2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ostrojen ve progestonunu olcuyo mu surekli, menapoza yakinken yada rahime islem sonrasi zarar geldiyse olabiliyomus. Ve enfeksiyon. Ondan olsa sanki ilaci icince dusmez yukselirdi. Bilemedim. Duzelir insallah
Benm yumurtalik rezervim 3.56 yani dusuk degil hani adetlerim duzenli az da adet olmuyorum o yuzdne menepozdan felan suphelenmiyor da zaten 24 yasindayim erken menepoz felan olmazsa bu sansla oda bulur beni

Benm yumurtalik rezervim 3.56 yani dusuk degil hani adetlerim duzenli az da adet olmuyorum o yuzdne menepozdan felan suphelenmiyor da zaten 24 yasindayim erken menepoz felan olmazsa bu sansla oda bulur beni
Olsun dusunme oyle, daha cok gencmissin. Sebeplerine bakinca onlari gordum. En yaygini vucudun hormon salgilamamasiymis sanirim. Seninde belki oyledir, oda ilaclarla duzelir umitsiz olma

Olsun dusunme oyle, daha cok gencmissin. Sebeplerine bakinca onlari gordum. En yaygini vucudun hormon salgilamamasiymis sanirim. Seninde belki oyledir, oda ilaclarla duzelir umitsiz olma
Inslalah yani gerci 2 negatif denemem var transferim gerceklesse bile bebek tutunmuypr hic hamile kalamadim daha once de

Aynen zaten ocak ayindan beri hep iptal ediyor doktorum ben istesemde yapmaz transferi son 2 emriyom var yani bunlarda tutmazsa bastan tedaviye baslamam lazim
Sen guven ona ocaktan beri ayni doktor olmasi iyi degerlendirir basinda nasildi simdi nasi neler uygulandi fayda etmedi die. insallah son olur ve tutar.

Sen guven ona ocaktan beri ayni doktor olmasi iyi degerlendirir basinda nasildi simdi nasi neler uygulandi fayda etmedi die. insallah son olur ve tutar.
Evet insallah zaten agustosta basladik tedaviye ameliyat ve 2 transfer oldum yani ameliyatimida kendisi yapti guveniyorum ama yine tutmazsa tekrar devam etmem diye dusunuyorum

Evet insallah zaten agustosta basladik tedaviye ameliyat ve 2 transfer oldum yani ameliyatimida kendisi yapti guveniyorum ama yine tutmazsa tekrar devam etmem diye dusunuyorum
Bizlerin surecinde ki en yipratici seyde bu tutmama ihtimalini dusunmek sanirim :KK43: insan emeğinin karşılığı istiyo haliyle, cabalayinca kavusmak yakin gb gelio olmayinca hayal kirikligi.. Rabbim her birimize, bu yoldan gecenlere sadece sevinc gozyasini yasatsin insallah hayirlisiyla

Rabbim sağlıkla inş güzel sonuçlar olur Ins cnmm🤲🏻düşükle,bebegin kalbi durması aynı bi durum mu?Ben bu konuda hiç bilgim yok komik gelirse ltfen kusuruma bakma😊
amin insallah canim olur mu oyle sey ogreniyoruz iste .kalp atisi cok zayifti doktor bir hafta daha bekliyelim dedi cok kotu kanamam basladi vucut atmaya calisiyormus aslinda gece acilde apar topar kurtaj olmustum canim bu arada hastaneye gidene kadar yarisi gitmis icimde parcalanmis falan cok kotu rabbim kimseye yasatmasin

Canım bende de ara verildi histerekopi sonrasi. Daha hayirli olacak demekki böyle düşünelim.🌸
Sen ne kadar ara verdin canim histeroskopiden sonra? tedaviye basladik baslayali Nisan sonuna dogru transfer yapariz diyordu, ki histeroskopiyi de hesaba katiyor diye dusunuyordum. Simdi sabah ara vericez diyince moralim bianda cok bozuldu. Simdi toparlandim biraz, hayirlisi olsun diyorum her zamanki gibi. Ilk denemeyi yapmadan daha 6 ay gecmis olacak neredeyse, amh’im da dusuk benim zaman stresi de var. insallah saglikla tutarda 2. Denemeye vs gerek kalmaz

merhaba benimde 5.tedavim daha önce 3negatif 1pozitif sonuç aldım bebeğim 20haftalıkken kaybettim şubatta opu oldum 4tane 5.gün embriyosu donduruldu geçen hafta histereskopi oldum nisanda transfer olacak 16sı -20si arası hesaplıyorum inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız ve bebeğimizi kucağımıza alırız çünkü iş pozitif sonuçla bitmiyo malesef😔
Merhaba, insalah bu son denemeni olur, saglikla kucaginiza alirsiniz, buradan guzel haberlerinizi verirsiniz. Dusuk yapmak da cok zor bir psikoloji, hele sizin baya da ilerlemis. Sebebini arastirdilar mi? Histeroskopi sonrasi siZde ara vermiyorlar mi🤨

Transfere nasil hazirlaniyorsunuz kızlar ben 21.gün lucrin depot yaptim bugun adet 1.gunu ara dediler estrofeme gececkler galiba yeme icmenizde nelere dikkat ediyorsunuz

Inslalah yani gerci 2 negatif denemem var transferim gerceklesse bile bebek tutunmuypr hic hamile kalamadim daha once de
Insallah sizinde son denemeniz olur, guzel haberi alirsiniz bu sefer. Bagisikliginiza baktilar mi hic? Bazen bagisiklik sistemi kaynakli olabiliyormus tup bebek tutmamasi.. gerci rahminizin kalinlasma oykusude ilginc, doktor bunun icin bir sebep sunmuyor mu? Cok gencmissiniz daha, insallah saglikla kavusursunuz bebeginize🙏🏻

Insallah sizinde son denemeniz olur, guzel haberi alirsiniz bu sefer. Bagisikliginiza baktilar mi hic? Bazen bagisiklik sistemi kaynakli olabiliyormus tup bebek tutmamasi.. gerci rahminizin kalinlasma oykusude ilginc, doktor bunun icin bir sebep sunmuyor mu? Cok gencmissiniz daha, insallah saglikla kavusursunuz bebeginize🙏🏻
yok doktorum onunla ilgili net birsey soylemiyor bana bagisikliknicinde bu transferden önce intralipid serum isticem bakalim bir faydasi olur belki hani butun testlerimiz normal tüplerimdeymis sorun bu doktorum sayesinde onuda ogrendim ama ameliyattan sonraki transferimde tutmadi hani sorunu bilsem en azindan o yönde birseyler yaparim

X