2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kuzuum bayram engel olmaz tedavilere ama histereskopi olacaksa onu bekletmek durumunda kalırsın zaten. İnşallah her şey gönlünce ilerler canım
çok teşekkür ederim canım benim
bugün adet oldum bende çok şükür
yarın gideceğim doktora
bakalım ne gelişmeler olacak
Kızlarrrr ben dayanamadmmm test yaptim kan vermeye gidiyorum var dimiiii
canımmm tebrik ediyorum senii
hep merak ediyodum sonucunu
çok şükür sağlıkla devam etsin inşallah
bizlere de dua et ne olur

Kızlar bugün başka hastanede başka doktor seçtik(şehir hastanesi), bir kadın doçent buldum çok rahatladım, muayene de oldum güzel. Bebeğimizin gelişimi tam gaz devam ediyor şükürler olsun. Kalp atışını da bu kez sadece gösterdi. Sesi yok mu diye sorduğumda, yüksek ses bebeği rahatsız ediyor, sürekli açmayı doğru bulmuyorum dedi. Tabii dedim o zaman sorun yok.

Bir de odası dar diye eşimi içeri alamamıştı doktor, ben masaya uzanır uzanmaz telefonunu çıkar ekranı videoya al, eşine göster dedi. Ay bi sevindim hemen çektim, kalbin attığı yeri aldım resmen videoya. Şükürler olsun. Ben 7+2 haftalık diyordum, ultrasonda 7+4 çıktı bu arada.

Bir sonraki kontrol 20 gün sonra. Allah hepimize yavrumuzu, çoğul olanların da yavrularını sağ salim dünyaya getirmemize yardım etsin inşallah

Ayy insallah insallah hep güzel seyler olsn

Ay çok sevindim. Sağlıkla doğuralım bebeklerimizi inşallah
Aminnn insallahh

Hep aklımdasiniz valla her zaman ediyorum

sen bize ilk pozitif haberi vermistin ayagin ugurlu geldi bence boyle düşünüyorum:))) rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin canim...

Merhaba kızlar muayeneden çıktım kalp sesini dinletmedi ama ekrandan gösterdi. Bir tanesinin zayıftı Bir kanama alanı varmış kese altında. Ara ara lekelenmen olabilir dedi. Peki ne olacak dedim kendi haline bırakacağız aktif kırmızı kan gelmediği sürece sorun yok dedi. İlaçlara aynen devam tsh baktırmamı istedi baktırdım dedim iki hafta sonra yeniden baktırmamı ve tekrar kalp atışı için gelmemi söyledi. Kalp sesini dinletmedi kızlar ekrandan gösterdi öyle mi olmalı bilmiyorum bir şey diyemedim korkuma pıt pıt atıyordu gördük sadece inşallah devam eder Tansiyonum yine yüksek çıktı gittiğimi söyledim yine de takip edip 125 85 üstüne çıkarsa bizi arayacaksın dedi.

Canım canımm çok şükürrr herşey güzel olucak bebişlerin seninle beraber kuzum Allahın izniyle Acaba tansiyonun panik yaptığın için de yükseliyor olabilir mi ?? Allahım çok büyükk sağlıkla üçünüz de inşallah güzel günler görüceksiniz

Ohh maşallahhh kuzum benimm aminn hayırlısıyla hamişlerimize sağlıkla doğurmayııı bize de önce hamişliği nasip etsinn Allahım

Ahh kuzum iki tane duymussun cok guzel büyüsunler içinde canim. Onları sakın strese sokma daha guzel haberler verecegine inanıyoruz. Tansiyon konusunda bilgim hic yok kuzum ama doktorda takip istemiş sadece. Mutlulugunu yasa sev yavrularini❤❤

Amiin canım amin güzel duan dileklerin için çok teşekkür ederim. Kardiyoloji doktoru stres kaynaklı büyük ihtimalle demişti. Bakalım takip edeceğim yine de. Doktor önemli olduğunu söyleyip duruyor. Bunlar yaşanacak şeyler sanırım bilemiyorum oh çekip tamam diyemiyorsun ama dediğin gibi binlerce şükür inşallah daha iyi olsun her şey hepimiz için

Duyamadık ama gördük çok şükür inşallah duymakta nasip olsun onu iki hafta sonraya bıraktı doktor sanırım. Hepimiz için güzel olsun her şey

Masaallah cnm ins bir dahaki e rahat duyarsınız kalp atışını ins o kanama alanı yok olur sorunsuz bugün kaçıncı gündü senin bende in haftaya salı kontrolum var kese için ins görürüm keseyi

Oh oh, çok şükür canım.
İkizlerde ilk başlarda öyle oluyormuş. Biri daha küçük oluyormuş, geriden geliyormuş hep. Daha sonra eşitleniyormuş.
Başka bi başlıkta okumuştum, yüksek sesin ilk haftalarda bebeği rahatsız ettiğini düşünen doktorlar var. Bu yüzden sadece kalp atışını gösteriyorlar.
Sıkıntı yok bence. Duymadın ama gördün, duymuş kadar oldun.
20.haftadan sonra sanırım steteskop ile duyulabiliyormuş.

Bu arada Kilya cığım, şimdi aklıma geldi.
Dün doktor benim de denedi dinlemeyi. Tam ses gelmeyince daha fazla ısı vermek istemiyorum, haftaya tam duyulur dedi.
Belki kanama alanından dolayı da ısı vermek istememiştir doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…