sknti çıkmazsa cok korkuyorumm
Maşallah canım kilosu öndeymş minnoşun benim 38+4 de 3500 gr dı ona rağmen doktor kilosu çok iyi diyordu normale göre. Ben de çok korkuyorum ama yürüyüşle egzersizle kitap vs okumakla rahatlatıyorum meşgul ediyrm kendimi tavsiye ederim sana da

Artık kritik haftalarda değil doğsa bile şimdi sorun olmaz Allah’ın izniyle o yüzden çok canını sıkma canım
Evet kritik haftaları geçtik..inşallah sağlıcakla salim alırım kucağıma ama bu tansiyon ve sancılar zorluyor beni..beni böyle zorluyorsa bebiş içerde napıyor acaba

Evet kritik haftaları geçtik..inşallah sağlıcakla salim alırım kucağıma ama bu tansiyon ve sancılar zorluyor beni..beni böyle zorluyorsa bebiş içerde napıyor acaba
Onlar bordo bereli gibi sağlamlar Allah’ın izniyle içerde korunuyordur her şeyden. Çokta zorlama kendini gelecekse bebiş gelsin tüm güzellikleriyle 🥰

Maşallah canım kilosu öndeymş minnoşun benim 38+4 de 3500 gr dı ona rağmen doktor kilosu çok iyi diyordu normale göre. Ben de çok korkuyorum ama yürüyüşle egzersizle kitap vs okumakla rahatlatıyorum meşgul ediyrm kendimi tavsiye ederim sana da
Evet kilosu onde🙄

Kızlar çok özür dileyerek bişey sormak istiyorum sizlere 🙈 normal doğum için ilişki öneriyorlar ya oldu ki bişey oldu doktora gittik alttan muayene de anlarlar mı 🫣

Meniyi içeri bırakmazsa anlasılmaz..muayenede o görülüyor çünkü
Ama benim bildiğim o sıvının içeriğindeki bi madde doğumu tetikleyip başlatıyor. Bunun için zaten ilişki öneriliyor ve dediğiniz önlemi aldığımızda bize bi faydası olmaz 🤷🏻‍♀️

Ama benim bildiğim o sıvının içeriğindeki bi madde doğumu tetikleyip başlatıyor. Bunun için zaten ilişki öneriliyor ve dediğiniz önlemi aldığımızda bize bi faydası olmaz 🤷🏻‍♀️
Canım utanacak bir durum yok zaten onlar öneriyor kondomsuz ilişki diye de üzerine bastıra bastıra anlattı doktor eşime dediğin gibi sperm tetikliyormuş. O yüzden hiç kafana takma rahat ol.

O konuda bir fikrim yok..öyleyse zaten bi faydası olmaz..ayrıca utanmaya da gerek yok zaten kendileri önerdi biliyorlar

O konuda bir fikrim yok..öyleyse zaten bi faydası olmaz..ayrıca utanmaya da gerek yok zaten kendileri önerdi biliyorlar
Canım utanacak bir durum yok zaten onlar öneriyor kondomsuz ilişki diye de üzerine bastıra bastıra anlattı doktor eşime dediğin gibi sperm tetikliyormuş. O yüzden hiç kafana takma rahat ol.
Sırf bu yüzden bir aydır eşimle münasebetimiz olmuyor 🫣 inşallah iyi güzel ebelerle doğumda karşılarız 🤲🏻

Kızlar merhaba , dün opu işlemi yapıldı 23 adet yumurta toplandı. Bugün aradılar bunlardan 18 tanesi m2 kalitesindeymiş ve 12 tanesi döllenmiş. 6 tanesinide gözetim altında tutacağız dediler. Yarın tekrar arayacaklar umarım güzel haberler alırım. Size sormak istediğim climara forte bant kullanan var mı? Dün opu dan sonra yapıştırmam ve 1 hafta sonra değiştirmem söylendi fakat bantlar çok çabuk çıkıyor dünden beri birincileri çıkartıp ikinciler yapıştırdım. Sizin de böyle mi?
Merhaba öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻 transfer olan embriyolarınız m2 yumurtalarla mı olmuştu? Benim de yarın opu olacak merak ediyorum

Merhaba öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻 transfer olan embriyolarınız m2 yumurtalarla mı olmuştu? Benim de yarın opu olacak merak ediyorum
Bana söylememişlerdi ama M2 yumurtalar 5. güne gidiyorlar genelde..inşallah size de nasip olur🤲 güzel yumurtalar toplanır🤲

Arkadaşlar benim bugün kontrolüm vardı..doktorum acil sezaryene aldı..bebeğim de bende iyiyiz..oğlum biraz ufak ama iyi çok şükür🥰

Arkadaşlar benim bugün kontrolüm vardı..doktorum acil sezaryene aldı..bebeğim de bende iyiyiz..oğlum biraz ufak ama iyi çok şükür🥰
Ahhh canım çok sevindim kavuştunuz demek 🥰 gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. Ultrasonda söylediğine göre ufak mı oldu nasıl oldu

Ahhh canım çok sevindim kavuştunuz demek 🥰 gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. Ultrasonda söylediğine göre ufak mı oldu nasıl oldu
Evet şükür kavuşturana...çok teşekkür ederim.aynen ultrasonda göründüğü gibi doğdu..2600 gr ufacıcık bişey😍

Back
X