2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Merhabalar ben de bu ayın 4. Ünde ilk tüp bebek transferimi yaptım. Negatif sonuçlandı.. Şimdi bu ayı pas geçip önümüzdeki ay adet olunca gideceğim yine.. Bir sorun çıkmazsa hemen ikinci denemeyi yapacağız.. İnşallah hepimiz alırız pozitif haberlerini:)
Merhaba hemen ikinci ay da bir deneme icin erken degilmi? Ben bir keresinde ucuncu ayda yaptim tutmadi sonra.pişman oldum.Siz bilirsiniz tabi umarim pozitif sonuç alırsınız.olumsuz düsünmeyin yiinede olur isallah.

Merhaba bende bu ay gonalf ye basladim 3.günum 125 mg vuruluyorum ilk tüpbebek denememiz olacak 18 adet folikul saydı insalh saglikli bol yumos toplanir. Toplanir toplanmaz ayni ay transfer olma olayi nadir midir yani

Merhabalar ben de bu ayın 4. Ünde ilk tüp bebek transferimi yaptım. Negatif sonuçlandı.. Şimdi bu ayı pas geçip önümüzdeki ay adet olunca gideceğim yine.. Bir sorun çıkmazsa hemen ikinci denemeyi yapacağız.. İnşallah hepimiz alırız pozitif haberlerini:)
Hayırlısı olsun 🙏 Dondurulmuş embriyonun var mıydı?

Merhaba ben bu ayın sonunda istanbul da aret kamer e gidecegim.Siz nereye gideceksiniz hangi d.r ?Umarim mutlu haberi alirsiniz.Tabi bende!)
Merhaba, benim hocam Kağıthane'de özel bi klinikte Rıza Efendi Karaca ismi. Yaklaşımından çok memnunum tüp bebek sürecinde nasıl olacak göreceğiz :)

Merhaba ben ilk defa duydum dogal tüp bebek nedir? tecrübelerinizi anlatabilirmisiniz? Simdiden hayirli olsun sizinde..
Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun:)) Bende ilk defa duydum doktorum öyle söyleyince şaşırdım. İlk tüp bebek tedavim iğneli ilaçlı olmuştu. Şimdi doktorumun söylediği; bazı kadınlarda yumurtaları uyarmak için kullanılan iğneler ters tepki yapabiliyormuş. yumurta kalitesini bozabiliyormuş. İkinci tedaviyi yumurta toplamaya kadar sadece bir ilaç veya gerekirse az miktarda iğne olabilirmiş. Yani kendi doğal yumurta gelişimine bırakılacak. Bakalım Nisan adetimde kısmetse başlayacağız. Deneyimlerimi paylaşırım :))

Merhabalar kızlar martın 15 inde opu oldum. 9 embriyom var suanda donduruldu. Doktorum net birşey söylemedi transfer hakkında ama önce bir adet ol dedi. Opudan sonra ki 1 adet yeterli olurmu acaba ☺️ sanırım önce hormonlarıma bakacak adetliyken sonra transfere karar verecek hakkımızdan hayırlısı. Eğer 1 adet yeterli olursa nisanda ben de transfer olacağım insallah 😍

Bende gonalf basladim bugun 4. Gunum 125 mg dozla basladik mart bitmeden muhtemelen opu olurum..sizler kacinci günde opu oldunuz..18 yumurta vardi bende bklm nolacak

Ben bu ayı kaçırdım kızlar 3. Günü başlanması gerekiyormuş ilaçlara pazara denk geldi ama iyi olacak bi ay ara vermek ben de kendime gelirim psikolojik olarak daha hazır olurum belki :)

Bende gonalf basladim bugun 4. Gunum 125 mg dozla basladik mart bitmeden muhtemelen opu olurum..sizler kacinci günde opu oldunuz..18 yumurta vardi bende bklm nolacak
Adetimin 14. Günü oldum ama yumurta çoksa dondurup 1 yada 2 adet ara veriyorlar bende 2 adet ara verildi bu gün 2. Adetimin günüydü ama bu gün bu saat oldu halen olmadım 😔

Ismini duymustum bu hocanin. Bende yucel karamana gidiyorum . Hayirli olsun simdiden insallah
Merhaba,yücel kahramana gidecegim diye yazmişsiniz da cevrenizde bizzat gidip pozitif sonuç alan varmi kaç kisi ?birde cok ücret gitmişmi acaba?cok sordum afedersiniz ama ben de yucel kahramana gitmeyi düsünüyordum hatta randevu bile almiştim ama bana çok para ci geldi.E öyle olunca da tedirkin oldum vazgectim.umarim siz mutlu haber alirsinız tabiki.Bol şanslar simdiden.

