2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

merhaba hanımlar benim de dondurulmuş embriyolarım bekliyor.mart sonu transfer tedavisine bağlayacağım,nisan ortası nasipte trasfer olacak.
bende bir topik kurdum
22mart-31 mart tarihleri arasında adet olup tedaviye başlayacak arkadaşları beklerim.grup başına tablo yaptım ayrıntılı olarak kişilerin bilgilerini yazıyorum. beklerim :)
7 Nisan gorunuyor bat tarihim sizin topiğe uymuyor sanirim🤔🙃

Benden rahim filmi istedi .Ben de tedavi gecikmesin diye çektirip kendimle götürmek istedim kabül etmediler .Oysa biliyorlardi şehirdısindan felecegimizi regl olduktan birkaç gün sonra çekilmesi gerektigini falan. ısrarla orda cekmemizi istediler.simdi aret kamara gidicem umarım ikimizde için hayırli haber aliriz ne diyeyim.kafanız karışmasin ya hayirlısı diyelim.
Sasirdim acikcasi orda çekilmiyor çünkü. evet hayirlisi gercekten hepimiz icin🤲

Bende gonalf basladim bugun 4. Gunum 125 mg dozla basladik mart bitmeden muhtemelen opu olurum..sizler kacinci günde opu oldunuz

Kızlar doktor histeroskopi yapıldığı için transfer öncesi biraz ara vereceğiz dedi 😒 alıştırmıştım kendimi Nisan’da transfer olacak diye, canım sıkıldı. Daha öncede öyle bişi dememişti hiç.. bir tarafım sonuç iyi olacaksa beklemeye değer diyor bir tarafım beklemekten yoruldu☹️

Merhaba benmde 2 negatif denemem var 3. Denememde cift emriyo transfer edilicek adetimin 17.gunundeyim ve rahim kalinligim dün 4.9 du galiba yine transferim iptal edilicek 3 aydir iptal ediliyor surekli rahim inceligi yasayan var mi aranizda

Merhaba benmde 2 negatif denemem var 3. Denememde cift emriyo transfer edilicek adetimin 17.gunundeyim ve rahim kalinligim dün 4.9 du galiba yine transferim iptal edilicek 3 aydir iptal ediliyor surekli rahim inceligi yasayan var mi aranizda
Çok üzüldüm adınıza... Estrofem hapı da kalinlasmasina katkida bulunamıyor mu hiç?

Nar suyu denedin mi canim

Ben eylul ayindada laparoskopi ve histeroskopi oldum sag tupum alindi solda tıkalı yani acaba yapisiklik felanmi olduda boyle kalinlasmiyor rahim diye dusunuyorum ilk transferim 9 mm ile yapildi bridaha hic 9 mm kalinlik olmadi yani

Nar suyu iciyorum estrofemide günde 4 kullaniyorum ayriyetten dunde climara fort bant eklendi bunlara persembe kontrolum var yine bakalim c9k degiscegini sanmiyorum 5.35 ten 4 .9 a dusmus nasil dusuyor
Bilmiorum ki sebepleri ne acaba, doktor bisi soyluyomu sundan kalinlasma olmaz vs. Die

amin insallah hepimizin benim problem cikolata kisti tupler alindi hidrosalpenksden dolayi histereskopi oldum rahimde hafif egrilik vardi bir deneme tuttu 6 haftalik dusukle sonuclandi bir de kimyasal oldu bakalim bu deneme umarim son olur dondurulmus transfer olucam
Rabbim sağlıkla inş güzel sonuçlar olur Ins cnmm🤲🏻düşükle,bebegin kalbi durması aynı bi durum mu?Ben bu konuda hiç bilgim yok komik gelirse ltfen kusuruma bakma😊

Kızlar doktor histeroskopi yapıldığı için transfer öncesi biraz ara vereceğiz dedi 😒 alıştırmıştım kendimi Nisan’da transfer olacak diye, canım sıkıldı. Daha öncede öyle bişi dememişti hiç.. bir tarafım sonuç iyi olacaksa beklemeye değer diyor bir tarafım beklemekten yoruldu☹️
Canım bende de ara verildi histerekopi sonrasi. Daha hayirli olacak demekki böyle düşünelim.🌸

Yani enfeksiyondan suphelendi antibiyotik kuklandim 2 hafta yani sey sacma kalinlik 1 hafta once 5.35 ve dun 4.9 du yani neden duser gunde 4 estrofem kullaniyorken
Ostrojen ve progestonunu olcuyo mu surekli, menapoza yakinken yada rahime islem sonrasi zarar geldiyse olabiliyomus. Ve enfeksiyon. Ondan olsa sanki ilaci icince dusmez yukselirdi. Bilemedim. Duzelir insallah

merhaba benimde 5.tedavim daha önce 3negatif 1pozitif sonuç aldım bebeğim 20haftalıkken kaybettim şubatta opu oldum 4tane 5.gün embriyosu donduruldu geçen hafta histereskopi oldum nisanda transfer olacak 16sı -20si arası hesaplıyorum inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız ve bebeğimizi kucağımıza alırız çünkü iş pozitif sonuçla bitmiyo malesef😔

Evet beklemek yorucu olmaya basliyo bi sure sonra, belki daha iyi olur boylesi hayirlisi olsun insallah

X