Merhaba,yücel kahramana gidecegim diye yazmişsiniz da cevrenizde bizzat gidip pozitif sonuç alan varmi kaç kisi ?birde cok ücret gitmişmi acaba?cok sordum afedersiniz ama ben de yucel kahramana gitmeyi düsünüyordum hatta randevu bile almiştim ama bana çok para ci geldi.E öyle olunca da tedirkin oldum vazgectim.umarim siz mutlu haber alirsinız tabiki.Bol şanslar simdiden.
Cevremde kimse yok acikcasi ben sadece internetteki yorumlardan falan tercih ettim. Para bu işin karsiligi elbette ama ben tum ilaclarimi onlardan piyasadan daha uyguna aldim. Bana ekstra bir ucret almak icin tedavide planlanmadi. Simdilik iyi gidiyor ama sonrasi ne olur bilemem tabii. Birde paraci olup isin uzmani olmayanlarda var. Siz paraci oldugunu nasil tecrübe ettiniz acaba? Suan nereyi tercih ettiniz?

Merhabalar kızlar martın 15 inde opu oldum. 9 embriyom var suanda donduruldu. Doktorum net birşey söylemedi transfer hakkında ama önce bir adet ol dedi. Opudan sonra ki 1 adet yeterli olurmu acaba ☺️ sanırım önce hormonlarıma bakacak adetliyken sonra transfere karar verecek hakkımızdan hayırlısı. Eğer 1 adet yeterli olursa nisanda ben de transfer olacağım insallah 😍
Masallah sayiniz çok güzel. Sanirim opudan sonraki regl degil takip eden eden bir sonraki regl de basliyorlar tedaviye ama bilemedim

Masallah sayiniz çok güzel. Sanirim opudan sonraki regl degil takip eden eden bir sonraki regl de basliyorlar tedaviye ama bilemedim
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Ben de öyle tahmin ettim ama belki 1 adet yeterli olur gibi diyince doktor eminde olamadım zaten o da net konusmadı. Sanırım opudan sonra ki adet yalancı adet gibi birşey değilmi. Eğer öyleyse mayısta olur sanırım

Merhaba bende bu ay gonalf ye basladim 3.günum 125 mg vuruluyorum ilk tüpbebek denememiz olacak 18 adet folikul saydı insalh saglikli bol yumos toplanir. Toplanir toplanmaz ayni ay transfer olma olayi nadir midir yani
Tedaviniz hayırlı olsum, maşallah yumurta sayınız çok iyiymiş. Kaliteli güzel embriyolar olurlar inşallah. Taze transfer olanda çok, sizin durumunuza göre doktorunuz yönlendirecektir. Taze olursa kısa zamanda haber alırız sizden ☺️

merhaba hanımlar benim de dondurulmuş embriyolarım bekliyor.mart sonu transfer tedavisine bağlayacağım,nisan ortası nasipte trasfer olacak.
bende bir topik kurdum
22mart-31 mart tarihleri arasında adet olup tedaviye başlayacak arkadaşları beklerim.grup başına tablo yaptım ayrıntılı olarak kişilerin bilgilerini yazıyorum. beklerim :)

Cevremde kimse yok acikcasi ben sadece internetteki yorumlardan falan tercih ettim. Para bu işin karsiligi elbette ama ben tum ilaclarimi onlardan piyasadan daha uyguna aldim. Bana ekstra bir ucret almak icin tedavide planlanmadi. Simdilik iyi gidiyor ama sonrasi ne olur bilemem tabii. Birde paraci olup isin uzmani olmayanlarda var. Siz paraci oldugunu nasil tecrübe ettiniz acaba? Suan nereyi tercih ettiniz?
Benden rahim filmi istedi .Ben de tedavi gecikmesin diye çektirip kendimle götürmek istedim kabül etmediler .Oysa biliyorlardi şehirdısindan felecegimizi regl olduktan birkaç gün sonra çekilmesi gerektigini falan. ısrarla orda cekmemizi istediler.simdi aret kamara gidicem umarım ikimizde için hayırli haber aliriz ne diyeyim.kafanız karışmasin ya hayirlısı diyelim.

X